Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

$DSCF4865.jpg

buyrun arkdşlar biraz önce çektiğim boydan fotom makyajm bugün hoşuma gtmediğinden yüzümü mozaikledim.

oo reco da biliyo yani zayiflama turlarinda oldugunu

tabiiii cnm hergün rapor veriyorum :KK70: :KK70: ama daha gelene kadar bişi demicem bide vermezsen daha fazla rezil olmiim :KK70:

bol yogurt cokelek,peynir yiyin,
sarimsagi ezip yiyin,
kahve meme kanserini yuzde 27 azaltiyomus,
cilt kanserlerini yuzde 18,
agizici kanserleriniden yuzde 40 koruyormus kahve
ve depresyonu da azaltiyomus.

filizz cnm ödem çözücü 1 tarif verdi kaçırdım haftada 2 gün içilmesi gerekiyomuş ben alamadım tarifi sen alabildinmi maydanoz avakado gibi şeydi

defne yaprağınada bak sen bitkisel botoks etkisi sağlıyomuş:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
QUOTE=month;22731915]filizz cnm ödem çözücü 1 tarif verdi kaçırdım haftada 2 gün içilmesi gerekiyomuş ben alamadım tarifi sen alabildinmi maydanoz avakado gibi şeydi[/QUOTE]

[B]tam o sirada malzeme geldi onlari teslim aliyodum.ben de alamadim o tarifi.[/B]

kızlar merhaba bişey sorucam şu BİM de satılan form çayı var adını unuttum , hiç kullanan oldumu aramızda alsammı acaba , emziriyorum ama ben bebeğime etkisi olurmu acaba ........
canım emziriyosan kullanma.ben denedim emzirirken bebişim de ishal oldu.
Eki Görüntüle 329828

buyrun arkdşlar biraz önce çektiğim boydan fotom makyajm bugün hoşuma gtmediğinden yüzümü mozaikledim.

süperrr.bacakların yandan ince aslında.bi de önden görmek lazım:)))

kızlar ben bu erkan topuzu pek sevmiyorum yaaaa.herşeyyy kanser yapıyo ona göree.valla yaşamayalım artık.bastığımız halıya kadar kanser yapıyo ona göre.

canım emziriyosan kullanma.ben denedim emzirirken bebişim de ishal oldu.

süperrr.bacakların yandan ince aslında.bi de önden görmek lazım:)))

kızlar ben bu erkan topuzu pek sevmiyorum yaaaa.herşeyyy kanser yapıyo ona göree.valla yaşamayalım artık.bastığımız halıya kadar kanser yapıyo ona göre.

hiç boydan foto çektirme cesaretim yoktu ilk kez çektirdim denebilir. bacaklarm ince tek sorun basenlerimdeydi artık o da kalmadı denebilir.

merhabalar bugün arzu ablaya göremedim insallah iyidir bir sorun yoktur..hemen bugünki menümü yazayim :)

kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim kasar peynir
1 kup kahve

ara
1 kuru incir

öglen
1 kase tarhana corbasi
1 servis kasigi sebze yemegi ( icinde az patates vardi )
4 kasik yogurt
2 kasik bulgur pilavi ( yememeliydim ama tutamadim kendimi :KK17: )

ara
1 kuru incir

aksam
1 kase corba
4 kasik yogurt

aksam acikirsam tarcinli süt icecegim. simdiye kadar 1.5 litre suyumu ictim simdi yesil cayimi iciyorum ve aksama 45 dk. leslie yapacagim

bu erkan topuzu bende sevmem bundan 4-5 sene öncesinde anneannem meme kanserinden dolayı ameliyat oldu gögüsünün tekini aldılar , erkan topuzu duymuştuk iyi doktor diye götürdük buna baktı etti senin hiç bişeyin yok danamı kesiyon koyunmu kesiyon artık dedi , halbuki çorumdaki devlet hastanesi doktoru meme kanseri olduğunu söylemişti , e kadının ağrısı sancısı gitmiyo bir türlü neyse işin sonunda başka bir hastanede alındı göğsü yani , birkaç tanıdık falanda gitmiş memmun olmayanlar var bu adamdan :KK19:

calllaneticsimi yaptim yine 1 saat.yine tansyonum dustu ama dunku kadar kotu degilim.aciktim zaten.ara yapmam lazim.4 saat oldu ogle yemegini yiyeli.
valla kendime is edindim ben bu callan. yi galiba.huzursuz oldum yapana kadar aklimdan cikmadi.aklimda bisey var diyorum.yapinca rahatladim.bugun bozmazsam iyi gidiyo ogunlerim.wc sorunum devam ediyo.insallah yarina kadar bi kere olsun gidebilirim.

menümmm:KK42::KK42::KK42:
SABAH:aç karna suu,havuç salatası,3bardak şekersiz çay,1çay kaşığı tahin
ARA:Nesfit
AKŞAM:fırında karnıbahar
2,3 litre suu:KK9::KK9:

calllaneticsimi yaptim yine 1 saat.yine tansyonum dustu ama dunku kadar kotu degilim.aciktim zaten.ara yapmam lazim.4 saat oldu ogle yemegini yiyeli.
Valla kendime is edindim ben bu callan. Yi galiba.huzursuz oldum yapana kadar aklimdan cikmadi.aklimda bisey var diyorum.yapinca rahatladim.bugun bozmazsam iyi gidiyo ogunlerim.wc sorunum devam ediyo.insallah yarina kadar bi kere olsun gidebilirim.

roka yemeyi denesene tuvalet sorunun için.+ yaptığın hareketlerin videosunu indirebilmem için bana link gönderir misin?

merhabalar bugün arzu ablaya göremedim insallah iyidir bir sorun yoktur..hemen bugünki menümü yazayim :)

kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim kasar peynir
1 kup kahve

ara
1 kuru incir

öglen
1 kase tarhana corbasi
1 servis kasigi sebze yemegi ( icinde az patates vardi )
4 kasik yogurt
2 kasik bulgur pilavi ( yememeliydim ama tutamadim kendimi :KK17: )

ara
1 kuru incir

aksam
1 kase corba
4 kasik yogurt

aksam acikirsam tarcinli süt icecegim. simdiye kadar 1.5 litre suyumu ictim simdi yesil cayimi iciyorum ve aksama 45 dk. leslie yapacagim
canım menün güzel.sadece öğle patates ya da pilav.ama ekmek yememişsin zaten.hadi ekmek yerine sayalım.suyu biraz artır canım.1.5litre az.
valla kendime is edindim ben bu callan. yi galiba.huzursuz oldum yapana kadar aklimdan cikmadi.aklimda bisey var diyorum.yapinca rahatladim.bugun bozmazsam iyi gidiyo ogunlerim.wc sorunum devam ediyo.insallah yarina kadar bi kere olsun gidebilirim.
valla bravo canım yaaa sporu da ihmal etmiyosun.
menümmm:KK42::KK42::KK42:
SABAH:aç karna suu,havuç salatası,3bardak şekersiz çay,1çay kaşığı tahin
ARA:Nesfit
AKŞAM:fırında karnıbahar
2,3 litre suu:KK9::KK9:

tatlım herşey tamam da bu tahini anlayamıyorum ben.genelde sabah yiyosun.alışkanlık mı yoksa bişye faydasımı var?ya da emziriyomusun?eğer emziriyosan peynir yumurta yoğurt gibi ürünleri ihmal etme canım.sabah mutlaka ye bunları.havuç da sütü artırır ayrıca.

X