Ergenlik

benimbunergz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
31
5
1
18
Annemden makyaj ürünleri çok istiyor 12 yaşında rimel ruj dudak dolgunlaştırıcı kadınların kullandıkları şeyler annem izin vermiyor ama
Çokça kendisine kişisel bakım ürünleri alıyor
Krem , dudak nemlendirici , Dalin parfüm vb
Malesef ki evden annemden gizli çokça para götürüyor okula
200 tl gibi miktar ve biz bu durum için kendisini çokça uyardık
Çokça okuldan eşya getiriyor ve bunları arkadaşlarım aldı diyor ki
Bu derece eşya kimse almaz birbirine
Hemde karşılıksız.....
Biz kendisine ağzımızı açamıyoruz bir abla olarak kendisine hiçbir şey diyemiyoruz
Sen kimsin
Kes sesini
Boş yapma diyor birde bağırarak
Benim sayemde ailem ona çok kapalı şeyler giydirmiyor kendisini zorlamıyor
Ama buna rağmen bana düşman kesiliyor
Sokak ortasında bana demedigi hakaret yok
Beni çok küçük görüyor benim boyumda 12 yaşında ama boyu uzun baya
Eşyalarımızı izinsiz karıştırıyorur
12 yaşında olduğu için annemin telefonunu kullanıyor
Konuştuğu sohbetleri siliyor
Bir ara kapanmak istediğini söyledi
Annem daha küçüksün olmaz dedi
Bize resimler gösterdi böyle kapanacağım dedi biz şok olduk kız eşarp saç gibi yapmış
Kulakları ve boynu görünüyor
Kulaklarda küpe
Altında tayt
Ben de açıkçası kızdım din böyle değil kapanacaksan insan gibi kapan din senin oyuncağın değil dedim kapanmaktan vazgeçti
Kızlar evde hep parlar eksik oluyor
Alıştığımız ciden bır konu artık
Ağzından yalan eksik olmuyor

Biz küçükken bizde böyle şeyler yoktu bırak bunları hatta
Kızlar ben bir ara bırakın parayı ilkokulda ben babaanneme çokça giderdim
Bir ara iste nenem bana bizde ceviz var yerini gösterdi almak istersen al dedi
Bende almıştım tekrardan geldiğimde evde kimse yoktu bende aldım
Eve gittiğimde anneme söyledim annem tipi açıp elimi ocağa götürdü elim yanıyordu ama tam koymuyordu ocağa ama yanıyordu yapma yapma derdim resmen yalvarirdim
İşte sen ceviz mi çalarsın hirsiz öbür dünyada da böyle yanarsın diyordu
Kafam basmaya başladığında da şiddet görüyordum ama susmadim konuştum
Daha binlerce travmam var Malesef
Benden sonra kardeşlerime şiddet uygulamadı
Benim annemin kardeşlerime baskı yapmaması şiddet uygulamaması benim sayemde benim açıkçası demedigim laf yoktu.....

l o yaşta kuzenlerim var onlar da öyleler telefonları var makyaj vs yapıp güzel giyiniyorlar dersleri de iyi. Hatta saç boyatıcam diye tutturdu ailesi de 3 4 parça izin verdi kahkülünü pembeye boyadı. Spor yapan aktif bi bebe dersleri iyi okuldan şikayet yokmuş. İnatlaşmayın çocukla artık böyle olmayan yok çünkü. Özgüvenli büyüsün daha iyi tek sıkıntı para çalması

Bizimkiler pek böyle şeylere inanmazlar ama bu yaşında böyle davranıyorsa ileriyi ciden düşünemiyorum
Eğer söylediğiniz gibi eve getırdıgı eşyalar öyle birilerinin hediyesi olacak meblağ değil ve evden habersiz para götürüyor size hakaret ediyor özentilik yaşıyorsa gitmeli ama bi uzman görüşü alınmalı

l o yaşta kuzenlerim var onlar da öyleler telefonları var makyaj vs yapıp güzel giyiniyorlar dersleri de iyi. Hatta saç boyatıcam diye tutturdu ailesi de 3 4 parça izin verdi kahkülünü pembeye boyadı. Spor yapan aktif bi bebe dersleri iyi okuldan şikayet yokmuş. İnatlaşmayın çocukla
Çocukta hakaret habersiz para götürme ve fazlaca yalan söyleme olduğunu belirtmiş konu da

l o yaşta kuzenlerim var onlar da öyleler telefonları var makyaj vs yapıp güzel giyiniyorlar dersleri de iyi. Hatta saç boyatıcam diye tutturdu ailesi de 3 4 parça izin verdi kahkülünü pembeye boyadı. Spor yapan aktif bi bebe dersleri iyi okuldan şikayet yokmuş. İnatlaşmayın çocukla artık böyle olmayan yok çünkü. Özgüvenli büyüsün daha iyi tek sıkıntı para çalması
Ailem giyimine karışmıyor , özgüveni düşük olsa bana hakaret etmez sokak ortasında.
Heralde kapanma olayı çünkü sadece ben onu yazdım
Herşeye razıyım ama din bir moda değildir yeni donem olunca din değişmiyor ki en nefret ettiğim bir olaydır dinin oyuncak olması
Malesef ki benim kardeşim kitap açtığı yok okul açıldığından belli sadece 2 kez gördüm
Bize durmadan ben dershaneye gitmek istiyorum annemde sende çaba yok neden gönderelim diyor
Arkadaşları gidiyor dershaneye oda eğlenmek için istiyor

Ailem giyimine karışmıyor , özgüveni düşük olsa bana hakaret etmez sokak ortasında.
Heralde kapanma olayı çünkü sadece ben onu yazdım
Herşeye razıyım ama din bir moda değildir yeni donem olunca din değişmiyor ki en nefret ettiğim bir olaydır dinin oyuncak olması
Malesef ki benim kardeşim kitap açtığı yok okul açıldığından belli sadece 2 kez gördüm
Bize durmadan ben dershaneye gitmek istiyorum annemde sende çaba yok neden gönderelim diyor
Arkadaşları gidiyor dershaneye oda eğlenmek için istiyor
Evet edemez neden ediyor

Evet edemez neden ediyor
Özgüvenli işte :D
Muhtemelen baskı gördüğü için yapıyor bu da bi sıkıntı zaten. Evden para çalıyor yani. Harçlık mı yetersiz acaba
Benim babam her eve geldiğinde bir miktar para verir değişir bu mesela 5 gün ara ile gelir ve 800 lira veriyor kendisi bunu harcamak istemiyor bir kenera kaldırıyor harcamak istediğinde ordan da alır günlük bir miktarda para veriliyor annem kendisine 40 lira bir şey sipariş etmek ister se de 100 lira götür çoğunlukla gönlüne kalmış zaten okulun kantininde ilköğretim olduğu için çok ucuz bilirsiniz

Back
X