- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #3.301
Günaydın Ergen Anneleri,
senakerem bitmez bu sınavlar bitmezzzz.Allah yardımcıları olsun yavrularımızın.
filiz81,burda havalar ısınmaya başladı.dün güneşi gördüm,hemmen yatak yorgan havalandırmaya çıkardın.arkasından bir yağmur inmezmi,oyyy,hevesim kursağımda kaldı resmen. ,içeri almamla bir oldu.Allahın her gününü şükür yinede:))
S.A
Sunay ablcım maşaAllah ne güzel gezmişsin öyle..ordan oraya çok iyi yapmşsınız..Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Bizde nasipse ayın 7sinde Didim caprise gidicez..büyük ergenin sınav öncesi gerilimini en aza indirgeriz inşaAllah...
Senakerem yakarışında haklısın güzelim..ah bu sınavlar ömrümüzü yedi..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın..en başta ahlak,edep sonra hayırlısıyla istedikleri mertebede okumalarını rabbim nasip etsin...
Çiçeğiiim sultanıııııııııııııııııııııımm bitdimi temizliğin..ev işi bitermi hiç?ömür biter iş bitmez değilmi...
Hepiniz Allaha emanet olun...
selamün aleyküm arkadaşlar
bu topiği yeni gördüm bende bundan sonra aranızda olacağım benimde onbeş yaşınada bi kızım var allah bağışlarsa
çok şükür çatışmalarımız yok ergenlik pek etkilemedi bizi derken bugün erkek arkadaşı olduğunu söledi bana tepki vermedim en azından bazı şeyleri gizli yapmaz benden çekinmezse diye kızmadım hiç
peki bundan sonra nasıl davranmalıyım fikriniz varmı
aslında çok şaşırdım gözümde hala çocuktu ama büyüdünü bugün daha iyi anladım
aramıza hoşgeldin arkadşım allah kolaylık versin ve de sabır ama sevgiyle anlayışla hepsinin üstesinden gelirsin benim çocuklarım çok büyük oğlum 26 kızım 28 yaşında ama gitgide çocuklarla başa çıkmak daha zorlaşıyor ama büyüyorlar allah kolaylıklar versin sağlıkları yerinde olsun hepsi geçer ergenini çok öpüyorum ha buarada benim kızım evli 3 yaşında torunum var allah sizlerede göstersin öpüyorum
Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar dilerim...nasılsınız?..huu ben geldim..
özledim sizleri..paldır küldür girdim sayfaya..kimler geldi gitdi bu zamana kadar neler oldu birazdan gözatıcam...çoğu kaçaktı firardı..bizde uyduk bizide benzetdiniz kendinize buyrunn..:))
Tatil yaptım yapmaya amma velakin bacak ağrısı çok çektim..sonuçta çekilen emarla bel fıtığı ve siyatik ağrısı çıktı..sıcak sular kaplıcalar,iğneler neyse iyiyim Allaha şükür şimdi..
Ergenlerimde iyi..büyk kızım tercihlrini yaptı..sonç beklyoruz..işte böylee..
En güzele emanetsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?