Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

çiçeğim tatlı bücüğüm:)arkadaşın ruhsal sıkıntıları mevcutmuş.oda beni buldu.entersan olan kadının bana ikinci hamlesi.gülüyorum geçiyorum.allaha havale ettim.kendinden üstün gördüğü insanlara karşı tavrı oluyomuş.karşılık bekliyor.vermiyorum diye sarmış durumda

Hayırlı günler ergen annelerimiz..
Bir ara vermişim pir vermişim neler olmuş:26:
Senakerem geçmiş olsun... Benim gibi çok kaçak var sanırım...

Hepinizi öpüyorum...Yeni hafta iyiliklerle geçer inş..

Canım hoşgeldin..

Hayırlı geceler..
İyi tatiller sunayabla,güzel anılarla dönersin inş..
Naılsınız anneler ? İstanbul bol sulu ,şikayetde etmiyoruz susuzda kalmıyalım diye

dinlenme saati öptüm hepinizi

Anneler günü tebriği için bile kimseler uğramamış...

Demekki buranın pek bir önemi yok artık...:44:

hayırlı akşamlar dilerim..
Maruflu hoşgeldin arkadaşım..iyisin inşaAllah...ergenuslar nasıllar?
Sunay ablm tatildesin hala sanırım..iyi tatiller dilerim sanada ablacım..
Hepinizin geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.Çiçeğim nasılsın aşkım..
Filiz sanada geçmiş olsun...neden ve nasıl pek anlamadım ama?...Allah bidaha göstermesin arkadaşım..
Yena kilolarla aran nasıl?verebiliyormusun canımm..bende bu sıra fena takmış durumdayım..sabah akşam yürüyüş yapıyorum.. gel gelelim iştah foraa...:))
Allaha emanetsiniz dostlarım...

selam ben geldim inş hepiniz iyisinizdir ben çok güzel bir tatil geçirdim
izmirden çıktık bir gün konya da kaldık mevlana yı ziyaret ettik ordan mersin e geçtik 5 gün kaynımlarda kaldık ordan anamur a geçtik bir gün orda kaldık alanya ay geçtik bir gün orda kaldık sonra antalya ya geçtik iki gün orda kaldık sonra fethiye ye geçtik bir gün orda kaldıktan sonra köyceğize geçtik en son marmarise geçtik orda da iki gün kaldık çok güzel yerleri gezdik eşimle ilk defa başbaşa tatil yaptık yazın çıkamıyoruz kızımla torunum geliyor yorulduk ama güzeldi inş sizlerde çıkarsınız güzel tatiller diliyorum hepinize canlarım öpüyorum hepinizi

Hoşgeldin Sunay Abla Anlaşılan muhteşem bir tatil geçirmişsiniz darısı bizim başımıza Ama yazdıklarınızdan bizde tatile gitmiş kadar olduk.

sunay ablacım hoş geldin.güzel yerlere gitmişin.senin adına sevindim.
memleketimizin her yeri ayrı güzel.
begocum.ben iyiyim.bende senin gibi her gün yürüyorum.
gören zayıflamışın diyor ama baskülde aynıyım((
arkadaşlarım sizler nasılsınız. neşeniz huzurunuz bol olsun.

selam hanımlar hepinisi özlemişim ama talılamıyorum ki dersane ev okul hastane arda yazlığın eksik gediği derken uzun zamandır uğrayamadım seviyorum hepinizi dualarınızı bekliyorum ayın 4. 9 gün kaldı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay((((((((( sbs bittsin göbek atçam valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…