• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Sunay ablacım çok teşekkür ederim...
Sen nasılsın?..ramazanın mübarek olsun..torun iyice büyümştür sanırım...
Kimseler gelmiyo bu topiğe artık..topik sahibesi huuuu Hatçeee face den buraya teşriflerini bekliyoruz hanumefendü...:)))
Sunay ablcım senin facebook sayfan yokmu açsana ordan da yazışıp görüşelim..
Kendine iyi bak rabbime emanetsin ablacım

s.a güzeller nasılsınız bakalım,
iice koptuk sizlerden,özlüorum eski sobbetleri ,
begocuum geçmşler olsun cnm,çocuklarınız içinde herşey gönlünüzce olsun,
bu arada benimde fabok sayfam var beklerim şikerim:89:
yeni gelenler hoşgelmişler,
hadin ibadetleriniz kabul olsun...

kimleri görüyoz efeeemm..roşumm yüzünü gören ay pardon yazını okuyan cennetlik anacım..ramazanda geldi gidiyo rabbim ibadetlrimzi kabul etsin inşaAllah..içime bir hüzün doluyo son günlerinde...napıcaz çok sıcak günler uzun şöyle böyle derken..geldi geçti..ömrümüzde böyle geçiyo işte..
Boş geçmesin inşaAllah hayırla hasenatla şükürle geçsin...facede nası bulcamki seni nickini söyle bana....çok öpyrm seni..eltcğine mırnava slm söle...
Sunay ablm yoksun sendemi pes etdin...kızım psikoloji yi kazandı..hukuk olmadı..onun üzüntüsü yaşandı bir hftadır..biz o üzüldü diye çok üzldük..yoksa psikolojiyi daha çok destkliyodum..kayıdını dondurup yeniden denemyi düşünüyo..kazanana kadar pes etmiyckmiş..bulgaristanda bir ünvste varmş sınavsz öğrnci alıyomuş..baba razı değil..Sunay ablacım eğer yakın zamnlrda uğrarsan topiğe senin görşlerini almk istiyorum..kızınız veya oğlunuzun bir fikri olabilrmi beni aydınlatıcı...okul ve bu iki meslek seçimi durum değerlendirmesi yani..öpyrm ablacım

kimleri görüyoz efeeemm..roşumm yüzünü gören ay pardon yazını okuyan cennetlik anacım..ramazanda geldi gidiyo rabbim ibadetlrimzi kabul etsin inşaAllah..içime bir hüzün doluyo son günlerinde...napıcaz çok sıcak günler uzun şöyle böyle derken..geldi geçti..ömrümüzde böyle geçiyo işte..
Boş geçmesin inşaAllah hayırla hasenatla şükürle geçsin...facede nası bulcamki seni nickini söyle bana....çok öpyrm seni..eltcğine mırnava slm söle...
Sunay ablm yoksun sendemi pes etdin...kızım psikoloji yi kazandı..hukuk olmadı..onun üzüntüsü yaşandı bir hftadır..biz o üzüldü diye çok üzldük..yoksa psikolojiyi daha çok destkliyodum..kayıdını dondurup yeniden denemyi düşünüyo..kazanana kadar pes etmiyckmiş..bulgaristanda bir ünvste varmş sınavsz öğrnci alıyomuş..baba razı değil..Sunay ablacım eğer yakın zamnlrda uğrarsan topiğe senin görşlerini almk istiyorum..kızınız veya oğlunuzun bir fikri olabilrmi beni aydınlatıcı...okul ve bu iki meslek seçimi durum değerlendirmesi yani..öpyrm ablacım

arada geldim begocuum gözden kaçırmışın sen beni:89:
amin cnm ,hayırlısıyla bitio inş.rabbim kolaylığını verdi öle çok boğucu sıcak olmadı şükür ki,
face için özelden msj attım,eklersin ama bu ara biz face ye bağlanamıoruz pc ve nette sorun yok, paylaşım sitelerine çok seyrek girebilioruz,
neden olabilir fikriniz var mı?
kızçen içinde hayırlısı olsun inş,rabbim gönlünüze göre nasip etsin,
eltime slmını iletirim,bizden biraz uzağa taşındı maalesef,eskisi gibi sık görüşemioruz:43:

oo iyi maşaAllah sesim tez duyulaa..roşum glmiş..Modemde bir sorun olabilir kontrol etdirin canım..güzel dilklerin için sağol ama kızım beni çok üzüyo..eleştriye konuşmaya hiç gelemiyolar..okul mevzusu açılcak yine diye yanımıza gelmiyo..hukuk aşkıdır gidiyo..psikolojiye ikna edemiycez heralde..vakit daralıyo kayıtlar 5 inde başlıyo..duanıza ihtiyacım var arkadaşım..
senin ergenler nasıl bi problem yok dimi..
sizin gibi eltilere imreniyorum valla..Allahım bana o şans denk gelmedi..iki elti var ama al birini vur ötekine..hepimiz resmi..

cnm kısçenin hakkında hayırlısı olsun,istemediği bölüme iknaya çalışmayın derim,
düşünsün belkim kendince ikna olur zira öbür türlü zor bu durumda,
dualarımız müşterek olsun begocuum,
benim ergenlerde ufak tefek sağlık sorunları dışında ii sayılır ,rabbim beterinden korusun,
bu yazı zor geçirdik inan,evin içine sığmadılar,birbirlerini yediler,üstünede beni:15:
hotmailden gördüm eklemişsin de facee girebilirsem kabul edicem inş.:84:
bugün acaip yoruldum,anca yola koydum işlerimi,şimdi baklavam pişio onu bekliorum:77:
hadin bayramınız mübarek olsun şimdiden:16:

selamlar bayramınızı kutluyorum kimseler girmiyor diye hiç bakmıyordum buaralarçok yoğunum kızım gitti simdi de görümcemler burda bayram yoğun geçiyor biraz sağlık sorunları yaşadım rahimden parça alındı neyse çok korktum ama sonuçlar temiz çıktı rahatladım
begom kızının okulunu kutluyorum bence psikolji çok güzel ama istemiyorsa zorla olmazki oğlumun arkadaşı psikolojiyi bitirdi şimdi hastanede psikolog olarak atanmış bulgaristanda bir tanıdığımızın oğlu tıp okuyor hem de denkliği varmış yaşamakta rahatmış ama yinade siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inş gönlüne göre bir yere girer sağlığı yerinde olsun çok öptüm:nazar:
roşum sanada selamlar hepinizin bayramını kutluyorum:1:

neseekrem;
SunayAbla;
bego39;
erce41;
Dağ Çiçeğim;
roşum;

Canlarım; Mübarek Ramazan ve 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu olsun.ALLAH dert keder vermesin.Benim ergene de Allah akıl fikir versin.

selamlar bayramınızı kutluyorum kimseler girmiyor diye hiç bakmıyordum buaralarçok yoğunum kızım gitti simdi de görümcemler burda bayram yoğun geçiyor biraz sağlık sorunları yaşadım rahimden parça alındı neyse çok korktum ama sonuçlar temiz çıktı rahatladım
begom kızının okulunu kutluyorum bence psikolji çok güzel ama istemiyorsa zorla olmazki oğlumun arkadaşı psikolojiyi bitirdi şimdi hastanede psikolog olarak atanmış bulgaristanda bir tanıdığımızın oğlu tıp okuyor hem de denkliği varmış yaşamakta rahatmış ama yinade siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inş gönlüne göre bir yere girer sağlığı yerinde olsun çok öptüm:nazar:
roşum sanada selamlar hepinizin bayramını kutluyorum:1:

Ablacım çok geçmiş olsun..geçmiş bayramınız mübarek olsun..
teşekkür ederim desteğin için...kayıt yaptırmadık maalesef..istemiyo napalım..hayat onların hayatı..yarın dersaneye kayıt yaptıracz sanırım böyle hayırlıymş demekki..bizim üzülmemz hiç birşeyi değiştrmiyo..kazanana dek gircekmiş yılların önemi yokmuş..laf çokda bakalım icraatı görücez...
çok öpyrm ablam seni..kendine iyi bak

cnm kısçenin hakkında hayırlısı olsun,istemediği bölüme iknaya çalışmayın derim,
düşünsün belkim kendince ikna olur zira öbür türlü zor bu durumda,
dualarımız müşterek olsun begocuum,
benim ergenlerde ufak tefek sağlık sorunları dışında ii sayılır ,rabbim beterinden korusun,
bu yazı zor geçirdik inan,evin içine sığmadılar,birbirlerini yediler,üstünede beni:15:
hotmailden gördüm eklemişsin de facee girebilirsem kabul edicem inş.:84:
bugün acaip yoruldum,anca yola koydum işlerimi,şimdi baklavam pişio onu bekliorum:77:
hadin bayramınız mübarek olsun şimdiden:16:

Sağolasın canımm..öyle öyle napıyim artık sağlık olsun hayrlsı olsun...
tüm evlrde aynı sorun grçkden..çocklrda bıktı bizde okulu özlediler..kış düzeni gibi yok valla..ramzandada gecelr gündüz gündüzler gece olmuştu..şimdi yoluna giriyor herşey çok şükür..face ye tldn grdim..sayfana bakamadım henüz..bayrmda Gökçeadaya gitdk..hiçbişey yapmdım zaten baklava açma gibi yetenk yok bnde bea..ellerine sağlık harika olmştur eminim..Mutfak gülü'' albümüm var facede incelersin..yemek bloğu açmyı istiyorum ama zaman lazım onada..rabbime emanetsin öpyrm seni

Günaydın Canlar;
Hayırlı Cumalar;
Bego39,Roşum,Sunay Abla yazdıklarınızı okuyorum.bakıyorum kimsecikler birşey yazmamış ,ben de yazmadan geçiyorum.Benim de büyük oğlum Geçen sene mekatronik mühendisliği 3'e geçecekken okulda bir takım "kolay para kazanma diye bir olaylara" giriyor,Okula uğramıyor,sınavlara katılmıyor,derslerinde de çok başarılıydı.burslu okuyordu. kalınca, bursunu kaybetti,Biz de okuldan aldık.Ona üzülürken babam felç geçirdi. yanıma getirdim İyileşince memlekete gideyim biraz evde kalıp okullar açılınca gelirim dedi.Gitti 3 ay sonra babamı kaybettim Neye üzüleceğimi bilemedim. Bu sene de Büyük ergen hiç çalışmadı ÖSS'ye girdi çalışmayınca puanı düşük, bir yere kayıt yaptıramadı.Şimdi dershaneye yazdırdık Bakalım.Bu sene de kazanamazsa ARALIK 2012 de hazır asker. küçüğü de Lise'3 e geçti itelemeyle. Onuda dershaneye yazdırdık, nasıl olacak bilmiyorum.Bu sene Yaz ne zaman geldi, ne zaman bitiyor anlamış değilim.Ama KK kulübü iyiki var, sizler gibi arkadaşlarım var şükürler olsun,İyiki varsınız.

Günaydın Canlar;
Hayırlı Cumalar;
Bego39,Roşum,Sunay Abla yazdıklarınızı okuyorum.bakıyorum kimsecikler birşey yazmamış ,ben de yazmadan geçiyorum.Benim de büyük oğlum Geçen sene mekatronik mühendisliği 3'e geçecekken okulda bir takım "kolay para kazanma diye bir olaylara" giriyor,Okula uğramıyor,sınavlara katılmıyor,derslerinde de çok başarılıydı.burslu okuyordu. kalınca, bursunu kaybetti,Biz de okuldan aldık.Ona üzülürken babam felç geçirdi. yanıma getirdim İyileşince memlekete gideyim biraz evde kalıp okullar açılınca gelirim dedi.Gitti 3 ay sonra babamı kaybettim Neye üzüleceğimi bilemedim. Bu sene de Büyük ergen hiç çalışmadı ÖSS'ye girdi çalışmayınca puanı düşük, bir yere kayıt yaptıramadı.Şimdi dershaneye yazdırdık Bakalım.Bu sene de kazanamazsa ARALIK 2012 de hazır asker. küçüğü de Lise'3 e geçti itelemeyle. Onuda dershaneye yazdırdık, nasıl olacak bilmiyorum.Bu sene Yaz ne zaman geldi, ne zaman bitiyor anlamış değilim.Ama KK kulübü iyiki var, sizler gibi arkadaşlarım var şükürler olsun,İyiki varsınız.

selamlar filiz 81 canım benim üzülme inş en kısa zamanda herşey yoluna girer baban için çok üzüldüm başın sağolsun mekanı cennet olsun ergenlerinde inş başarılı olur allah kolaylık versin çocuklarla uğraşmak zor allah sabır versin canları sağolsun çok öpüyorum canım benim

Ablacım çok geçmiş olsun..geçmiş bayramınız mübarek olsun..
teşekkür ederim desteğin için...kayıt yaptırmadık maalesef..istemiyo napalım..hayat onların hayatı..yarın dersaneye kayıt yaptıracz sanırım böyle hayırlıymş demekki..bizim üzülmemz hiç birşeyi değiştrmiyo..kazanana dek gircekmiş yılların önemi yokmuş..laf çokda bakalım icraatı görücez...
çok öpyrm ablam seni..kendine iyi bak

günaydınlar begom hayırlısı olsun inş bu yıl istediği puanı alır istediği okula girer canı sağolsun büyüyünce malesef bizi dinlemiyorlar üzme canını herşey olacağına varır çok öpüyorum

Çok sağol Sunay Abla. Sizlerden Allah razı olsun. İnanki dışarı çıkmak hiç canım istemiyor.Buradaki topicleri okuyorum bazen yazıyorum,bazen okuyorum vaktimi öyle geçiriyorum.Herhalde bende birgün düzlüğe çıkarım,feraha kavuşurum diyorum.

Çok sağol Sunay Abla. Sizlerden Allah razı olsun. İnanki dışarı çıkmak hiç canım istemiyor.Buradaki topicleri okuyorum bazen yazıyorum,bazen okuyorum vaktimi öyle geçiriyorum.Herhalde bende birgün düzlüğe çıkarım,feraha kavuşurum diyorum.

Canım beniim okadar doluyumki senin içindn geçnleri tahmin etdğim için gözlerim doldu..inşaAllah hepbirlikde feraha çıkarız arkadaşım..herkesin kendine göre sıkıntısı var rabbim büyük..dua en büyük silahdır..birbirimize etdiğimiz dualar daha makbuldur..inşaAllah ben sizlere duacıyım sizde bana dua edin...babacığına Allah rahmet etsin kabir rahatlığı versin rabbim..üstüste gelmiş senin gerçkden kolay değil yaşadıkların..benim de diğer ergen lise 2 ye gidicek..büyğü daha yazdırmadık, dersaneden yurt a geçsin istiyoruz daha net çalışıp hazırlnması için..ama mezunlar için olan yurtda uzak içimz rahat değil.dün yakınmzdakine gitdk konuştuk 2 güne haber verirz dedi..bunlarla kafam dağınıkken birde akraba polimigleriyle uğraşıyoruz...geçen gün facede bir söz paylaştım çok hoşuma gitdi...AKRABANIN CEFASI YABANCININ DARBESİNDEN AĞIRDIR..Yoruldm artık beynim karıncalanıyo sanki inanın...biz kimsenin öyle olmuşmu böylemi olmuşuna karışmayız,ama bu insanlr niye böyle meraklı olurlarki....Hiç kalbimi bozmuyorum Allaha havale ediyorum o herşeyin en iyisini bilendir..
Sunay ablacım sanada çok teşekkür ederim..9 eylül izmirin kurtuluşunu kutluyorum aynı zamnda benim doğumgünümdü..yaş gidiyor ya artık önem taşımıyor gerçi..dostlarım sağolsunlar süpriz yapıp hatırlatıyolar..sizide onlarıda çok seviyorum iyiki varsınız..çok öpüyorum sizi..

akşamınız hayırlı olsun kıslar:89:
filizcim başın sağolsun cnm,babacığının mekanı cennet olsun,
allah gerçekten akıl fikir versin ergenlerimize,seninkiler büyümüş dertleride öle,
rabbim ii yazılar yazsın ne diyelim,
Begocuum senin gibi bir hatuna baklava ne eder,eminim girişsen yaparsın,zor bişe edil bence,
baklavam süpperdi yanlız bayramın 3.günü bitti düşün,ama acaip yedim kilolar aldı başını gitti maalesef:37:
bu arada kimse için üzülme o dertler hep aynı ölece bıraktım ben artık,
düştüm kendi derdime, imtihan dünyası, cnmın içisi sıkıntılı pisikolocisi çok bozuk,bende depresana devam,
belli bi düzenden düştük başka düzene,maddi bakımdan sıkıntı olunca maneviyatada yansıo,
çocuklara yetişemioruz,sadece yedirmek yetmio artık gençlere,okullar açılacak şimdide,
bakalım hayırlısı dualarım sizinle,sizlerde beni hatırlayın emi,öpüorum hepinizi...

Roşum,Sunay Abla,Bego39 Allah sizlerden bin kere razı olsun. Allahım hepimizi feraha çıkarır inşallah. Ben de Antidepresanlarla ayaktayım.Hepimizin sağlığı sıhhati yerinde olsun.Amellerimiz makbul,dualarımız kabul olsun sizleri öpüyorum.

Canım beniim okadar doluyumki senin içindn geçnleri tahmin etdğim için gözlerim doldu..inşaAllah hepbirlikde feraha çıkarız arkadaşım..herkesin kendine göre sıkıntısı var rabbim büyük..dua en büyük silahdır..birbirimize etdiğimiz dualar daha makbuldur..inşaAllah ben sizlere duacıyım sizde bana dua edin...babacığına Allah rahmet etsin kabir rahatlığı versin rabbim..üstüste gelmiş senin gerçkden kolay değil yaşadıkların..benim de diğer ergen lise 2 ye gidicek..büyğü daha yazdırmadık, dersaneden yurt a geçsin istiyoruz daha net çalışıp hazırlnması için..ama mezunlar için olan yurtda uzak içimz rahat değil.dün yakınmzdakine gitdk konuştuk 2 güne haber verirz dedi..bunlarla kafam dağınıkken birde akraba polimigleriyle uğraşıyoruz...geçen gün facede bir söz paylaştım çok hoşuma gitdi...AKRABANIN CEFASI YABANCININ DARBESİNDEN AĞIRDIR..Yoruldm artık beynim karıncalanıyo sanki inanın...biz kimsenin öyle olmuşmu böylemi olmuşuna karışmayız,ama bu insanlr niye böyle meraklı olurlarki....Hiç kalbimi bozmuyorum Allaha havale ediyorum o herşeyin en iyisini bilendir..
Sunay ablacım sanada çok teşekkür ederim..9 eylül izmirin kurtuluşunu kutluyorum aynı zamnda benim doğumgünümdü..yaş gidiyor ya artık önem taşımıyor gerçi..dostlarım sağolsunlar süpriz yapıp hatırlatıyolar..sizide onlarıda çok seviyorum iyiki varsınız..çok öpüyorum sizi..

canım begom doğum gününü kutluyorum sağlıklı uzun ömür diliyorum hiç birşeyi takma kafana sağlığın yerinde olsun yeter
canım allah herşeyin hayırlısını versin akrabanın da nice nice yıllara çok öpüyorum canım benim:71::1:

Back
X