• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın Ergen Anneleri,

senakerem bitmez bu sınavlar bitmezzzz.:52: Allah yardımcıları olsun yavrularımızın.

filiz81,burda havalar ısınmaya başladı.dün güneşi gördüm,hemmen yatak yorgan havalandırmaya çıkardın:27:.arkasından bir yağmur inmezmi,oyyy,hevesim kursağımda kaldı resmen. :53: ,içeri almamla bir oldu.Allahın her gününü şükür yinede:))

Günaydın Ergen Anneleri,

senakerem bitmez bu sınavlar bitmezzzz.:52: Allah yardımcıları olsun yavrularımızın.

filiz81,burda havalar ısınmaya başladı.dün güneşi gördüm,hemmen yatak yorgan havalandırmaya çıkardın:27:.arkasından bir yağmur inmezmi,oyyy,hevesim kursağımda kaldı resmen. :53: ,içeri almamla bir oldu.Allahın her gününü şükür yinede:))

Günaydın İnşallah yorgan yatak ıslanmamıştır Buralarda 2 gün güneşi gördük ısınıyoruz dedik bugün gene yağdı yağacak hava puslu nede olsa karadeniz Bölgesi Allahım bu günlerimizi aratmasın

S.A
Sunay ablcım maşaAllah ne güzel gezmişsin öyle..ordan oraya çok iyi yapmşsınız..Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Bizde nasipse ayın 7sinde Didim caprise gidicez..büyük ergenin sınav öncesi gerilimini en aza indirgeriz inşaAllah...
Senakerem yakarışında haklısın güzelim..ah bu sınavlar ömrümüzü yedi..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın..en başta ahlak,edep sonra hayırlısıyla istedikleri mertebede okumalarını rabbim nasip etsin...
Çiçeğiiim sultanıııııııııııııııııııııımm bitdimi temizliğin..ev işi bitermi hiç?ömür biter iş bitmez değilmi...:31:
Hepiniz Allaha emanet olun...:58:

S.A
Sunay ablcım maşaAllah ne güzel gezmişsin öyle..ordan oraya çok iyi yapmşsınız..Allah ağzınızın tadını bozmasın...
Bizde nasipse ayın 7sinde Didim caprise gidicez..büyük ergenin sınav öncesi gerilimini en aza indirgeriz inşaAllah...
Senakerem yakarışında haklısın güzelim..ah bu sınavlar ömrümüzü yedi..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın..en başta ahlak,edep sonra hayırlısıyla istedikleri mertebede okumalarını rabbim nasip etsin...
Çiçeğiiim sultanıııııııııııııııııııııımm bitdimi temizliğin..ev işi bitermi hiç?ömür biter iş bitmez değilmi...:31:
Hepiniz Allaha emanet olun...:58:

canım benim tşk edrim allah cümlemizin ağzının tadın bozmasın sizede iyi tatiler ergenine d başarılar dilerm allah emklerin oşa çıkarmaaaın kuzucukların allahım sağlıklarını bozmasın meleklerimizin hepinizi çok çk öpüyorum başarılar dilerim kuzulara:1::nazar::64::70:

:3:selamün aleyküm güzeller,
tatillere gidilmş ooh sefanız olsun,
bizim için bu yıl mimkin olmıcak ,babamız sabah 9 akşam 21 çalışmakta,
aman olsun işi olsun çalışsında tatile gidilmesede olur diom,
bende kilolara fena halde takmış durumdaım,
platese başladım pek bi keyifli ama zoor:77:
bu arada beslenmei kontrole alamıcamı düşünüorum,dietisyene gitçem uygun zamanda:56:
okullar tatile dooru gidio ,karneler hepimizin kuzuları için ii olur inş.
benim ergen kısçem ilk dönem daa iyiydi,
2.dönem son anda toparladı,zira baraj dersten kalmak üzereydi:19:
oğluşumun dersler bu yıl orta şiddette,sınıfını geçsinde yeter diorum:31:
derslerini geçtim,çocuumun ruhsal sıkıntıları var bu yıl,
onunla ilgili çözüm aradık genelde,iyiye gidioruz çok şükür,işte benden havadisler böle kıslar:89:

selamün aleyküm arkadaşlar
bu topiği yeni gördüm bende bundan sonra aranızda olacağım benimde onbeş yaşınada bi kızım var allah bağışlarsa
çok şükür çatışmalarımız yok ergenlik pek etkilemedi bizi derken bugün erkek arkadaşı olduğunu söledi bana tepki vermedim en azından bazı şeyleri gizli yapmaz benden çekinmezse diye kızmadım hiç
peki bundan sonra nasıl davranmalıyım fikriniz varmı
aslında çok şaşırdım gözümde hala çocuktu ama büyüdünü bugün daha iyi anladım

selamün aleyküm arkadaşlar
bu topiği yeni gördüm bende bundan sonra aranızda olacağım benimde onbeş yaşınada bi kızım var allah bağışlarsa
çok şükür çatışmalarımız yok ergenlik pek etkilemedi bizi derken bugün erkek arkadaşı olduğunu söledi bana tepki vermedim en azından bazı şeyleri gizli yapmaz benden çekinmezse diye kızmadım hiç
peki bundan sonra nasıl davranmalıyım fikriniz varmı
aslında çok şaşırdım gözümde hala çocuktu ama büyüdünü bugün daha iyi anladım

aramıza hoşgeldin arkadşım allah kolaylık versin ve de sabır ama sevgiyle anlayışla hepsinin üstesinden gelirsin benim çocuklarım çok büyük oğlum 26 kızım 28 yaşında ama gitgide çocuklarla başa çıkmak daha zorlaşıyor ama büyüyorlar allah kolaylıklar versin sağlıkları yerinde olsun hepsi geçer ergenini çok öpüyorum ha buarada benim kızım evli 3 yaşında torunum var allah sizlerede göstersin öpüyorum:1::nazar:

aramıza hoşgeldin arkadşım allah kolaylık versin ve de sabır ama sevgiyle anlayışla hepsinin üstesinden gelirsin benim çocuklarım çok büyük oğlum 26 kızım 28 yaşında ama gitgide çocuklarla başa çıkmak daha zorlaşıyor ama büyüyorlar allah kolaylıklar versin sağlıkları yerinde olsun hepsi geçer ergenini çok öpüyorum ha buarada benim kızım evli 3 yaşında torunum var allah sizlerede göstersin öpüyorum:1::nazar:

teşekkür edrim sunay abla :71:
allah seninde çocuklarını ve torununu sana bağışlasın :nazar::nazar
benim bi tane kızım var otuzüç yaşındayım aramızda çok yaş farkı yok hatta ikinci çocuğu düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum :44::44:

Hayırlı sabahlar arkadaşlar; Nasılsınız nelerle uğraşıyorsunuz? SBS'ye giren çocuklarımıza geçmiş olsun LYS'ye girecek çocuklarımıza başarılar, zihin açıklığı temenni ediyorum.

Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar dilerim...nasılsınız?..huu ben geldim..
özledim sizleri..paldır küldür girdim sayfaya..kimler geldi gitdi bu zamana kadar neler oldu birazdan gözatıcam...çoğu kaçaktı firardı..bizde uyduk bizide benzetdiniz kendinize buyrunn..:))

Tatil yaptım yapmaya amma velakin bacak ağrısı çok çektim..sonuçta çekilen emarla bel fıtığı ve siyatik ağrısı çıktı..sıcak sular kaplıcalar,iğneler neyse iyiyim Allaha şükür şimdi..
Ergenlerimde iyi..büyk kızım tercihlrini yaptı..sonç beklyoruz..işte böylee..
En güzele emanetsiniz...

Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar dilerim...nasılsınız?..huu ben geldim..
özledim sizleri..paldır küldür girdim sayfaya..kimler geldi gitdi bu zamana kadar neler oldu birazdan gözatıcam...çoğu kaçaktı firardı..bizde uyduk bizide benzetdiniz kendinize buyrunn..:))

Tatil yaptım yapmaya amma velakin bacak ağrısı çok çektim..sonuçta çekilen emarla bel fıtığı ve siyatik ağrısı çıktı..sıcak sular kaplıcalar,iğneler neyse iyiyim Allaha şükür şimdi..
Ergenlerimde iyi..büyk kızım tercihlrini yaptı..sonç beklyoruz..işte böylee..
En güzele emanetsiniz...

selamlar bego çok geçmiş olsun inş biranönce iyi olursun ben ağrısını bilirim çok zordur allah yardımc ın olsun kızınında allah gönlüne göre versin inş iyi bir yer geliir çok öpüyorum
senakerem sanada selam inş sende ogünleri görürsün çok öpüyorum
buarada kaçaklara da selamlar

Back
X