Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

canım arkadaşlarım benim.
uzunn bir ayrılıktan sonra Rabbime şükürler olsunki burdayım..
sizleri asla unutmadım.. ama galiba bendenmi kaynaklanıyor pc'denmi bilmiyorum kk'ya giremedim uzunca bir zaman.
sizler anlatacak mutlaka çok şeylerim var. hemen ilk günden sizleri sıkmak istemem ama söz yine uğrarım. bu akşamlık selam verip çıkıyorum.
sizler ve ergenlerimiz inşaAllah iyilerdir.Rabbim hiç bir kuluna sıkıntı vermesin. her birinizi ayrı ayrı öpüyorum...

çiçeeeğm inş.güzelce hasret gidermişsindir.valla meraklandım nası geçtiii:69:bu arada begoşum benim oğluşumda bi garip davranıyo sıııyrtcam valla biri çıkmadan biri girdi ergenliğe:27:

canım öncelikle aramıza katılmana çokk sevindim. hoş geldin. umarım burada hep birlikte bilgilerimizi dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşır .güzellikler yaşarız.. ay birden heyecan yaptım..öpüyorum seni. tekrar hoş geldiniz...

Evet arkadaşlar daha önce ve galiba en son yazdığımdaki gibi.
20 yıl sonra Hollandaya gittim. geldim sağ salim çok şükür yaklaşık 1 ay kadar kaldım.
orada kk'ya giremedim. çünkü, klavyede ne ğ harfi var nede ç harfi yoktu,benim ismimde dağ çiçeğim'ya. velasıl kelam. hiçmi hiç kk'ya giremedim.(zepp) kankam sağolsun bir ara kopyala yapıştır usuli ile bana yolladı ama .kısmet olmadı bir türlü,
ama tatilim çok iyi geçti.eşim ve 2 ergenim burdalardı.sağolsun eşimde beni hiçç aratmamış.özellikle ev geldiğimdi pırıl pırıldı.:nazar:
düğünümüz çok güzeldi.darısı tüm bekarlara.abilerim erkek kardeşim ve eşleri yiğenlerim eşim dostum beni çok iyi karşıladılar.çoğuda hiçç değişmediğimi söyleyince. tabi havalara girdim:nazar::61:yeni yıla orada girdim.
ama illede vatan Türkiye'miz gibi yok .kıymetini bilelim.
şimdi yine kaldığım yerden bebek bakmaya devam ediyorum.:emir_bebek: hani komşumun 2 yaşındaki bebeğine bakıyordum.şimdi tam gün bakıyorum.
bebek geldiğinde pc açmıyorum vakit bulabilirsen akçamları yada hafta sonu ancak pc açıyorum.
birde lise son sınıfa giden oğlum. sınavlara hazırlanıyor. teyzeleri sizlerden oğlum Serhat için çokca dua bekliyorum bu yıl.bende sizlerin yavrularına dua ediyorum.
RABBİM öncelikle canlarını sağ ,etsin sonrada kısmetlerinde ne varsa orayı kazanmalarını nasip etsin,Amin.canlarım.şimdi çıkıyorum.Allaha emanet olun. çok öptüm..

mrb çiçeğim hoşgeldin canım çok sevindim güzel bir tatil geçirmişsin canım yeni evlilere mutluluklar dilerim canım oğluşuna başarılar dualarımız bütün çocuklarıbıza allah yardımcıları olsun canım bende 10 gün sonra evimdeyim ama ayrılmak çok zor şimdiden hüzün bastı ayrılık çok zor canlarım hepinizi aramıza yeni katılan arkadaşım hoşgeldin roşum sen neler yapıyorsun begom kısmetlim y hepinizi öpüyorum ye nam maruflum unuttuklarım varsa affetsinler görüşürüz

iyi akşamlar arkadaşlarr.
sunay abla. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
rabbim başka ayrılıklar vermesin. sağlıkla yuvana dönersin inş.
öpüyorum.:54:

senakerem.hoş buldummm,,anladım,sende filizciime selam söle..:61:
kızlar nerdesiniz.. hu hu ses verin..:36:

iyi akşamlar arkadaşlarr.
sunay abla. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
rabbim başka ayrılıklar vermesin. sağlıkla yuvana dönersin inş.
öpüyorum.:54:

senakerem.hoş buldummm,,anladım,sende filizciime selam söle..:61:
kızlar nerdesiniz.. hu hu ses verin..:36:

çiçeem gene pişti olamadık ayooooool:3:burdayııım dicemde aradan 12 saat geçmiş..olsun elbet bir gün pişceees yanıııııı:1:öpüyom kısçeler hepsinisi:70:

Merhabaaa...
Sizleri o kadar özlemişimki anlatamam..
Çok uğradım kk ya bir dönem,ama kimselar gelmeyince paylaşımda olmayınca bende çekildim..
Şimdi biraz olsun canlanmış görünce çok sevindim..Allah bozmasın..inşaallah eski günlere döneriz yine hep birlikte..
Sunay ablacım özelimede msj yazmşsın..teşekkür ederim ilgin için..
İyisin inş..döndğüne sevindim..torun iyice büyüdü değilmi?.
Face niz varsa gelin ordada buluşalım arada..Çiçeğim benim kızmda giricek üniversite sınavına.. sorma evde artık harıl harıl testler çözüyo..rabbim hepsinin yardmcısı olsun inşaallah arkadaşım..
Yeni gelen arkadaşımın arkdaşıda hoşgelmiş ,iyiki gelmişş, çok iyi yapmışş oh oh ohh:34:
Bu gecelik bu kadar..leptabımın şarzı bozuk, kızımın şarzını istedim..bu ergenlerin malıda çok kıymetli..zaman tutuyo utanmadan..:61:
çoo öptmm sizleri

selamlar seakerem tşk ederimmmmmmmmcanım hoşbulduk nasılsın
begom şükür kavuşturaa nasılsın bitanem ben iyiyim klavye bozulmuştu oğlum yenisini taktı nihayet yazabiliyorum sağol bitanem torunum iki ay sonra üç yaş oluyor kreşe başladı görevimiz bitti senin kızına da allah zihin açıklığı versin burayı boş bırakmayın çok öptüm

sunay ablacım yuvana hoş geldin.
yena selam nerdesin hu hu:))
bogoşum.. Rabbim yavrularımıza kolaylıklar versin.. tüm dualarımzı onlarla.
senakerem sen nasılsın canım.keyfler iyimi..
burada havalar ısınmaya başladı.
sevgimi ve öpücüklerimi yolluyorum,hepinize,
.maruflum. kısmetsiz kedicik. roşum.. nerdesiniz kızlar.. özlüyoruz birbirimizi.

Günaydın Ergenlerin en fadakar en yufka yürekli en güzel Anneleri,
Arkadaşlar bugün nasılsınız. ben elhamdülillah iyiyim. bu gün hastanede variz randevum var. taa 3 ay önce almıştım :52:.nihayet banada sıra geldi.kendinize iyi bakın. sizleri seviyorum.

Back
X