- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #3.161
selam güsel annellerrrrrr
hepinizi öpüyorummmm
hepinizi öpüyorummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aay çok duygulandım,21 yıl sonra dile kolay,iyi geceler.. kk'ya uramayalı çokk olmuş...
kızlar sizlere güzel bir sürprizim var..
Biliyorsunuz benim Alilem Hollanda'da ve bende onların yanına gezmeye gidiyorum.. kısmet olursa. salı günü gidiyorum ve 30 aralık gibi döneceğim inş..
bana dua edin nolur.. yiğenimin düğünü var..bende yanlarında olmak istedim.en son 21 yıl önce gelmiştim taaaaaaaaaaa oralardan.çok heyecanlıyım.Allahım sizlerinde gönlüne göre isteklerinizi versin inş.
uçağa bineceğim için biraz heyecanlıyım.. eşyalarım ,,,düğünde giyeceğim cicilerim hepsi hazır.. haftalardır hazırlık yapıyorum.eşim ve çocuklar buradalar.. sağolsun eşim izin aldı oğluşlarımızla ilgilenmek için,hani birde bebeğe bakıyordumya.. onada sağolsun bir arkadaşım bakacak..Allahım sana hamd olsun.. hayallerimi ruyalarımı gerçekleştirdin..hepinizi çoook öpüyorum.. fırsatını buldukça mutlaka size yazarım.Allaha emanet olun...![]()
cnm begom seninde mübarek olsun,Hayırlısıyla git gel inşaAllah çiçeğim..sevincin daim olsun canımm...
SELAMUNALEYKÜM...nerelerdesiniz nasılsınız?..
Muharrem ayınzda mübarek olsun..ergenlrle herşey yolunda sanırım ki uğrayan olmuyo..
Sağlıklı huzurlu günler sizlerin ve ailenizin olsun dostlarım...![]()
ablacım hoşgeldin tatlı telaşeye girmişsin yine,allah kolaylık versin,arkadaşlar mrb nasılsınız çok uzun süre oldu girmeyeli ben çok yoğunum torunum çok hareketli sürekli onounla meşgulüz fırsat bulamıyorum inş hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım sanırım kimse uğramıyor ne oldu sizlere nerelerdesiniz öpüyorum görüşmek üzere iyi geceler
aynen begocuum gelen olmayınca içimden gelmio benimde,kendim kendime konuşup gidiomSLMALEYKÜM...
sunay ablacım hoşgeldin..yokluğun belli uğramaya çalış..diğer hanım sultanlar yoruyo beni..onlar girmeyince benmde giresim gelmiyo..kimse olmayınca tadı olmuyoki..
Roşum oğlnlrımız aynı yaştaydı sanırım..2000 dğmlu dimi..eekek oluyolar artık annesi..kafa tutmalar felan başladı tabii..az ergen başımzda ya valla..
Allah yardmcmz olsun..
hayırlı akşmlar dilerim..
dip not: yena yı göremedimm huuu... forumun en vefalısı o çünkü