Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Merhabaaaa...
Ne bu topiğin hali:26:üzüldüm valla..
Ben faceye fazla takılır oldum,burayı ihmal etdğimin farkındayım...:17:
Geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Ergenlerinz nasıllar?..dün ara karne vardı bizim..lise sondaki kızımın ve 5.snfdaki oğlumun..Haftyada lise 1 deki kızımın var..
büyük kızıma matamatik dn takviye lazım..ders alıcaz..
Bizde şimdi günün konusu; üniversite il dağılımı..Ankara,bursa,izmir neresi olursa hanfendi yazıcam diyor..babada karşı..:20:çok çalışda hedefini istanbul için olsun istiyor..Ergenlrimizi çok sıktğımızın farkındyım aslında..biraz kendi kanatlrıyla uçmak istiyorlar ama....? Çevre?...
Oğlu olanlrın bu konuda daha şanslı oldklrını düşünüyorum..ya siz?...
Güzel bir hafta başı olması dileğiyle hoşçakalın..

iyi geceler.. kk'ya uramayalı çokk olmuş...
kızlar sizlere güzel bir sürprizim var..
Biliyorsunuz benim Alilem Hollanda'da ve bende onların yanına gezmeye gidiyorum.. kısmet olursa. salı günü gidiyorum ve 30 aralık gibi döneceğim inş..
bana dua edin nolur.. yiğenimin düğünü var..bende yanlarında olmak istedim.en son 21 yıl önce gelmiştim taaaaaaaaaaa oralardan.çok heyecanlıyım.Allahım sizlerinde gönlüne göre isteklerinizi versin inş.
uçağa bineceğim için biraz heyecanlıyım.. eşyalarım ,,,düğünde giyeceğim cicilerim hepsi hazır.. haftalardır hazırlık yapıyorum.eşim ve çocuklar buradalar.. sağolsun eşim izin aldı oğluşlarımızla ilgilenmek için,hani birde bebeğe bakıyordumya.. onada sağolsun bir arkadaşım bakacak..Allahım sana hamd olsun.. hayallerimi ruyalarımı gerçekleştirdin..hepinizi çoook öpüyorum.. fırsatını buldukça mutlaka size yazarım.Allaha emanet olun...:69::69:

Hayırlısıyla git gel inşaAllah çiçeğim..sevincin daim olsun canımm...
SELAMUNALEYKÜM...nerelerdesiniz nasılsınız?..
Muharrem ayınzda mübarek olsun..ergenlrle herşey yolunda sanırım ki uğrayan olmuyo..:31:
Sağlıklı huzurlu günler sizlerin ve ailenizin olsun dostlarım...:64:

arkadaşlar mrb nasılsınız çok uzun süre oldu girmeyeli ben çok yoğunum torunum çok hareketli sürekli onounla meşgulüz fırsat bulamıyorum inş hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım sanırım kimse uğramıyor ne oldu sizlere nerelerdesiniz öpüyorum görüşmek üzere iyi geceler

iyi geceler.. kk'ya uramayalı çokk olmuş...
kızlar sizlere güzel bir sürprizim var..
Biliyorsunuz benim Alilem Hollanda'da ve bende onların yanına gezmeye gidiyorum.. kısmet olursa. salı günü gidiyorum ve 30 aralık gibi döneceğim inş..
bana dua edin nolur.. yiğenimin düğünü var..bende yanlarında olmak istedim.en son 21 yıl önce gelmiştim taaaaaaaaaaa oralardan.çok heyecanlıyım.Allahım sizlerinde gönlüne göre isteklerinizi versin inş.
uçağa bineceğim için biraz heyecanlıyım.. eşyalarım ,,,düğünde giyeceğim cicilerim hepsi hazır.. haftalardır hazırlık yapıyorum.eşim ve çocuklar buradalar.. sağolsun eşim izin aldı oğluşlarımızla ilgilenmek için,hani birde bebeğe bakıyordumya.. onada sağolsun bir arkadaşım bakacak..Allahım sana hamd olsun.. hayallerimi ruyalarımı gerçekleştirdin..hepinizi çoook öpüyorum.. fırsatını buldukça mutlaka size yazarım.Allaha emanet olun...:69::69:
aay çok duygulandım,21 yıl sonra dile kolay,
gözünaydın diyim öncelkle,hayırlısıyla gidip gel,herşeyler gönlünce olsun cnm benim:29:
Hayırlısıyla git gel inşaAllah çiçeğim..sevincin daim olsun canımm...
SELAMUNALEYKÜM...nerelerdesiniz nasılsınız?..
Muharrem ayınzda mübarek olsun..ergenlrle herşey yolunda sanırım ki uğrayan olmuyo..:31:
Sağlıklı huzurlu günler sizlerin ve ailenizin olsun dostlarım...:64:
cnm begom seninde mübarek olsun,
bu ayda ibadet çok makbul,rabbim ibadetlerimizi kabul etsin,
dualarında benide hatırla,kocişim hayırlısıyla rızkımızı temin edecek bi iş bulsun die:85:
ergenlerle düşe kalka ilerlioruz,
kıvırcık kısçemin bu yılki hali tavrı geçen yıla göre farklı,büyüyolar bea,:nazar:
benim işim oğluşla zor olacak gibi bunu daa şimdiden hissediorum,
erkek çocuunun ergenlii kız göre daa farklı sanırsam:19:
arkadaşlar mrb nasılsınız çok uzun süre oldu girmeyeli ben çok yoğunum torunum çok hareketli sürekli onounla meşgulüz fırsat bulamıyorum inş hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım sanırım kimse uğramıyor ne oldu sizlere nerelerdesiniz öpüyorum görüşmek üzere iyi geceler
ablacım hoşgeldin tatlı telaşeye girmişsin yine,allah kolaylık versin,
ihmal edioruz burayı hakket, tüm arkadaşlarımız aynı durumda ,bir rehavet var üstümüzde nedense:89:
hadin eskisi gibi canlandıralım burayı,kıpraşalım azcıkın:4:

SLMALEYKÜM...
sunay ablacım hoşgeldin..yokluğun belli uğramaya çalış..diğer hanım sultanlar yoruyo beni..onlar girmeyince benmde giresim gelmiyo..kimse olmayınca tadı olmuyoki..
Roşum oğlnlrımız aynı yaştaydı sanırım..2000 dğmlu dimi..eekek oluyolar artık annesi..kafa tutmalar felan başladı tabii..az ergen başımzda ya valla..
Allah yardmcmz olsun..
hayırlı akşmlar dilerim..
dip not: yena yı göremedimm huuu... forumun en vefalısı o çünkü

SLMALEYKÜM...
sunay ablacım hoşgeldin..yokluğun belli uğramaya çalış..diğer hanım sultanlar yoruyo beni..onlar girmeyince benmde giresim gelmiyo..kimse olmayınca tadı olmuyoki..
Roşum oğlnlrımız aynı yaştaydı sanırım..2000 dğmlu dimi..eekek oluyolar artık annesi..kafa tutmalar felan başladı tabii..az ergen başımzda ya valla..
Allah yardmcmz olsun..
hayırlı akşmlar dilerim..
dip not: yena yı göremedimm huuu... forumun en vefalısı o çünkü
aynen begocuum gelen olmayınca içimden gelmio benimde,kendim kendime konuşup gidiom:36:
benim oğluşum 1999 şubat doğumlu
kafa tutmak ne kelime,kızımın böle halleri yoktu o yaştayken,
oğluşla işimiz zor olacak gibi ,derinden hissediim,
ama atlatırız hayırlısıyla,neler geçmio ki,sağlıklı olsunlarda:38:

aranıza yeni katıldım.daha önce üye olan arkadaşım önerdi.beni aranıza kabul edermisiniz.arkadaşım filiz semizler di.aynı yaşta çocuklarım var.bu sitenin çok yararlı olduğundan bahsetmişti.

Hayırlı yıllar..Tam bir yıldır siteye girmemişim:1:
Hepinizin yazdıklarını okudum...:68:Dağçiçem gidip geldinmi hayırlısı ile 21 yılda ne çok bol ,bol hasret gidermişindir umarım...
Bu gün ergen kızımın doğum günü ... 96 yılına elimde bebişle girmiştim:97:
senakerem sanada aramıza hoşgeldin diyorum...
Ya ben hepinizi kucaklayım:48:

Bu gün ergen kızımın doğum günü ... 96 yılına elimde bebişle girmiştim:97:
[/FONT][/SIZE][/COLOR]senakerem sanada aramıza hoşgeldin diyorum...
Ya ben hepinizi kucaklayım:48:

maruflum teşekkür ederim.kızına uzun ömürler versin mevlaaam cümle evlatlara inş.bende 97 yılına 45 günlük kızçemle girmiştim...anam yaşlanıyosmu ne:1:

çiçeeeğm inş.güzelce hasret gidermişsindir.valla meraklandım nası geçtiii:69:bu arada begoşum benim oğluşumda bi garip davranıyo sıııyrtcam valla biri çıkmadan biri girdi ergenliğe:27:

Hayırlı cumalar...
senakerem aa seninde kızçen 96 mış Rabbim uzun ömürlü etsin eltiler nerdesiniz inş. iyisinizdir canlar öptüm bütün anneleri:71:

Hayırlı haftasonları ...
canım topicimize ne olmuş 11 gündür birimiz bile uğramamışız..:25:
canlar sağolur bi yaramazlık durumlar olmasında:44:
Bizzat kendimide kusurlu gördüm ...eşimi protesto edeyim derken bilgisayara aylardır doğru dürüst oturamadım:27:
ergenim kızçemle sorunum yok ama babaergenle vardı :22:inşaallah onunda halçerisine bakacağım... anneler kendinize severek bakın öptüm :80::16:

Nasılsınız hayırlar inş.
Canım ergen topici pek mahzun kalmış :2:
Nerlerdesiniz en son mesajda benim ki herkes sözbirliği kaçmış şüphelendirici :82:yoksa başka bir topicdemi buluşuyorsunuz garipsenişlerdeyim niye ses yok..:50:

mrb nerelerdesiniz ben yokum kimseler uğramamış hepinizi özledim 15 gün sonra evime dönüyorum torunu kreşe başlattık alıştı sayılır bizim görevimiz sona eriyor inşallah tamamen alışır aklımız kalmadan evimize döneriz çok alıştık nasıl ayrılacağız ama herkes evinde olmalı kızım şimdiden ne yapacam siz gidiyorsunuz ben yalnızım deyip duruyor canlarım canlandırın topiği ben geliyorum öpüldünüz

Back
X