• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Selam güzel anneler,

nasıl geçti YGS niz..Umarım iyi sonuç alırsınız...

S.aleyküüm ben geldim canlarım...
nasılsınız?.Yena cım hoşgeldin canım güle güle sağlıkla otur inşaAllah evinde..Oğluşuna üzülme,çocuklrın en çok 9 yşına kadar malum hastlıklara dayanıklkları zor oluyo..geçmş olsn.havalar okadar dengesizki biz büyüklr toplaymıyorz kendmizi o yavrucak ne yapsın..
Sunay ablm teşekkür ederim ilgine..sınavı atlatdık, atltdıkda bekldiğimz gibi olmadı..bu seneki sorulr çok daha zormuş..kızım eşit ağırlık okuyo..kazanır barajı geçerim diyo ama önemli olan puanı yüksk tutablmek..hukuk istiyor..hedef büyük..ne olacak bilmem..çiçeğimin oğluşuda girdi rabbim evltlrımızın gönüllrine göre ama hayırlısını nasip etsin..haklrında herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden..
Papatyam hoşgeldin arkadaşım aramıza..kızımla yaşıt kızın demek:31:
Benim büyük kız değilde, iki nmra ergen kızımda durgunluk senesi sanki..herşeye gülen pozitif kız gitdi yanlzlğa büründü..15 yaş sendurumumu şimdi bu nedir?
Allah a emanet olun öpyrm sizleri...:54:

nasılsınız?.Yena cım hoşgeldin canım güle güle sağlıkla otur inşaAllah evinde..Oğluşuna üzülme,çocuklrın en çok 9 yşına kadar malum hastlıklara dayanıklkları zor oluyo..geçmş olsn.havalar okadar dengesizki biz büyüklr toplaymıyorz kendmizi o yavrucak ne yapsın..
Sunay ablm teşekkür ederim ilgine..sınavı atlatdık, atltdıkda bekldiğimz gibi olmadı..bu seneki sorulr çok daha zormuş..kızım eşit ağırlık okuyo..kazanır barajı geçerim diyo ama önemli olan puanı yüksk tutablmek..hukuk istiyor..hedef büyük..ne olacak bilmem..çiçeğimin oğluşuda girdi rabbim evltlrımızın gönüllrine göre ama hayırlısını nasip etsin..haklrında herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden..
Benim büyük kız değilde, iki nmra ergen kızımda durgunluk senesi sanki..herşeye gülen pozitif kız gitdi yanlzlğa büründü..15 yaş sendurumumu şimdi bu nedir?

iyi pazarlar
begom canım benim hayırlısı olur inş inş dedikleri gibi kopya iddiaları yanlıştır çocukların emeğine yazık olur ben bütün gençlere hayırlı gelecekler diliyorum hepsini içtenlikle öpüyorum :1::71:

iyi pazarlar,veeeee iyi akşamlar.
dışarısı yağmurlu, çamaşırlarımız salonun ortasında kurumaya çalışıyor.
sabaha okul kıyafetleri yetişmeli:)))
papatyam hoş geldin. ergenini Allah bağışlasın.
kızlar hepinizi çok öpüyorum.:54:

A:S begocumm hoş geldin.:69:

günaydııın herkeşlere..canım sıkılıyo............yağmurlu bir gün...üniversite sınavlarından da ümidi kestim kızlar:( inş.evlatlarınız iyi puanlar alırlar..acaba diyorum ki sbs olayında ki şifreler nedir?:35::35::35: bütün bir yıl emek ver.sonunda çıksın emek hırsızları götürsün puanları sende bakakal ardından:41:şimdiki söylenti şu:artık lisede de her yıl sbs tarzında sınav olacakmış:52:valla benim kıza diyemedim.duyarsa:50: okumaktan soğuyacak çocuk offffff of.tam bir kasvetli gün ve hafta olcek anladığım kadarıyla kızlar..neyse kaçıyorum.allah gönlünüze göre versin inş..:69:

günaydııın herkeşlere..canım sıkılıyo............yağmurlu bir gün...üniversite sınavlarından da ümidi kestim kızlar:( inş.evlatlarınız iyi puanlar alırlar..acaba diyorum ki sbs olayında ki şifreler nedir?:35::35::35: bütün bir yıl emek ver.sonunda çıksın emek hırsızları götürsün puanları sende bakakal ardından:41:şimdiki söylenti şu:artık lisede de her yıl sbs tarzında sınav olacakmış:52:valla benim kıza diyemedim.duyarsa:50: okumaktan soğuyacak çocuk offffff of.tam bir kasvetli gün ve hafta olcek anladığım kadarıyla kızlar..neyse kaçıyorum.allah gönlünüze göre versin inş..:69:

canım benim allah hayırlısını versin inş herşey yoluna girer ben gençler için üzülüyorum tam denek oldular yazık yani ne olacak bu işin sonu inş herşey gönlünüzce olur öpüyorum kuzularınızı:nazar::1::70:

sıkma canını arkadaşım.bende çok ümitli değilim ,ama bekleyip görücez. çocuklarımızda'da suç var,adam gibi çalışmıyorlarki.neye güveniyorlarsa.:38:

Tünaydııııın..hayırlı günler..

Kafalar çok bulandı bu şifre olaylrıyla...kızımın baş ağrıları başladı odasına çekilip duruyo..ikinci sınava nası hazrlncklar bilmem bu skıntyla..
Sunay abla, Filiz,Çiçeğim hayırlı cumalarınız olsun inş..:49:

Back
X