- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #3.201
çiçeeeeeeeem aşkıııııııım, begoşum, pisiciiiim sunay ablacıııııııımkızlar seviyorum sizi:)))))adını unuttuklarım sizide seviyorummmmmmmmm
bende sizleri seviyorummmmmmmmmmm. sesim geliyormuuuuuuuuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçeeeeeeeem aşkıııııııım, begoşum, pisiciiiim sunay ablacıııııııımkızlar seviyorum sizi:)))))adını unuttuklarım sizide seviyorummmmmmmmm
selamlar neredesiniz
kimsecikler uğramamış çiçeğim seninle benden başka nasılsın çiçeğim ben biraz yoruldum temizlik yaptım yeni oturdum görüşmek üzere:18: öpüyorum
Selam canlar.. çok sevindim azda olsa topik canlandı..
Biraz soğuk algnlığı gibi bişiy var üzerimde ..bi halsizlik..sabah boğzmda acıyodu..
korkuyorum valla bu keçi gribimidir nedir bana musallat olmasa..
Evde ilaçlrı karıştrdım ne içeceğimi şaşırdım..Benikal vardı hap ondn aldm..
Yena ve diğrleri yok Sunay abla sen Yenaya ulaşamıyomusun?
Ablam bşta olmk üzere hepnizi öperim kıslar...iyi pazarlar
canlarım iyi haftalar yenam şükür kavuşturana seni arıyacaktım rahatsız etmek istemedim çok özledim birgün bana gel otururuz hasret gideririz çok özledim inş bir sorun yoktur herşey yolundadır
çiçeğim bütün gençlere başarılar dilerim allah yardımcıları olsun dualarım sizlerle çalışmalarının semeresini alırlar çok öpüyorum oğluşunu canım benim öpüyorum hepinizi![]()
sunay ablacım nasılsın,dönmüşsün memleketden öylemi..
Beni merak etmişsiniz bu yıl o kadar yoğunduki benim için,birde kimse uğramayınca pek yazasımda yoktu açıkçası..Yoksa +90 topiğindeyim nete her girdiğimde...
Ev taşıdık, bucaya taşındık sunay abla ev aldık ordan..:) Kızımın okul değişikliği,oğlumun bu kış hep hastalanması zor bir dönemdi çok yıprandım açıkçası....
Yinede çok şükür bu günümüze diyorum...
Begocum sen nasılsın,sağlık sorunun vardı bir ara,iyileşmişsindir umarım....
Dağçiçeğim,kısmetsizkedi,roşum ve maruflu selamlar hepinize,sanırım bu kadardık....
Bir ara toplanalım da ergenusları çekiştirelim..
canlarım iyi haftalar yenam şükür kavuşturana seni arıyacaktım rahatsız etmek istemedim çok özledim birgün bana gel otururuz hasret gideririz çok özledim inş bir sorun yoktur herşey yolundadır
çiçeğim bütün gençlere başarılar dilerim allah yardımcıları olsun dualarım sizlerle çalışmalarının semeresini alırlar çok öpüyorum oğluşunu canım benim öpüyorum hepinizi![]()
sunay ablacım nasılsın,dönmüşsün memleketden öylemi..
Beni merak etmişsiniz bu yıl o kadar yoğunduki benim için,birde kimse uğramayınca pek yazasımda yoktu açıkçası..Yoksa +90 topiğindeyim nete her girdiğimde...
Ev taşıdık, bucaya taşındık sunay abla ev aldık ordan..:) Kızımın okul değişikliği,oğlumun bu kış hep hastalanması zor bir dönemdi çok yıprandım açıkçası....
Yinede çok şükür bu günümüze diyorum...
Begocum sen nasılsın,sağlık sorunun vardı bir ara,iyileşmişsindir umarım....
Dağçiçeğim,kısmetsizkedi,roşum ve maruflu selamlar hepinize,sanırım bu kadardık....
Bir ara toplanalım da ergenusları çekiştirelim..
yena hoş geldin. öncelikle iyi olmana sevindik seni merak etmiştik:)
eviniz hayırlı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyi komşularla.Huzur içinde oturun. oğluşunada geçmiş olsun.Allah şifa versin.![]()
amin canım,benimde tek isteğim ve endişem iyi insanlarla karşılaşmak..Çocuklarda büyüyünce insanın tasası ikiye katlanıyor artık..
Sunay ablacım bende seninle tekrar görüşmeyi çok isterim..Şöyle herşey yoluna bir girsin...MEsela bugün yine oğlanı doktora götürdük,üst solunum yolu enfeksiyonu, çocuğa yeni ev yaramadı..
mrb nasılsnız canlarım inş hepiniz iyisinizdir çiçeğim az farkla kaçırdım seni öpüyorum