Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

selamlar neredesiniz
kimsecikler uğramamış çiçeğim seninle benden başka nasılsın çiçeğim ben biraz yoruldum temizlik yaptım yeni oturdum görüşmek üzere:1::66::34::18: öpüyorum

selamlar neredesiniz
kimsecikler uğramamış çiçeğim seninle benden başka nasılsın çiçeğim ben biraz yoruldum temizlik yaptım yeni oturdum görüşmek üzere:1::66::34::18: öpüyorum

kendini fazla yorma ablacım.yavaş yavaş yap.senin sağlığın daha önemli.
evet bizden başka kimseler yok.
bende napim iyim şükür. hafif üşütmüşüm ama ayaktayım yani:))
hafta içi bebekle olunca yoruldum.hafta sonunu bekliyorumki dinleneyim.
bende sizi öptüm.:54:

Selam canlar.. çok sevindim azda olsa topik canlandı..
Biraz soğuk algnlığı gibi bişiy var üzerimde ..bi halsizlik..sabah boğzmda acıyodu..
korkuyorum valla bu keçi gribimidir nedir bana musallat olmasa..
Evde ilaçlrı karıştrdım ne içeceğimi şaşırdım..Benikal vardı hap ondn aldm..
Yena ve diğrleri yok Sunay abla sen Yenaya ulaşamıyomusun?
Ablam bşta olmk üzere hepnizi öperim kıslar...iyi pazarlar

Selam canlar.. çok sevindim azda olsa topik canlandı..
Biraz soğuk algnlığı gibi bişiy var üzerimde ..bi halsizlik..sabah boğzmda acıyodu..
korkuyorum valla bu keçi gribimidir nedir bana musallat olmasa..
Evde ilaçlrı karıştrdım ne içeceğimi şaşırdım..Benikal vardı hap ondn aldm..
Yena ve diğrleri yok Sunay abla sen Yenaya ulaşamıyomusun?
Ablam bşta olmk üzere hepnizi öperim kıslar...iyi pazarlar

selam iyi pazarlar
begom geçmiş olsun dikkat et bende iki gündür bacak ağrısı çekiyorum korktum tekrar kötüleşir diye bgün daha iyice ilaçlarla sıcak kompresle inş ağırlaşmaz canım ben yenayı arıyacam bende merak ediyorum sena kerem sanada selam çiçeğim sen nasıl oldun inşdahada iyisindir hepinizi öpüyorum iyi pazarlar

iyi akşamlar sunay ablacım,iyi akşamlar begocumm.canım ne oldu sana şen haştamı oydun ben şana kıyamam.. çok geçmiş olsun. aman dikkat edelim.iyi akşamlar arkadaşlar.
çok şükür biraz daha iyiyim.
bu günlerde bol bol dualar hatimler okunuyor.sınava az kaldı. Rabbim sağlıkla pazar gününe ulaşmayı nasip etsin,inşaAllah hava güzel olur.yavrularımız bir solukta sınavlarına girsin çıksınlar. şimdiye kadar heyecan yoktu ama yavaş yavaş balşadı. sancılarım geliyorrrrrrrrr.:)))))))))))))))),çok öpüldünüz..

canlarım iyi haftalar yenam şükür kavuşturana seni arıyacaktım rahatsız etmek istemedim çok özledim birgün bana gel otururuz hasret gideririz çok özledim inş bir sorun yoktur herşey yolundadır
çiçeğim bütün gençlere başarılar dilerim allah yardımcıları olsun dualarım sizlerle çalışmalarının semeresini alırlar çok öpüyorum oğluşunu canım benim öpüyorum hepinizi:1:

canlarım iyi haftalar yenam şükür kavuşturana seni arıyacaktım rahatsız etmek istemedim çok özledim birgün bana gel otururuz hasret gideririz çok özledim inş bir sorun yoktur herşey yolundadır
çiçeğim bütün gençlere başarılar dilerim allah yardımcıları olsun dualarım sizlerle çalışmalarının semeresini alırlar çok öpüyorum oğluşunu canım benim öpüyorum hepinizi:1:

sunay ablacım nasılsın,dönmüşsün memleketden öylemi..

Beni merak etmişsiniz bu yıl o kadar yoğunduki benim için,birde kimse uğramayınca pek yazasımda yoktu açıkçası..Yoksa +90 topiğindeyim nete her girdiğimde...

Ev taşıdık, bucaya taşındık sunay abla ev aldık ordan..:) Kızımın okul değişikliği,oğlumun bu kış hep hastalanması zor bir dönemdi çok yıprandım açıkçası....:59:

Yinede çok şükür bu günümüze diyorum...

Begocum sen nasılsın,sağlık sorunun vardı bir ara,iyileşmişsindir umarım....

Dağçiçeğim,kısmetsizkedi,roşum ve maruflu selamlar hepinize,sanırım bu kadardık....

Bir ara toplanalım da ergenusları çekiştirelim..:1:

Son düzenleme:

Beni merak etmişsiniz bu yıl o kadar yoğunduki benim için,birde kimse uğramayınca pek yazasımda yoktu açıkçası..Yoksa +90 topiğindeyim nete her girdiğimde...

Ev taşıdık, bucaya taşındık sunay abla ev aldık ordan..:) Kızımın okul değişikliği,oğlumun bu kış hep hastalanması zor bir dönemdi çok yıprandım açıkçası....:59:

Dağçiçeğim,kısmetsizkedi,roşum ve maruflu selamlar hepinize,sanırım bu kadardık....

canım hayırlı olsun güle güle oturun evinizde çok sevindim en kısa zamanda görüşelim özledim oğluşuna da çok geçmiş olsun çok öpüyorum benim torunda öyle sürekli hasta by kış şimdi kreşte daha çok hastalanıyor allah büyük hastalıklar vermesin :nazar::1:

Allah razı olsun ablacım çok teşekkür ediyorum..

yena hoş geldin. öncelikle iyi olmana sevindik seni merak etmiştik:)
eviniz hayırlı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyi komşularla.Huzur içinde oturun. oğluşunada geçmiş olsun.Allah şifa versin.:71:

yena hoş geldin. öncelikle iyi olmana sevindik seni merak etmiştik:)
eviniz hayırlı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyi komşularla.Huzur içinde oturun. oğluşunada geçmiş olsun.Allah şifa versin.:71:

amin canım,benimde tek isteğim ve endişem iyi insanlarla karşılaşmak..Çocuklarda büyüyünce insanın tasası ikiye katlanıyor artık..:(

Sunay ablacım bende seninle tekrar görüşmeyi çok isterim..Şöyle herşey yoluna bir girsin...MEsela bugün yine oğlanı doktora götürdük,üst solunum yolu enfeksiyonu, çocuğa yeni ev yaramadı..:59:

amin canım,benimde tek isteğim ve endişem iyi insanlarla karşılaşmak..Çocuklarda büyüyünce insanın tasası ikiye katlanıyor artık..:(

Sunay ablacım bende seninle tekrar görüşmeyi çok isterim..Şöyle herşey yoluna bir girsin...MEsela bugün yine oğlanı doktora götürdük,üst solunum yolu enfeksiyonu, çocuğa yeni ev yaramadı..:59:

canım çok geçmiş olsun havalardandır bir sıcak bir soğuk ondandır eve yorma inş biran önce iyileşir görüşürüz canım öpüyorum

Back
X