Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydınlar ergenzedeler,:79:
bugün kuzen günüm kardeşimde,ona kurabiye yapçam,
biraz evceezimi toplıyıp gitçem,hafta başı temizliğe başlıcam hayırlısıyla,
işler çok birikti ,gözümde büyüyo bea:78:

Mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle hanımlar...

Bende haftalık temizlik yapacağım bugün...

ÖPüyorum hepinizi..

Hayırlı sabahlar...
Roşum ,YENA, Kısmetsizim kızlar çok teşekkürler dualarınız için...
Sık,sık girmem lüks sabah körü açtım bilgisayarı girdim özlemişim ...
Temizlik,gelen ,giden günlerde kısacık yetişilmiyor saldım artık nasılsa bir şekilde hayat bayacak bizi:92::74:ergenlerinizi ve sizleri öptüm ..:71:

maruflum canım benim hoşgelmişin
ah kuzumm hayat bizi öyle bir savuruyor ki istesek de istemesekte..
allah kolaylık versin sana.gerçi eşin iyileşsinde gerisi boş
çok öpüyorum seni arada uğra özletme kendinii
diğer kaccaklar da inş. uğrarlar bi ara..

günaaydınalr eregenuslaaar,:87:
nie gelmiyonus bakem kaçak gacılaa,:4:
maruflum allah yardımcın olsun ,geçer bu günlerinde hayırlısıyla,
bugün makineyle halılarımı yıkıyorum,sona balkona atiim hava güzel şöle bi havalansın,gerçi dün hepiciini bi güzel silkeleyip döfdüm :22:
sonacııma kendimi süsleyip günüme gidiciim,hadin öpüom hepinizi:89:

Hee nası oluyomuş beklemek he....biz sizi çok bekledik kaçaklarr....
İşte böyle arar gözleriniz..buda size kapak olsun deeermişimm..ayy çokmu ileri gitdim yaw...
Kedicimin liselilerimi gelcekmişim oh ne güzel..bir kaç sene öncesne kadar bizde toplanıyordk.sonra koptuk nedense..çokda gırgır şamata geçiyodu hakkaten...bizim birde kız meslek oldğundn iyice sapıtıyoduk anlarsınz...eski günlri yadetdikçe gülme krizleri felan...ah ah..şimdi facebookda yazışıyruz bazlrıyla ama gelip gitme bitdi..
Hayat herkesi farklı sürüklüyo bee...
Gözlerim iyi şuanda çok şkür çok teşekkür edrm hepnze...fazla yormk istemyorum o ağrıyı yaşamamk için birdaha...Roşum iyi oldğuna sevndim..o hapı biliyorum arkdşım kullndı..P ile başlyo dimi cnm..
Maruflu geçmişler olsn rabbim bidaha göstermesin arkadaşm inşaAllah..
Yenacım sen nasılsn?..cam duvar çok güzel olur tavsiye ederim...
Çiçeğim gelmemiş sanırım o nerelrdeki..?
Dün misafrim vardı çok yoruldm..üstüne birde malum günüm geldi..pazar var bugün çıkmak istyorum ama hiçde halim yok..bakayım napıyim..
akşma uğrarım yine belki..hoşçakalın..

selam ergen annelerii
begoşum hoşgelmişin cancağızzımm.iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine..
bugün ergen kızçemin doğum günüsü.anacım ne çabuk büyüyolar.daha dün kucağımda boncuk boncuk bakan bebek şimdi kocemen genç kıza dönüşüyo..rabbim bütün evlatlarımızı korusun iyi yazılar yazsınn

tünaydınlar güzeller,:16:
amin eltim,rabbim iilerle karşılaştırsın,onlar genç kıs oluyolar,bizlerde yaşlanıoruz
hayırlısıyla bigün ananede olucaz düşünsene.beraber kısları büyüttük,torunlarımızıda büyütmek nasip olsun inş.:13:

tünaydınlar güzeller,:16:
amin eltim,rabbim iilerle karşılaştırsın,onlar genç kıs oluyolar,bizlerde yaşlanıoruz
hayırlısıyla bigün ananede olucaz düşünsene.beraber kısları büyüttük,torunlarımızıda büyütmek nasip olsun inş.:13:
ay valla ne zaman büyücek büyücekler mi derken ergen oluverdiler.:82:bizde ergen zedee:60:
inşaallah allah daha güsel günlerini göstersin hep beraber:16:

selam ergen annelerii
begoşum hoşgelmişin cancağızzımm.iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine..
bugün ergen kızçemin doğum günüsü.anacım ne çabuk büyüyolar.daha dün kucağımda boncuk boncuk bakan bebek şimdi kocemen genç kıza dönüşüyo..rabbim bütün evlatlarımızı korusun iyi yazılar yazsınn

Canım güzel kızının doğum günü kutlu olsun...Sağlıklı,başarılı ve mutlu bir yaşamı paylaşın birlikte ömür boyu..

Hee nası oluyomuş beklemek he....biz sizi çok bekledik kaçaklarr....
İşte böyle arar gözleriniz..buda size kapak olsun deeermişimm..ayy çokmu ileri gitdim yaw...
Kedicimin liselilerimi gelcekmişim oh ne güzel..bir kaç sene öncesne kadar bizde toplanıyordk.sonra koptuk nedense..çokda gırgır şamata geçiyodu hakkaten...bizim birde kız meslek oldğundn iyice sapıtıyoduk anlarsınz...eski günlri yadetdikçe gülme krizleri felan...ah ah..şimdi facebookda yazışıyruz bazlrıyla ama gelip gitme bitdi..
Hayat herkesi farklı sürüklüyo bee...
Gözlerim iyi şuanda çok şkür çok teşekkür edrm hepnze...fazla yormk istemyorum o ağrıyı yaşamamk için birdaha...Roşum iyi oldğuna sevndim..o hapı biliyorum arkdşım kullndı..P ile başlyo dimi cnm..
Maruflu geçmişler olsn rabbim bidaha göstermesin arkadaşm inşaAllah..
Yenacım sen nasılsn?..cam duvar çok güzel olur tavsiye ederim...
Çiçeğim gelmemiş sanırım o nerelrdeki..?
Dün misafrim vardı çok yoruldm..üstüne birde malum günüm geldi..pazar var bugün çıkmak istyorum ama hiçde halim yok..bakayım napıyim..
akşma uğrarım yine belki..hoşçakalın..

Hoşgeldin begocum...
İyi olmana sevindim..Allah nerde varsa hayırlı şifalar versin...

Amiin amiin inşaAllah kısmetlim..onlar olmasa hayatın ne tadı var...
Doğumgünü kutlu olsun kızının cnm hayırlı evlat olsun..hayırlı yaşlrı olsn inşaAllah..Yenacım teşekkür ederim cnm sanada..amiin inş..
Kızlar biliyosndur muhtelemen ki ama..bayrama az kaldı zilhiccev ayında bu on gün içindeyiz ve bu günlrin fazileti çok büyük...gecelri kadir gecesi sevabı gibi inş..Arefe günü oruçlu olalım inş..hacılar arafatdayken bizde burada onlarla dualarıyla makbul olsun bizim dualrımzda inş..

Hayırlı cumalar dilerim hepinize..

Amiin amiin inşaAllah kısmetlim..onlar olmasa hayatın ne tadı var...
Doğumgünü kutlu olsun kızının cnm hayırlı evlat olsun..hayırlı yaşlrı olsn inşaAllah..Yenacım teşekkür ederim cnm sanada..amiin inş..
Kızlar biliyosndur muhtelemen ki ama..bayrama az kaldı zilhiccev ayında bu on gün içindeyiz ve bu günlrin fazileti çok büyük...gecelri kadir gecesi sevabı gibi inş..Arefe günü oruçlu olalım inş..hacılar arafatdayken bizde burada onlarla dualarıyla makbul olsun bizim dualrımzda inş..

Hayırlı cumalar dilerim hepinize..
begoşum sağolasın canım.amin inşallah..evlatlarımıza hayırlı yazılar yazsın rabbim
bunu bende duydum begoşum kısmet olursa benimde arife günü oruç tutmaya niyetim var.allahım bütün ibadetlerimizi kabul etsin

Hayırlı cumalar arkadaşlar....

Dualarınızın kabul olması dileğile...

Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun..
Çoluk çocuk nice güzel bayramlar görmeniz dileğiyle....

Hepinize mucukkkkkkkss....

kızlar selamlar.. nasılsınız.. Bayram hazırlıkla bittimi.. ben dün baklava yaptım bugünde tuzlu bişiler yapayım.. ama yoruldum...ergenlerinize ve size hayırlı Bayramlar diliyorum hepinizi öptüm...​

Back
X