Ergen kuzen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet keske ikisi de birbirine uygun kisileri bulsalardi. Zaten ben konusmayi dusunmuyorum. Konusmasi gereken anneannem ama onun da saglikli bir durus sergileyebilecegi supheli. Hala dovunup oglumu mutsuz ediyorlar kafasinda.
Bı keresinde yemeğe gitmiştik size bahsettiğim kişilerin evine kızı demişti ki baba bu akşam eve gelecekmisin.
Ve kadın çok iyi konumda eşide sizin dayınız konumunda bir kişi. Kadın bir güne bir gün kocasına bu konu ile ilgili hiç bir şey ima dahi etmedi. Ev araba yazlık çocuklarını en iyi yerlerde okuttu.

Annem bir gün kv sine dedi ki neden böyle yapıyorsun bırak adam evinde olsun.
Ben oğluma ne git derim ne gitme.
Kv öldü bizim çok yakın akraba.
Neyse bunlar gelinin hala tepesinde oğlu bı gün resmen cinnet geçirmiş anneme yeter ettikleriniz bir daha anneme karışan, üzen, laf sokan, huzursuz eden olursa hepiniz maf edicem demiş ki çok çok çok haklı.

İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum anneanneniz o evliliğin üzerinde kara bi bulut gibi. Sizin bilmediğiniz kim bilir neler olmuştur.
Yengenizin yerinde olsam vallahi çekmem hem maddi anlamda çok güçlü olucam anladığım kadarıyla da akıllı bı kadın kv sine karşılık evliliğini yürütmüş.
Ben ceker giderdim. Çok şanslı dayınız ve benim bahsettiğim kişi.

Bahsettiginiz evimde huzursuzluk cikmasinnl diye kvalideme gideyim tutumu belki cok onceden gecerli olabilirdi ama yengemin kendisi de o eve kendi istedigi icin gidiyor ve vakit geciriyor. Anneanneme bayilmadigi asikar ama annemi sever, kardesimi ve beni de. Ayrica karsimizda esinin baskisina boyun egecek biri de yok. Yengem gayet kendi istediklerini yaptirabilen, sindirilip yonlendirilemeyecek biri. Evliliginin basinda bazi ssylerden taviz vermis olabilir ama su anda magdur durumda biri ddgil. Kaldi ki bu kadar mutsuzsa maddi bir bagimliligi da yok gayet bosanabilir de. Surekli evde mutsuz bir hava olmasinin, cocuklarinin bakin iste babaniz hep babaannesi yuzunden boyle telkinleriyle buyumesinin hicbir sebebi yok.

E ilk mesajda ben yengemi cok sevmeme ragmen o bize karsi hep mesafeli ve soguktu demissiniz

Forumdasim ne istersiniz ne yorum yapalim sizin icin siz bastan assagi haklisiniz vah vah yasli kadina yapilirmi yazik dayiciginiza kim bilir ne kadar yiprandi desek yeterli mi?

Genel olarak iyi bir iliskimiz var ama zaman zaman soguk davrandigi da oluyor. Evinde yasanan sorunlarin sebep oldugunu dusunuyorum cunku ikili iliskide bir problemimiz yok. Valla siz soruyorsunuz ben anlatiyorum. Caninizin istedigi yorumu yapin ne bu siddet bu celal?

Ne acidan o cifti dayimla yengeme benzettiginizi anlamadim. Sadece meslekleri dolayisiyla mi?

Niye biz siddetlenip celallenelim
Biz anneanne sikinti olusturmuski bu hale gelmis o ailenin icini siz bilemezsiniz o melek dayi evde seytanda olabilir
Cocuklar magdur olmus diye yazdikca iyi yonge kotuye kaymaya basladi konu ilk yazilan detaylardan farklilasti
Celallenen sizsiniz aslinda biz kotu olduk
Kizacaksaniz oynamayalim

Mevzu dayimin veya yengemin hakliligi degil ki. Kuzenimin tavriyla ilgili benim konum.
İyi de kuzeniniz daha 18 yaşında gencecik çocuk. Evde babası, annesinin üstüne yürürken (ki bu ilk de değildir) sebep olduğunu düşündüğü babaannesine gelmiş patlamış. Babaannesini bu olayların dışında çok seviyor olabilir ama insan kendi annesi üzülürken aman babaannem diye düşünmez.

Anneannenizin bu konuda, torunum bu hale gelmiş diye dayınıza kızması gerekirken. Oğlum da oğlum diyor hala

Hayir sadece konuyu acarken cok dallandirip budaklandirmak istemedim. Ama yengemin azize olmadigini da belirtmem gerek ne yapayim? Anneannemle dayim tuu kaka evet ama cocugun bu hale gelmesinde annesinin payi da yok degil bunu es gecemem. Mevzu anasina duskun koca olunca yenge otomatikman magrur kadin oldu ama yillardir hem bu deveyi gutmek istemeyen ama bu diyardan gidemeyen de o.

Biz tasinacagiz zaten de anneannemler ve dayim tasinmaz. Keske birinden biri tasinsa...
Evliyim zaten. Yengemin hakli oldugu kadar haksiz oldugu konular da var mevzu o degil.
Hayir tasinacak olan benim. Diger herkes yerli yerinde oturmaya devam ediyor.
Siz konuyu bir toparlayin Kafanizda sonra bizede anlatirsiniz zira bu sekilde bir sekillenme olmuyor

Hayir sogutmam. Herkesin ikili iliskisi farklidir. Cocugumun kendisinin gorup anlamasini beklerim.aksi cocuguma zarar vermek olur cunku. Anneannemi pek cok konuda uyariyoruz aslinda. Annemle anneannemin de pek anlastiklati soylenemez ama anneannem dedigim dediktir, sabit kafalidir.

Ne acidan o cifti dayimla yengeme benzettiginizi anlamadim. Sadece meslekleri dolayisiyla mi?
Dayınızın evlilik insanı olmaması ile, evlenmiş ama aile kavramını bilmemesi ile, eşini eş olarak görmemesi ile annem de annem demesi ile, mesleki olarak aşırı derece benzettim.

Bende evliyim yeni evli olduğum dönemde eş ailesi bı iki mirket gibi çıkmak istediler tepeme eşim öyle bı yaptı ki hepsini ağızlarını kapadılar. Evlilik böyle adamlarin işi.

Eş Allah'ın emanetidir. Anneye kardeşe akrabaya vs vs ezdirilmez. Sahip çıkılır.
Allah sormayacak mı sen benim emanetini aldında ona nasıl eşlik yaptın diye.

Allah evlatlarımızı dayınız gibi eşlerden uzak tutsun inşallah.

Cidden yorulmaya basladim. Ben evliyim, dayimlar ve anneannemlerle ayni sitede oturuyoruz. 3 farkli eviz. Tasinacak olan ben ve cekirdek ailem. Umarim yeterince aydinlatici olmustur.
Siz o yorgunlugu birde bize sorun:)
Neyse tek suclu yenge hanim zamaninda dayiciginizi kapiya koysaydi cocuklarida daha huzurlu olurdu kendide bu kadar sinirli olmazdi anneannenizde mutlu olurdu

Ama bazi kadinlar cocuklari univ baslayinca yapiyor o isleri senelerce sabredip tam yasin kemale erdigi noktada da yapabiliyor yasliliginida cekemem diye

Nacizane tavsiyem yengeyi bir sekilde rahatlatin dayiniz anneanneniz yuzunden huzurlu bir aile verememis kadin yarin kalkar bosar yas almis anneanne dayi anne sorumluluklar daha agir gelir simdi onlarin evde olan kavga gurultu bu tarafa sicrar
Cunku insanlar her gecen yilla daha tahammulsuz,daha kaprisli daha sagliksiz oluyor gecim dahada zor

Ergen kuzen babaanneden yüklü lise bitirme hediyesi alıp sonra da laf söylemiş buna mı kızdıniz acaba?Babaanneyi üzmüş olabilir bu onunla babaanne arasında siz telefonda konuya şahit oluyorsanız bence taraf olmayın.Yani babaanne hala torun-yeğen arasındaki ilişki siz taraf olursanız hoş olmaz bence.Yenge aile içinde çocuk büyütmek istemiş olabilir eşinin tavrına katlanabilirim demistir bu seciminden ötürü yargilamaniz uygun değil.

Su surekli bahsettiginiz "siz" kim oluyorsunuz acaba, linc tayfa mi? :) on yildan fazladir bu siteye uyeyim. Pek cok kez konu actim. Kendimi de yazi dilinde gayet guzel ifade ettigimi dusunurum. Bdv tarzina da hakimim tahmin edersiniz. Nerden ne cikarsak da cimbizla cekip konu sahibini haksiz cikarsak veya fake etiketini yapistirsak diye bekleyen bir guruh var.konuyla direk ilgili olmadigi icin atladigim noktalara degindiginiz icin sizin de o güruhtan oldugunuzu dusunuyorum :) her neyse, tavsiyeleriniz icin tesekkurler. Haklarinda hayirlisi neyse o olsun.[/QUOTE]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…