- 22 Kasım 2010
- 11.123
- 19.564
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Tabii canim, ozellikle parcalanmis bir ailenin cocugu olarak bana cok cok guzel geliyordu buyurken anlam veremedigim ikili uclu iliskilerin ortasinda kalmak.hala da cok guzel geliyor gordugunuz gibi. Simdi basta anneannemi yanima alarak komple hepsinden ozur dilemeye gidiyoruz hep birlikte su "objektif" mesajinizla bayagi bir aydinlandim :) Ayrica kimsenin kimseye fiziksel zarar verecegi yok, dayim nolursa olsun esine duskun biridir. O tarz bir insan degildir. Olayin hararetiyle kuzenim endise etmis olabilir.Size iki ailenin birlikte yaşamış olması güzel gelmiş olabilir ama yengeniz ve çocuklarına gelmemiş bunu anlamak bu kadar zor mu? Dayınız anneci biri belli ki kimbilir ailesine neler çektiriyor oraya gelsinler sizinle iyi geçinsinler diye. Ayrıca dayınız psikopat gibi yengenizin üstüne yürümüş buna takılmadınız da kuzenin bağırmasına mı takıldınız? Benim babam babaannem yüzünden annemin üstüne yürüse bilmiyorum naparım kuzen yine bağırmış alt tarafı. Özür dileyecek taraf dayınız başta olmak üzere sizsiniz.
Cok uzatmamaya calistim olabildigince konuyu toparlamaya calistim. Eksik kalan yonler illa ki vardir. Merak ettiginiz noktalar olursa anlatirim.Dayın arada kalıyor sürekli yazık. Aranızda neler geçiyor, kaynana görümce ve gelin arasındaki ilişki nedir bilmiyoruz.
Yani bizim bildigimiz kadariyla cocuklara karne alinca gidip ayni gun icinde muhakkak babaanneye de gosterin, bayramda seyranda hep beraber ziyaretine gidelim, hastalandiginda arayin gecmis olsun deyin gibi yonlendirmeler disinda bir sey yok. Buyudukce bu tarz yonlendirmeler cocuklara rahatsiz edici gelmis olabilir. Anneleri de zaten kvalidesinden hoslanmadigi icin biz de yapmak zorunda miyiz bazi seyleri vs demis olabilirler. Ama bir araya geldiklerinde bi saygisizliklari ya da rahatsizliklari oldugunu gormedik hic. Iliskilerde bariz bir sorun yoktu. O yuzden cok sasirtici oldu zaten cocugun tepkisi.Anannen ne yapiyor bu kadar da huzurlari bozuluyor dayinlarin?
Ya da gercekten bir sey yapiyor mu? Diye mi sormaliyim.. Bilemedim :/
Karistigi yok kimsenin.olayin detaylarini kimse anlatmadigi icin bilemiyoruz. Aile icinde olan aile icinde kalsa kimssyi ilgilendirmezdi zsten ama cocuk gelip babaannesine senin yuzunden diye bagirip kapilari yumruklayinca haliyle biraz merak ediliyor.Ergen demişsin de aile içinde ne olduğunu biliyor musun? Üstüne yürüyor demiş ötesi var mi? Sizin karışmaya hakkınız yok bence.
Merak ediyor olabilirsiniz ama yine de ilgilendirmez. O evde yaşıyorsunuz diye dayının ailesinin içinde değilsiniz ki.Karistigi yok kimsenin.olayin detaylarini kimse anlatmadigi icin bilemiyoruz. Aile icinde olan aile icinde kalsa kimssyi ilgilendirmezdi zsten ama cocuk gelip babaannesine senin yuzunden diye bagirip kapilari yumruklayinca haliyle biraz merak ediliyor.
Bence de anneannem dayimla konusmali. Dun konusmak istedi ama dayim konuyu kapatti.ama eninde sonunda konusmalari sart.Yıllardır evlerindeki huzursuzluk babanın anne düşkünlüğü. Anneanne oğluyla konuşup halletmesi lazım. Yılların birikimi var insanlarda. Patlaması çok normal
Icindeyiz aslinda. Kavgalar o ev yuzunden cikiyorsa herkesi bagliyor. Kulagimiza kadar gelmese ilgilendirmezdi ama artik ilgilendiriyor. Anneannemi ilgilendiriyor.Merak ediyor olabilirsiniz ama yine de ilgilendirmez. O evde yaşıyorsunuz diye dayının ailesinin içinde değilsiniz ki.
Konusmasi gereken kisi ben degilim. Annem veya anneanneme duser. Ozellikle anneanneme.E siz yakınsınız artık, dayı ile konuşun ailesini rahat ettirsin artık.
25 sene annecim adam çok sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?