Ergen kuzen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yengenizden özür dileyeceginiz bir durum yok elbette. Suçlu varsa ana oğul burada. Yengeniz de melektir sıfır hatalıdır demiyorum evliliklerinde amma velakin eş ailesiyle bu kadar yakın olmak zorunda olan hiçbir kadının mutlu olacağını sanmıyorum. Neticede öyle olmuş zaten, çocuklarına kadar yansımış bu durum.

Keşke maddi özgürlüğü varken ayrilsaymış, anasından ayrılmayan bir adamı koca diye tutmasaymış yanında.

Ne siz ne anneniz karışmayın bence konuya, düzelecek birşey yok, böyle kör topal ilerleyecektir bu düzen.

Normalde arasinin gayet iyi oldugu, herhangi bir imada dahi bulunmadigi babaannesine o sekilde avaz avaz bagirip suclamasini dogru bulmuyorum ve sirf yengeyi hakli bulacagiz diye cocugu alkislayan tiplere de inanamiyorum.
Cocuk 18 yasinda, babasi babaannesi yuzunden annesinin ustune yuruyor ve belli ki babaanne evde daimi bir huzursuzluk kaynagi. Cocuk sonunda careyi babaanneye catmakta buluyor. Gercekten bu kadar ilginc degil bu olay.

Yaptığı dogru mu, değil. Sasirtici veya anlaşılmaz mi? Hic degil.

Boşanmakla cocuguma ne kadar iyilik yaptigimi fark ettim benim oğlum da benibkirumak için böyle yapardı.Kim bilir bizim. bilmediğimiz neler var yengen neler yaşamış yaşıyor yazik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…