- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Misir puskulu oyle seetmisti degil mi? Tayyip Beyde sarayinda bas kosede konuk etmisti misir puskulunu.üstüne bir de kafirsin
Misir puskulu oyle seetmisti degil mi? Tayyip Beyde sarayinda bas kosede konuk etmisti misir puskulunu.
Sonra da gelir derler ki "ikpyi iy virmiyinliri kim dinsiz diyi"neyse ki ne dinimizin ne de ibadetlerimizin bunların onayından geçmesine gerek yok, rabbime şükür..
Ümmet kimYemişim Amerikasını Almanyasını onu ümmet seviyor ve oda gücünü ümmetten alıyor zaten.. Erdoğan da yıldı bitti zaten konuşturmadılar diye.. Muhalefet bu dandik olay için kına yaka yaka yakacak kına bırakmadı neyse yeter 1 sene artık onlara..
Abla sana vatan haini diyen o karaktersiz hakkında bir şey yapmayacak misin ?Hic gazete filan okumuyor musunuz kuzum siz? Haa sahi, yandas medya var di mi.. Onlar varken baska gazete okumazsiniz siz.. Sizi sosyal medyaya alalim.. Biz hergun baska rezillik okumaktan bir adet biktik da artik.. geldi yane.. Aramaya ne hacet?
Bana biri vatan haini mi dedi? Dikkatimi cekmedigine gore ustume alinmamisim demek ki.. Bosver, burada vatan haini kim herkes biliyor zaten..Abla sana vatan haini diyen o karaktersiz hakkında bir şey yapmayacak misin ?
Şikayetçi olsana bi tutuşsun.
Dedi. Banliydim dahil olamadım valla ağzını yirtasim geldi onun. Hadsiz terbiyesiz vatan haini ne demek . Bir daha seviyesizlesirse dikkate al.lütfen bunlar böyle ulu orta hakaret edemesin kimseye. Ağlaya ağlaya Özür diler biraz ucu ona dokunsaBana biri vatan haini mi dedi? Dikkatimi cekmedigine gore ustume alinmamisim demek ki.. Bosver, burada vatan haini kim herkes biliyor zaten..Diyen once aynaya baksin. Ona gordugu resimdeki utanc yeter..
Canim benim yaa.. Sen uzulme, bir daha dikkat ederim, gerekirse agzinin payini da veririm.Dedi. Banliydim dahil olamadım valla ağzını yirtasim geldi onun. Hadsiz terbiyesiz vatan haini ne demek . Bir daha seviyesizlesirse dikkate al.lütfen bunlar böyle ulu orta hakaret edemesin kimseye. Ağlaya ağlaya Özür diler biraz ucu ona dokunsa
Ben yirttim sen rahat olDedi. Banliydim dahil olamadım valla ağzını yirtasim geldi onun. Hadsiz terbiyesiz vatan haini ne demek . Bir daha seviyesizlesirse dikkate al.lütfen bunlar böyle ulu orta hakaret edemesin kimseye. Ağlaya ağlaya Özür diler biraz ucu ona dokunsa
Hahamina varana kadar degil, zaten haham soylemis. Yanlizca Erdogana degil, butun zulmeden, siddet kullanan politikacilara demis, Israil baskani Netanyahuyu da icine alarak. ABD deki bankalari da es gecmemis. Onlara da giydirmis. Adam hakli. Guclu olan gucsuz olanlari ezip gecsin mi diyecekti koca din adami?Ben cenazelerde siyaset ve şov yapılmasına karşıyım. O yüzden Erdoğan'ın bu tavrını beğenmemiştim. Cenaze sahipleri tabi ki siyasete izin vermezler şov yapılsın istemezler diye düşünüyordum. Ama yanılmışım. Amaç başkaymış. Hahamlara varıncaya kadar siyasetin alasını yapmışlar. İzin verilmiş herkese. Peki niye Türkiye'ye izin vermediler? Bu sözler rahatça söylenebilsin diye mi?
Erdoğan'ın programını keserek Türkiye'ye dönme kararı aldığı Muhammed Ali'nin cenaze töreninde konuşan Haham Michael Lerner "Türkiye'nin liderlerine söyleyin, Kürtleri öldürmeyi bıraksın" dedi.
Bizler Kürtleri öldürmüyoruz. Nokta!Hahamina varana kadar degil, zaten haham soylemis. Yanlizca Erdogana degil, butun zulmeden, siddet kullanan politikacilara demis, Israil baskani Netanyahuyu da icine alarak. ABD deki bankalari da es gecmemis. Onlara da giydirmis. Adam hakli. Guclu olan gucsuz olanlari ezip gecsin mi diyecekti koca din adami?
Muhammed Ali ile alakasini kuramadin mi? Bu kadar toren o eski bir sampiyon oldugu icin yapilmadi, oyle sporcu cok, ama herkese cenazesinde boyle gorkemli merasim yapilmiyor. O ayni zamanda savaslara, irk ayrimina, haksizliklara karsi durdugu icin, hatta bu ugurda hapis yatmayi goze aldigi, 3.5 yil boksorluk lisansi elinden alindigi ve surunduruldugu halde davasindan vazgecmedigi icin efsane sayiliyor.
Onu Guneydogu halkina anlat. Sokaga cikma yasaginin ilan edildigi ilk ilcelerde kurunun yanisira yas da yandi cunki. Simdilerde ise sadece evlerinin ve yasam alanlarinin yok edilmesini uzaktan seyretmekle mukellefler, ama canlari sag. Semdinli ise PKK tarafindan kusatma altinda, bildikleri halde yine goz yumuyorlar ote yandan. Sinir otesi operasyon hala yasak, once sehirlerimize iyice konuslanmalarini bekliyoruz. Onlar da iniyorlar dagdaki inlerinden sehirlere.. Bugun Hakkari'de iki sehit verdik bu yuzden. Yakinda orasi patlayacak. Bile bile lades.. Once yilani sehirlere sal, buyut, sonra halkiyla birlikte sehri de yok et politikasi. Nusaybin bosaltildi ve yok edildi, yerle bir. Icinde kalsalardi halk da yok olacakti. Simdi canlari var, ama hayatlari yok. Kiliste kendi halki zulum icinde, tek onlem yayin yasagi, Kilis kaderine terkedilmis. Tamamen yok edilecegi gunu bekliyor. Insansiz sehirler yaratiyoruz her gun birilerine..Bizler Kürtleri öldürmüyoruz. Nokta!
Erdoğan'da böyle bir konuşma yapacakmış ezilenler hakkında. İzin verilmemiş. Ama Türkler Kürtleri öldürüyor propagandasına izin verilmiş.
Ayrıca biz devlet olarak terör konusunda en taviz veren ülkeyiz. Ve verdiği tavizler yüzünden ülkesi teröristten geçilmeyen bir yer olduk.
sen şimdi hahamı översin ki zaten başlamışsın .. o bahsettiği KÜRTLER sakın pkk olmasın hani öldürmeyi bıraksın diyor ya pkk seviciliğinede başladın kii sen bir zamanlar çözüm süreci için atılan adımları vatan hainliği için suçlarken şimdi sen o hahamın sözleini alkışlıyor ve kürt dediği pkk lıları savunuyorsun.. ah saraylım ahh ciğerinizi bilmesekkOnu Guneydogu halkina anlat. Sokaga cikma yasaginin ilan edildigi ilk ilcelerde kurunun yanisira yas da yandi cunki. Simdilerde ise sadece evlerinin ve yasam alanlarinin yok edilmesini uzaktan seyretmekle mukellefler, ama canlari sag. Semdinli ise PKK tarafindan kusatma altinda, bildikleri halde yine goz yumuyorlar ote yandan. Sinir otesi operasyon hala yasak, once sehirlerimize iyice konuslanmalarini bekliyoruz. Onlar da iniyorlar dagdaki inlerinden sehirlere.. Bugun Hakkari'de iki sehit verdik bu yuzden. Yakinda orasi patlayacak. Bile bile lades.. Once yilani sehirlere sal, buyut, sonra halkiyla birlikte sehri de yok et politikasi. Nusaybin bosaltildi ve yok edildi, yerle bir. Icinde kalsalardi halk da yok olacakti. Simdi canlari var, ama hayatlari yok. Kiliste kendi halki zulum icinde, tek onlem yayin yasagi, Kilis kaderine terkedilmis. Tamamen yok edilecegi gunu bekliyor. Insansiz sehirler yaratiyoruz her gun birilerine..
Erdoganin ezilenler icin konusma yapmaya hic hakki yok, o zaten ezenler safhinda. Kendi halkini koruyamadigi gibi bir yandan da ezen bir yonetici olarak, zalimler safinda. Hem doguda, hem batida. Halkinin gozlerini cikartarak destan yazdigi geziyi de unutmadik bu arada. Biz terore en cok taviz veren ulkeyiz, evet, vermeye de devam ediyoruz, hem can, hem mal olarak.. Kulaklarimiz cigliklara sagir, gozlerimiz hala kor..
Kurt dedigi PKKli ne demek? Haham Kurt demis, istese PKK da diyebilirdi, ikisinin ayrimini senden daha iyi yapar merak etme. Butun Kurtler PKKli mi? Cozum sureci hakkindaki fikrim hala degismedi ki, o zaman da soyledik bebek katili ile anlasma yapilmaz diye, bunlar polis teskilatini kurdu, yollari kesiyor, sehirlere doluyor, neden engel olmuyorsunuz diye cok yirtindik buralarda.. O zaman cozum surecini destekleyen, dediklerimize cekemiyorsunuz diyen sendin, hatirlasana.. zamani gelince gene tekrarlayacagiz, gene yirtinacagiz, ulkemizi bolemezsin diye.. seninki buzdolabindan incdirecekmis anlasmayi baskan secilince.. bakalim o zaman ne diyeceksin cok merak ediyorum. Reiz neylerse guzel eyler, he mi?sen şimdi hahamı översin ki zaten başlamışsın .. o bahsettiği KÜRTLER sakın pkk olmasın hani öldürmeyi bıraksın diyor ya pkk seviciliğinede başladın kii sen bir zamanlar çözüm süreci için atılan adımları vatan hainliği için suçlarken şimdi sen o hahamın sözleini alkışlıyor ve kürt dediği pkk lıları savunuyorsun.. ah saraylım ahh ciğerinizi bilmesekk
Kürt halkının o durumda olmasını nedeni PKK dır. Eğer destek veriyorlarsa bu durumu kabullenmiş demektirler. Ha yok PKK yı istemiyorlarsa o operasyonları takdir ederler zaten. Güneydoğu'daki halkı siz de dinleyin. Teröristleri değil. O halk nasıl bezmiş bu teröristlerden hepsini anlatıyorlar.Onu Guneydogu halkina anlat. Sokaga cikma yasaginin ilan edildigi ilk ilcelerde kurunun yanisira yas da yandi cunki. Simdilerde ise sadece evlerinin ve yasam alanlarinin yok edilmesini uzaktan seyretmekle mukellefler, ama canlari sag. Semdinli ise PKK tarafindan kusatma altinda, bildikleri halde yine goz yumuyorlar ote yandan. Sinir otesi operasyon hala yasak, once sehirlerimize iyice konuslanmalarini bekliyoruz. Onlar da iniyorlar dagdaki inlerinden sehirlere.. Bugun Hakkari'de iki sehit verdik bu yuzden. Yakinda orasi patlayacak. Bile bile lades.. Once yilani sehirlere sal, buyut, sonra halkiyla birlikte sehri de yok et politikasi. Nusaybin bosaltildi ve yok edildi, yerle bir. Icinde kalsalardi halk da yok olacakti. Simdi canlari var, ama hayatlari yok. Kiliste kendi halki zulum icinde, tek onlem yayin yasagi, Kilis kaderine terkedilmis. Tamamen yok edilecegi gunu bekliyor. Insansiz sehirler yaratiyoruz her gun birilerine..
Erdoganin ezilenler icin konusma yapmaya hic hakki yok, o zaten ezenler safhinda. Kendi halkini koruyamadigi gibi bir yandan da ezen bir yonetici olarak, zalimler safinda. Hem doguda, hem batida. Halkinin gozlerini cikartarak destan yazdigi geziyi de unutmadik bu arada. Biz terore en cok taviz veren ulkeyiz, evet, vermeye de devam ediyoruz, hem can, hem mal olarak.. Kulaklarimiz cigliklara sagir, gozlerimiz hala kor..
Gözlerinize perde inmiş ne yazık ki. Elin Haham'ının gerçeği gördüğü falan yok. Hepsi burada yaşayan halkları kızıştırmak için yaptıkları bir taktik.Elin hahamı gerçeği görüyorda,burnumuzun dibinde yaşayan insanlar göremiyor,görmek istemiyor.
Dilerim her gittiği yerde aynı tepkiyle karşılaşır ki acısını bizden Türkiyeden çıkaracağını bildiğim halde umarım zerre değer göremez.
Böyle bir politikanın olduğunu iddia edip sonra da şehitlerimize üzülmek nasıl bir çelişki? Halkı ile birlikte şehirleri yok etme sözü PKK nın propagandasıdır. Buna ortak oluyorsunuz farkında mısınız?Once yilani sehirlere sal, buyut, sonra halkiyla birlikte sehri de yok et politikasi.
Son cümlenize katılmamak içten değil.Yalnız eksik yazmışsınız,Gözlerinize perde inmiş ne yazık ki. Elin Haham'ının gerçeği gördüğü falan yok. Hepsi burada yaşayan halkları kızıştırmak için yaptıkları bir taktik.
Biraz insanda vicdan olur Askerimiz Kürt halkını öldürüyor derken. İnsan hiç mi görmez yapılan iyilikleri? Askerimizin titiz fedakar davranışlarını. Yazıklar olsun. Onca şehitlerin kemikleri sızlıyor.