Erdoğan'ın talebini kabul etmediler

ben en çok muhtarlara acıyorum.
şimdi toplar bağırırda bağırır.Patrondana azar işiten koca karısına,kocasından azar işiten kadın çocuğuna, abi kardeşe ...bağırtı silsilesi devam eder ya hani işte bizde orada zurnanın zırt dediği yerdeyiz halk olarak.
Cenazedekiler muhtemelen başka evrenden gelmiştir onlar çünkü bizzat kendisi dünyanın lideri.
Türkiye'nin dünya olmadığını farketti mi acaba ? dünyaaaa lideri

oradakilerden elektrik aldıysa zaar...

Sanırım dün iftar yemeği vermiş muhtarlara
İmsak vakti açmamışlardır inşallah oruçlarını

Sanırım dün iftar yemeği vermiş muhtarlara
İmsak vakti açmamışlardır inşallah oruçlarını

iftar yemeği veriyorlar ama halkın tutuuğu oruç anlamsız olduğu için bütün yolları kapatoyırlar .
Halk perişan yollarda kalıyor ama olsun.

Ahanda bu parcayi da diger es konudan getirip buraciga ilave edelim. Cumhurbaskaninin Muhammed Alinin cenazesinde yaptirilmayan konusmasindan bir metin hakkinda herkesin bir fikri olsun. Biraksalar adam diger konusmacilar gibi cenazesinde Ali'yi ne ovecekmis, ne ovecekmis herkesler gorsun..

ya facebookta birkac caps gordum hala durumun farkında olmayanlar var hala pembis gozluklerini cıkartmamıslar

ne zaman mikrofonu eline alsa bahsettiği 2 şey var, ya paralel ya esat.. oraya Muhammet Ali için gitmiş ama bahsettiği yine bu iki konudan biri.. demek ki konuşmaya fırsatı olsa bunu söyleyecekti orada :) şaka gibi ya..

ne zaman mikrofonu eline alsa bahsettiği 2 şey var, ya paralel ya esat.. oraya Muhammet Ali için gitmiş ama bahsettiği yine bu iki konudan biri.. demek ki konuşmaya fırsatı olsa bunu söyleyecekti orada :) şaka gibi ya..
Hayır onu geçtim
Neden ısrarla istenmeyen yere gidersin ?
Neyin egosu bu ?
Başka ülkede kendini kendi bakanına karşılatıyosun
Ondan sonra "ama dışarda bizi temsil ediyor siz dalga geçiyorsunuz"
3 yaşındaki bebe bile istenmediği yeri hissedip bi daha gitmiyor yav...

Aslinda ben Almanyaya satasacakti diye bekliyordum ama Esad giderayak buna bir iki laf etti, agirina gitmis, onceliklerini degistirmis demek ki..

dahası Reza gibi ciddi bir olay var ortada, gidip de neyin cesaret gösterisini yapıyorsun? size ne Muhammet Ali'den? al çıkarken yaptığı konuşmaya bak, tek laf geçmiş mi adam hakkında..

Adamda her yer, hersey siyasi propoganda malzemesi. Cenazeymis, sehitmis bir kurusluk saygisi yok.. Ne kimsenin acisini takiyor, ne hatirasini.. Veer eline mikrofonu o o gun cani kimi cekmisse ona atarlansin dursun, politika yapsin, govde gosterisi yapsin.. Ayip.. Cenaze ile miting alanini birbirinden ayiramayacak hale gelmis artik..

Elalem bunu anladi, mikrofona yaklasti mi kaciriyorlar onunden.. Zaten bakmislardir onlar herkesin konusma metnine.. Amerika surprizlerden pek hoslanmaz..

Ya benim anlamadığım cenaze töreninde esad ne alaka yani ? Insanlar oraya cenazeye gelmişler esad'ın ne yaptığını mı dinleyecekler ? Yeri mi orası şimdi ? Mehmet Görmez'in Kuran okuması ne alaka ? sanki yeryüzünde bi tek diyanet başkanı Kuran okuyabiliyor.Ailenin programına uymayıp konuşması istenmeyince de küsüp geri dönmek de nesi ne gerek var aile nasıl program yapmışsa saygı göstermek çok mu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…