Bu kadar ince düşünme üşütürsün
Hazır uçak kalkmışken "damat"efendide gitmiş işte
Maalesef 2023'ü görürsek o zamanda duracağını pek sanmıyorum.
Merak ediyorum. Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı o cenazede hangi sıfatla bulundu?
Bakan sıfatıyla mı? Erdoğanın damadı sıfatıyla mı?
Bakan sıfatıysa onun yerine gençlik ve spor bakanının olması gerekmez mi
Sanırım dün iftar yemeği vermiş muhtarlaraben en çok muhtarlara acıyorum.
şimdi toplar bağırırda bağırır.Patrondana azar işiten koca karısına,kocasından azar işiten kadın çocuğuna, abi kardeşe ...bağırtı silsilesi devam eder ya hani işte bizde orada zurnanın zırt dediği yerdeyiz halk olarak.
Cenazedekiler muhtemelen başka evrenden gelmiştir onlar çünkü bizzat kendisi dünyanın lideri.
Türkiye'nin dünya olmadığını farketti mi acaba ? dünyaaaa lideri
Sanırın dün iftar yemeği vermiş muhtarlara
İmsak vakti açmamışlardır inşallah oruçlarını
Sanırım dün iftar yemeği vermiş muhtarlara
İmsak vakti açmamışlardır inşallah oruçlarını
Nasıl sevindirik oldularsabir ara tv de denk geldim, muhtarlar amaçsızca kameraya el sallıyorlardı
"ESED 600 BİN VATANDAŞINI ÖLDÜRMÜŞ BİR KATİL"
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Erdoğan, "Tüm insanlığın aslında Esed'i dışlamasının gereğine inanıyorum. Ona yardımcı olanların da onun zulmüne, onun katliamlarına ortak olduğuna inanıyorum." dedi.
"Esed bir katildir. 600 bin vatandaşını şu ana kadar öldürmüş bir katildir." diyen Erdoğan, "12 milyon vatandaşının kendi vatanlarından ayrı kaldığı bir ülkenin şu anda adeta işgalcisidir. Devlet terörü estiren birisidir." şeklinde konuştu.http://www.haberler.com/erdogan-abd-programini-yarida-kesiyor-8515346-haberi/
Ahanda bu parcayi da diger es konudan getirip buraciga ilave edelim. Cumhurbaskaninin Muhammed Alinin cenazesinde yaptirilmayan konusmasindan bir metin hakkinda herkesin bir fikri olsun. Biraksalar adam diger konusmacilar gibi cenazesinde Ali'yi ne ovecekmis, ne ovecekmis herkesler gorsun..
Hayır onu geçtimne zaman mikrofonu eline alsa bahsettiği 2 şey var, ya paralel ya esat.. oraya Muhammet Ali için gitmiş ama bahsettiği yine bu iki konudan biri.. demek ki konuşmaya fırsatı olsa bunu söyleyecekti orada :) şaka gibi ya..
Aslinda ben Almanyaya satasacakti diye bekliyordum ama Esad giderayak buna bir iki laf etti, agirina gitmis, onceliklerini degistirmis demek ki..ne zaman mikrofonu eline alsa bahsettiği 2 şey var, ya paralel ya esat.. oraya Muhammet Ali için gitmiş ama bahsettiği yine bu iki konudan biri.. demek ki konuşmaya fırsatı olsa bunu söyleyecekti orada :) şaka gibi ya..
Hayır onu geçtim
Neden ısrarla istenmeyen yere gidersin ?
Neyin egosu bu ?
Başka ülkede kendini kendi bakanına karşılatıyosun
Ondan sonra "ama dışarda bizi temsil ediyor siz dalga geçiyorsunuz"
3 yaşındaki bebe bile istenmediği yeri hissedip bi daha gitmiyor yav...
Almanya'ya sataşamaz SaraylımAslinda ben Almanyaya satasacakti diye bekliyordum ama Esad giderayak buna bir iki laf etti, agirina gitmis, onceliklerini degistirmis demek ki..
Dostlar bizi mecliste görsündahası Reza gibi ciddi bir olay var ortada, gidip de neyin cesaret gösterisini yapıyorsun? size ne Muhammet Ali'den? al çıkarken yaptığı konuşmaya bak, tek laf geçmiş mi adam hakkında..