Yazılanları okuyunca gerçekten şaşırdım. İçinizde Amerika'da yaşayıp farklı eyaletleri, farklı Şehirleri gezme Fırsatı olan var mı?
Ben size kendi gördüğüm kadarını Söyleyeyim, herkese burun kıvıran Amerika'da polisin dahi giremediği mahalleler var. Paran yoksa ölmeye mahkumsun kimse indirim yapmaz sağlık masrafların için. Eğer polis seni rutin kontrol için durduğunda iki elini direksiyon üstünde tutup beklemezsen polisin seni vurma hakkı var.
Ve evet bizim cumhurbaşkanını sevmiyorlar son zamanlarda çünkü on yıl önce Amerika'da Türkiye'yi bilen yoktu. Ve Pensilvanyaki Amerikan dostlarıyla beraber Türkiye'yi uzaktan yönetiriz mantığı vardı. Burda şuan o Cemaate mensup insanlar islâmda kapanmanın Şart olmadığını, çocuklarımıza Amerikan ismi koymanın doğru olduğunu ve daha bir Sürü şeyi Söylüyorlar. Hatta güya İslam'ı tanıtmak için kilisede ayinlere katıldıklarını, kiliseye hoş görünebilmek için müslümanlardan toplanan yardım paralarını aktardıklarını çok rahat dile getiriyorlar. Ve insanlardan zorla istedikleri burs vb. Paralarında ortalama 500-1000 dolardan başladığını söylemem gerek.
Herhangibir ortamda kartınızı çıkarıp burs çektirebilirsiniz mesela. Paranız nereye mi gidiyor? Kim bilir?
Haham çıkmış konuşmuş çok mantıklıymış falan. Amerika arka planda Yahudilerin Yönettiği bir ülke. Ve Yahudilerin ortalama 4-5 çocuk sahip olduğu bir ülke. Bir Müslüman'a nasıl baktıklarını yaşamadan anlamanız mümkün değil.
Şimdi bir de Trump belası geldi. Kendisi Yahudi Asıllı Müslüman düşmanı ve onun başkan olması bekleniyor. Şu şartlarda Recep Tayyip Erdoğan onların Sırtını sıvazlamadığı için Yapılıyor tüm bunlar. Destekleseydi ya da sussaydı onaylar gibi, şimdi Paşa'lar gibi ağırlanmıştı Amerika'da.
Bu arada PKK silahlarının çoğunun Amerikan Yapımı olduğunu hatırlatmama gerek var mı? Birisi körlükten bahsetmiş. Yandaş medyadan bahsetmiş. Allah Aşkına Yandaş olmayan medya var mı?
Haa bu arada şimdi bunları yazdım Cumhurbaşkanı'nı savundum diye cahil ilan edilebilirim. Mülkiye mezunuyum tkp ve chpyi Tanıma fırsatım oldu çok şükür. Ve şuan Amerika'da Master yapıyorum yani merak etmeyin AKPliyim diye sandığınız kadar cahil Değilim. Bende bir zamanlar Yandaş Medya'lar ve çevreler Yüzünden chp görüşündeydim ama sonra Aklımı kiraya vermek yerine kullanmayı Seçtim ve doğruyu gördüm şükür. Başkalarının etkisinde kalmak yerine Okumayı Seçtim.