Erdoğan'ın talebini kabul etmediler

Sizde lutfen gecmisi iyi arastirin.ayrica basortululrr haklari gasbedildgnde lgnt ler gibi mi yapti.ayrica bunu kiyaslamayi bile dogru bulmuyorum
Ya hala mi basortululer mağdur ya yine mi mağdurlar .
Daha ne istiyorsunuz

Anlayamadiginiz birseyler var yada anlamak istemediginiz.alintilamiyorum sahsi algilanmasin.lgbt ler haklarini savunurken nasil savunuyorlar benim tarafli olacagimi dusunurseniz lutfen google a sorunuz.videolar size lgbt lerin hak aramak diegilde islam memleketinde islama hakaret etmek oldugunu goreceksiniz.hak aramak bir baskasinin hakkini gasbederek olmaz.olmamali.kimin cirilciplak soyunarak halkin goz zevkini bozmaya dini inanislarina hakaret etmeye saldirmaya hakki var.lutfen kendinize durust olun elinizi vijdaninizakoyun.ben burada konuya nokta koyuyorum.son olarak bir basortulunun hakkini aramasiyla lgbt nin hakkini aramayi asla ve asla ayni kefeye koymuyorum.koymayacagimda.iyi gunler diliyorum.bakis acinizi degistirmeniz temennisiyle

Anlayamadiginiz birseyler var yada anlamak istemediginiz.alintilamiyorum sahsi algilanmasin.lgbt ler haklarini savunurken nasil savunuyorlar benim tarafli olacagimi dusunurseniz lutfen google a sorunuz.videolar size lgbt lerin hak aramak diegilde islam memleketinde islama hakaret etmek oldugunu goreceksiniz.hak aramak bir baskasinin hakkini gasbederek olmaz.olmamali.kimin cirilciplak soyunarak halkin goz zevkini bozmaya dini inanislarina hakaret etmeye saldirmaya hakki var.lutfen kendinize durust olun elinizi vijdaninizakoyun.ben burada konuya nokta koyuyorum.son olarak bir basortulunun hakkini aramasiyla lgbt nin hakkini aramayi asla ve asla ayni kefeye koymuyorum.koymayacagimda.iyi gunler diliyorum.bakis acinizi degistirmeniz temennisiyle
Yapabileceğiniz bir şey yok katlanmak zorundasiniz.
Elinizden hiçbir şey gelmeyecek. Ne yapmayi dusunuyorsunuz? Öldürecek misiniz? Onaylamiyorum diyip köşenize oturacaksiniz.
Mini etege de zamanında böyle karşı cikilmisti şimdi kimse sesini çıkaramiyor. Katlanacaksiniz.
Bu arada Türkiye islam ülkesi değil LAİK bir ülke ve hep öyle kalacak bu da hatirlatma olsun

Yapabileceğiniz bir şey yok katlanmak zorundasiniz.
Elinizden hiçbir şey gelmeyecek. Ne yapmayi dusunuyorsunuz? Öldürecek misiniz? Onaylamiyorum diyip köşenize oturacaksiniz.
Mini etege de zamanında böyle karşı cikilmisti şimdi kimse sesini çıkaramiyor. Katlanacaksiniz.
Bu arada Türkiye islam ülkesi değil LAİK bir ülke ve hep öyle kalacak bu da hatirlatma olsun
Kimsenin öldüreceği falan yok o teraneyi geçelim de bi.

Sana bir sır vereyim. Senin istemediğin ve onaylamadığın insanlar seni yönetirken sana ters olan herşeyi gözünün içine baka baka yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler. Bunu yaparken sana saygı da duymayacaklar, sormayacaklar bile. Hiçbir şey yapamadın, yapamayacaksın. Onaylamıyorum deyip köşene oturacaksın. Yapabileceğin bişey yok katlanacaksın :KK50:

Öncelikle dini inançlara saldırı derken?

Bagışlayın güncel gelişmelerde benim takip edemedigim bi olay mı yaşandı?

Ne yapmışlar tam olarak?

Mesela herhangi bi müslüman cemaatinin ya da toplulugunun biraraya geldigi bi mekanı basıp 49 kişinin ölümüne 53 kişinin yaralanmasına mı neden olmuşlar?

Orlando'daki olay Kuran dinletisini ya da ne bileyim ben bi cemaat sohbetini basan deri pantolonlu üstü cıplak gay lerin katliamı mıydı yoksa?

" son olarak bir basortulunun hakkini aramasiyla lgbt nin hakkini aramayi asla ve asla ayni kefeye koymuyorum.koymayacagimda." demişsiniz.

Sonuna kadar çifte standarttan, ayrımcılıktan, hak da hukuk da saygı da hep banacılıktan yanayım ama en azından dürüstüm; açık açık söylüyorum benden olmayanın hakkı da yok hak aramaya izni de diyorsunuz yani.

Ya da başka bi şey anlatmaya çalışıyorsunuz ben yanlış yorumluyorum. Benim hatamsa peşinen özür dilerim ancak lütfen aydınlatın beni başörtüsü kullanmak bi insana tam olarak hangi üstün meziyetleri kazandırıyormuş?

Öyle ya gay de insan, lezbiyen de insan, biseksüel de insan, başörtüsünü takmayı tercih eden de insan etmeyen de insan. Benim için bu insanların hepsi, adı üstünde "insan" oldukları için istedikleri gibi var olma hakkına sahipler; birini digerine üstün kılacak bi sebep göremiyorum.

Ama siz ikisini aynı kefeye koymamakta bu denli ısrar ettiginize göre başörtüsünün bizim bilmedigimiz insanüstü bi kerameti olmalı.

Ki başörtüsü ve lgbt arasındaki bağ elmayla inek arasındaki bağ kadar ama konuyu ısrarla bu noktaya cekmenize bi anlam veremiyorum.

"lgbt ler haklarini savunurken nasil savunuyorlar benim tarafli olacagimi dusunurseniz lutfen google a sorunuz."

Yürüyüşler, eylemler, gösteriler ve bunlar esnasında gösterdikleri davranışlar... hiçbiri sizin ahlaki temellerinizle bağdaşmak ya da gözünüze hoş görünmek zorunda degil.

Yine de marjinal hareketler sergilemelerine, cinsellikleriyle ön planda olmaya çalışmalarına ne sebep oluyor diye merak ediyo insan.

Ailesinde sıradan bi çocuk olarak varlığını ortaya koymasına izin vermezsiniz mesela. Çocugunun eşcinsel yönelimler gösterdigini ögrenen ortalama bi Türk ailesi ocagına ateş düşmüş gibi davranır; haraket, aşağılama, psikolojik eziyet, artık annen baban yok senin deyip aile baglarını koparma, elalem ne diyecek diyerek kisiyi ucube gibi toplumdan dıslama, evden kovma, fiziksel şiddet, ölüm seçenekler arasında.

İş yerinde oldugu gibi varolmasına izin vermezsiniz. Hatta durumun farkındaysanız çoğunlukla iş bile vermezsiniz.

Basit bi cafede alay eden ya da aşağılayan bakışlar olmadan sevgilisiyle (eşiyle diyemiyorum bilmem farkında mısınız, malum siz evlenebiliyorsunuz onlar bu haktan da yoksun) yarım saat oturamaz. Ama siz yan masada gönül rahatlıgıyla sevgilinizle/eşinizle el ele oturabilirsiniz.

Siz, sizinle aynı noktada bulusan milyonlar Ali ya da Ayşe adında iki insan olarak degil de ahlaksız, sapık, lanetlenmiş yaratıklar olarak bakarken, onlara cinsel yönelimlerinden ibaretmiş gibi hissettirirken marjinal davranmalarını gerçekten yadırgıyor musunuz?

Bilincli veya bilincsiz tam da sizinle aynı düsünceyi paylaşanları irrite etmek amacıyla yapıyorlar aslında, bastırılması zor psikolojik tepkiler hepsi. Uçlara ititlen insanların uçlarda hareketlerle varlıklarını ispat etmeye calısmalarında garip olan nedir?

Son olarak bulundugunuz temenniyi ben de sizin icin diliyorum; lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve dürüst olun.

Kimsenin öldüreceği falan yok o teraneyi geçelim de bi.

Sana bir sır vereyim. Senin istemediğin ve onaylamadığın insanlar seni yönetirken sana ters olan herşeyi gözünün içine baka baka yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler. Bunu yaparken sana saygı da duymayacaklar, sormayacaklar bile. Hiçbir şey yapamadın, yapamayacaksın. Onaylamıyorum deyip köşene oturacaksın. Yapabileceğin bişey yok katlanacaksın :KK50:
Canim benim nişanlım akp li ya bize hayat güzel is adamı falan filan anlayabiliyor musun :halay:ben biri yurt dışında 2 üniversite bitirip master yaptım zengin kocayi da buldum hahaha sen düşün.
Siz de anca mağdur olacaksınız işte. Bizi otekilestuuruuyolarrr :KK43:((

Canim benim nişanlım akp li ya bize hayat güzel is adamı falan filan anlayabiliyor musun :halay:ben biri yurt dışında 2 üniversite bitirip master yaptım zengin kocayi da buldum hahaha sen düşün.
:KK70: :KK70:
İyi hadi bakalım. Ben çalıyı dolaşacağım.

:KK70: :KK70:
İyi hadi bakalım. Ben çalıyı dolaşacağım.
Valla umrumda değil ne yapacağın :halay:sadece bilgin olsun hazmedeceksin dilini bile uzatamayacaksin o insanlar her yerde olacak :KK66: bitti o baskı devri web 2.0 dönemine girdik filan. Bi 20 yıl önce kendilerini saklamak zorundalardi şimdi yürüyüş yapıyorlar 10 yil sonra ooooo :KK70: Ssstt sakin olun hiç acimayacak Susup oturacaksiniz

Valla umrumda değil ne yapacağın :halay:sadece bilgin olsun hazmedeceksin dilini bile uzatamayacaksin o insanlar her yerde olacak :KK66: bitti o baskı devri web 2.0 dönemine girdik filan. Bi 20 yıl önce kendilerini saklamak zorundalardi şimdi yürüyüş yapıyorlar 10 yil sonra ooooo :KK70: Ssstt sakin olun hiç acimayacak Susup oturacaksiniz
Kim o insanlar hanımabla? Şu cennet mahallesi kılığından çıkıp bi açıklarsan memnun olacağım :KK50:

Kim o insanlar hanımabla? Şu cennet mahallesi kılığından çıkıp bi açıklarsan memnun olacağım :KK50:
Lgbt bireyler.
Kim olduğu sorun mu ?
He basortusunden vuracaksan ben bunu o zaman yasağı destekleyenlere söylüyordum türbanlı kızlar da okuyacak hazmedeceksiniz diye cunkuuu biz gercek demokratlar kendimize istedigimiz her hakki baskalari icin de isteriz inanc ,kültür ayrimi yapmadan .bugün aynısını Lgbt bireyler için söylüyorum önünde durmaniza imkan yok :KK66:

Lgbt bireyler.
Kim olduğu sorun mu ?
He basortusunden vuracaksan ben bunu o zaman yasağı destekleyenlere söylüyordum türbanlı kızlar da okuyacak hazmedeceksiniz diye cunkuuu biz gercek demokratlar kendimize istedigimiz her hakki baskalari icin de isteriz inanc ,kültür ayrimi yapmadan .bugün aynısını Lgbt bireyler için söylüyorum önünde durmaniza imkan yok :KK66:
:KK70:
İyi güldüm şu hareketlerine sabah sabah iyi oldu.

Sen çok yanlış gelmişsin hanımablacım laf dalaşı yapacam diye anlamadan kafanı çalıştırmadan konuşursan olacağı bu :deli:

LGBT bireyler için fon sağlayan, projeler yürüten bir kuruluştaydım yakın zamana kadar. LGBT bireyler çalıştığım gruplardan yalnızca biriydi bu arada; azınlık vakıfları ve dernekleri, dezavantajlı gruplar, şiddet gören kadınlar, çocuk işçiler vs vs için adını sayamadığım kadar çok proje yönettim.

Demokratım diyorsun ha :işsiz: demokrat görmesem neredeyse inanacaktım sen ağır yobazsın :deli:

Dün de benzer bir yorumu yaptım hep de aynı şeyi söylemeye devam edeceğim. Saygı bekliyorsan önce saygı göstereceksin azizim. Öyle herkes hep bana hep bana derse gücü eline alan ötekine diş geçirir böyle. Eminim elinde güç olsa sen de aynı şeyi yapardın konuşmalarından belli yani, o nedenle yazdım sana önceki yorumlarımı. 20 yıldır devran seninkilerin tersine döndü ne diyosun bu duruma bakalım sıra tekrar sana gelecek mi :halay:

Amaan hayal ettiğim gibi insanların birbirine gerçekten saygı gösterdiği bir ülke nasılsa olmayacağız hayalperestlik olur yani bu. Malzeme belli baksana konuşmalara falan.

Neyse boşver bunları kız, düğün ne zaman senin zengin kocayı da kaptın hadi iyisin :KK70: tabire bak ya tey allahım :KK70:

Ya hala mi basortululer mağdur ya yine mi mağdurlar .
Daha ne istiyorsunuz

Dunya bizim olacak, dunyayi biz yonetecegizz hahahh ya cok guldum be.
Konuya hakim olabilmen icin tum yorumlari okumalisin konuyu buralara getiren ben degilim israrla kasinan konuyu kendi dogrulari uzerine yonlendirmek isteyen ve basla dusunceleri hazmedemeyenler var tipki sizin gibi.konuyu lgbt haklarina ceviren ve birde basortululerin zamaninda haklarini arayisiyla simdiki lgbt nin haklarini arayisini ayni degerlendiren insanlar var. Basortululer diger insanlarla ayni hakka sahip olmak istedi.okuma hakki.hakkini ararkende kimseyi irite etmedi.lgbt dediginizi ne anlatip duruyorsunuz ya.taskinliklar.asiriliklar.cirilciplak soyunup birsuru rezil hal ve davranislar.he zaten musluman ulkemin musluman yetkilileride bu sene hakli olarak izin vermediler zaten bu gosteriye.tebrik ediyorum dogru bir karar.

Ay cokguldum valla.siz hala anlamamissiniz bayan ,Baskanimizi bu sekilde cani gonulden destekleyen sadece kadin kollari baskanlari veya bir makamda olanlar degilki biziz biz milleti arkasindayiz seviyoruz, destekliyoruz, hayraniz ona durusuna asaletine beyefendigine masallah nazarlardan saklasin Rabbim omrunu uzun etsinUzun Adam in..selam olsun burdan ona...
çok iticisiniz

İki üniversite bitirenin hali buysa... Vay ki vay

Neden bir erkegin başka bir erkekle ilişkiye girmesi bu kadar rahatsız ediyor sizleri ?
Erkek azalıyor diye mi korkuluyor bakın hanımefendi o erkek o erkeği istiyor bizle yatmak istemiyor ben sakince kabul ediyorum sizler neden kabul etmiyorsunuz? Dünyada herkese yetecek erkek var ya.
Dunya bizim olacak, dunyayi biz yonetecegizz hahahh ya cok guldum be.
Konuya hakim olabilmen icin tum yorumlari okumalisin konuyu buralara getiren ben degilim israrla kasinan konuyu kendi dogrulari uzerine yonlendirmek isteyen ve basla dusunceleri hazmedemeyenler var tipki sizin gibi.konuyu lgbt haklarina ceviren ve birde basortululerin zamaninda haklarini arayisiyla simdiki lgbt nin haklarini arayisini ayni degerlendiren insanlar var. Basortululer diger insanlarla ayni hakka sahip olmak istedi.okuma hakki.hakkini ararkende kimseyi irite etmedi.lgbt dediginizi ne anlatip duruyorsunuz ya.taskinliklar.asiriliklar.cirilciplak soyunup birsuru rezil hal ve davranislar.he zaten musluman ulkemin musluman yetkilileride bu sene hakli olarak izin vermediler zaten bu gosteriye.tebrik ediyorum dogru bir karar.

:KK70:
İyi güldüm şu hareketlerine sabah sabah iyi oldu.

Sen çok yanlış gelmişsin hanımablacım laf dalaşı yapacam diye anlamadan kafanı çalıştırmadan konuşursan olacağı bu :deli:

LGBT bireyler için fon sağlayan, projeler yürüten bir kuruluştaydım yakın zamana kadar. LGBT bireyler çalıştığım gruplardan yalnızca biriydi bu arada; azınlık vakıfları ve dernekleri, dezavantajlı gruplar, şiddet gören kadınlar, çocuk işçiler vs vs için adını sayamadığım kadar çok proje yönettim.

Demokratım diyorsun ha :işsiz: demokrat görmesem neredeyse inanacaktım sen ağır yobazsın :deli:

Dün de benzer bir yorumu yaptım hep de aynı şeyi söylemeye devam edeceğim. Saygı bekliyorsan önce saygı göstereceksin azizim. Öyle herkes hep bana hep bana derse gücü eline alan ötekine diş geçirir böyle. Eminim elinde güç olsa sen de aynı şeyi yapardın konuşmalarından belli yani, o nedenle yazdım sana önceki yorumlarımı. 20 yıldır devran seninkilerin tersine döndü ne diyosun bu duruma bakalım sıra tekrar sana gelecek mi :halay:

Amaan hayal ettiğim gibi insanların birbirine gerçekten saygı gösterdiği bir ülke nasılsa olmayacağız hayalperestlik olur yani bu. Malzeme belli baksana konuşmalara falan.

Neyse boşver bunları kız, düğün ne zaman senin zengin kocayı da kaptın hadi iyisin :KK70: tabire bak ya tey allahım :KK70:
Okumadim söyle bi göz gezdirdim valla kusura bakma .
Ben yanlis gelmedim hayatım ben lgbtyi eleştiren kişiye hazmedeceksin dedim sen oradan atladin :KK43:
Sanane düğünümden :KK43: seni çağırmam ki :KK43:
Valla iste bi is aldı bakalım taşeron olarak iş makinelerini tamamlayinca başlanacak. Ama dedigim gibi Özür dilerim lütfen ısrar etme kattiyen adım atamazsin :KK43:

Okumadim söyle bi göz gezdirdim valla kusura bakma .
Ben yanlis gelmedim hayatım ben lgbtyi eleştiren kişiye hazmedeceksin dedim sen oradan atladin :KK43:
Sanane düğünümden :KK43: seni çağırmam ki :KK43:
Valla iste bi is aldı bakalım taşeron olarak iş makinelerini tamamlayinca başlanacak. Ama dedigim gibi Özür dilerim lütfen ısrar etme kattiyen adım atamazsin :KK43:
Off niye ama ya. İyi hadi tamam sensin. Öptüm :63:

X