- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Ne diyebiliriz ki koyun gibi bekliyoruz belki biri çıkarda kurtarır bixiValla o kadar karmasik durumdayiz ki yoneticiden halka boyleyiz. Düşünsenize patlamada belki bunlara destek veren siradan bir halk bile olabilir mesela. Bunları destekleyen bizlerin aydınlık olmalarını beklediğimiz üniversite öğrencileri bile var. Yoneticilerimiz desen "sehitlik" mertebesinden bizi vuruyor. Ne diyelim
Yazılanları okuyunca gerçekten şaşırdım. İçinizde Amerika'da yaşayıp farklı eyaletleri, farklı Şehirleri gezme Fırsatı olan var mı?
Ben size kendi gördüğüm kadarını Söyleyeyim, herkese burun kıvıran Amerika'da polisin dahi giremediği mahalleler var. Paran yoksa ölmeye mahkumsun kimse indirim yapmaz sağlık masrafların için. Eğer polis seni rutin kontrol için durduğunda iki elini direksiyon üstünde tutup beklemezsen polisin seni vurma hakkı var.
Ve evet bizim cumhurbaşkanını sevmiyorlar son zamanlarda çünkü on yıl önce Amerika'da Türkiye'yi bilen yoktu. Ve Pensilvanyaki Amerikan dostlarıyla beraber Türkiye'yi uzaktan yönetiriz mantığı vardı. Burda şuan o Cemaate mensup insanlar islâmda kapanmanın Şart olmadığını, çocuklarımıza Amerikan ismi koymanın doğru olduğunu ve daha bir Sürü şeyi Söylüyorlar. Hatta güya İslam'ı tanıtmak için kilisede ayinlere katıldıklarını, kiliseye hoş görünebilmek için müslümanlardan toplanan yardım paralarını aktardıklarını çok rahat dile getiriyorlar. Ve insanlardan zorla istedikleri burs vb. Paralarında ortalama 500-1000 dolardan başladığını söylemem gerek.
Herhangibir ortamda kartınızı çıkarıp burs çektirebilirsiniz mesela. Paranız nereye mi gidiyor? Kim bilir?
Haham çıkmış konuşmuş çok mantıklıymış falan. Amerika arka planda Yahudilerin Yönettiği bir ülke. Ve Yahudilerin ortalama 4-5 çocuk sahip olduğu bir ülke. Bir Müslüman'a nasıl baktıklarını yaşamadan anlamanız mümkün değil.
Şimdi bir de Trump belası geldi. Kendisi Yahudi Asıllı Müslüman düşmanı ve onun başkan olması bekleniyor. Şu şartlarda Recep Tayyip Erdoğan onların Sırtını sıvazlamadığı için Yapılıyor tüm bunlar. Destekleseydi ya da sussaydı onaylar gibi, şimdi Paşa'lar gibi ağırlanmıştı Amerika'da.
Bu arada PKK silahlarının çoğunun Amerikan Yapımı olduğunu hatırlatmama gerek var mı? Birisi körlükten bahsetmiş. Yandaş medyadan bahsetmiş. Allah Aşkına Yandaş olmayan medya var mı?
Haa bu arada şimdi bunları yazdım Cumhurbaşkanı'nı savundum diye cahil ilan edilebilirim. Mülkiye mezunuyum tkp ve chpyi Tanıma fırsatım oldu çok şükür. Ve şuan Amerika'da Master yapıyorum yani merak etmeyin AKPliyim diye sandığınız kadar cahil Değilim. Bende bir zamanlar Yandaş Medya'lar ve çevreler Yüzünden chp görüşündeydim ama sonra Aklımı kiraya vermek yerine kullanmayı Seçtim ve doğruyu gördüm şükür. Başkalarının etkisinde kalmak yerine Okumayı Seçtim.
Yazılanları okuyunca gerçekten şaşırdım. İçinizde Amerika'da yaşayıp farklı eyaletleri, farklı Şehirleri gezme Fırsatı olan var mı?
Ben size kendi gördüğüm kadarını Söyleyeyim, herkese burun kıvıran Amerika'da polisin dahi giremediği mahalleler var. Paran yoksa ölmeye mahkumsun kimse indirim yapmaz sağlık masrafların için. Eğer polis seni rutin kontrol için durduğunda iki elini direksiyon üstünde tutup beklemezsen polisin seni vurma hakkı var.
Ve evet bizim cumhurbaşkanını sevmiyorlar son zamanlarda çünkü on yıl önce Amerika'da Türkiye'yi bilen yoktu. Ve Pensilvanyaki Amerikan dostlarıyla beraber Türkiye'yi uzaktan yönetiriz mantığı vardı. Burda şuan o Cemaate mensup insanlar islâmda kapanmanın Şart olmadığını, çocuklarımıza Amerikan ismi koymanın doğru olduğunu ve daha bir Sürü şeyi Söylüyorlar. Hatta güya İslam'ı tanıtmak için kilisede ayinlere katıldıklarını, kiliseye hoş görünebilmek için müslümanlardan toplanan yardım paralarını aktardıklarını çok rahat dile getiriyorlar. Ve insanlardan zorla istedikleri burs vb. Paralarında ortalama 500-1000 dolardan başladığını söylemem gerek.
Herhangibir ortamda kartınızı çıkarıp burs çektirebilirsiniz mesela. Paranız nereye mi gidiyor? Kim bilir?
Haham çıkmış konuşmuş çok mantıklıymış falan. Amerika arka planda Yahudilerin Yönettiği bir ülke. Ve Yahudilerin ortalama 4-5 çocuk sahip olduğu bir ülke. Bir Müslüman'a nasıl baktıklarını yaşamadan anlamanız mümkün değil.
Şimdi bir de Trump belası geldi. Kendisi Yahudi Asıllı Müslüman düşmanı ve onun başkan olması bekleniyor. Şu şartlarda Recep Tayyip Erdoğan onların Sırtını sıvazlamadığı için Yapılıyor tüm bunlar. Destekleseydi ya da sussaydı onaylar gibi, şimdi Paşa'lar gibi ağırlanmıştı Amerika'da.
Bu arada PKK silahlarının çoğunun Amerikan Yapımı olduğunu hatırlatmama gerek var mı? Birisi körlükten bahsetmiş. Yandaş medyadan bahsetmiş. Allah Aşkına Yandaş olmayan medya var mı?
Haa bu arada şimdi bunları yazdım Cumhurbaşkanı'nı savundum diye cahil ilan edilebilirim. Mülkiye mezunuyum tkp ve chpyi Tanıma fırsatım oldu çok şükür. Ve şuan Amerika'da Master yapıyorum yani merak etmeyin AKPliyim diye sandığınız kadar cahil Değilim. Bende bir zamanlar Yandaş Medya'lar ve çevreler Yüzünden chp görüşündeydim ama sonra Aklımı kiraya vermek yerine kullanmayı Seçtim ve doğruyu gördüm şükür. Başkalarının etkisinde kalmak yerine Okumayı Seçtim.
. Ve Pensilvanyaki Amerikan dostlarıyla beraber Türkiye'yi uzaktan yönetiriz mantığı vardı.
O kadar bile yazmayacaktin aslinda.. Fazla ucuk yorumlara takilmayacaksin. Bak, benim gibi bir fanatik!Sizi Ruanda'nın en çok tanındığı dönemi araştırmaya davet ediyorum. Diğer maddeler hakkında herhangi bir yorum yapmayacağım, yazdığınız metin herhangi bir şeyi destekleyebilir ve anlamlı paragraflar barındırabilir ise yapmaktan memnuniyet duyarım.
O kadar bile yazmayacaktin aslinda.. Fazla ucuk yorumlara takilmayacaksin. Bak, benim gibi bir fanatik!bile bu yorumu gormezden gelmis, gecmis.. Parmaklarini yormaya degmez.. Amerika'nin cumhurbaskanini neden sevmedigini aciklamaya basladigi yerde kahkahalar icinde okumayi biraktim.
Haa.. Bu arada ben de o "aranizda var mi" diye sordugu ve iki senede uzmani kesildigi Amerikada yillardir yasayip, gezip de duran biriyim ha..
Amerikayı deneyimlemek konusunda yazdıklarına güldüğünüzü tahmin ettim aslında, eskiden de üyeydim ve sizin hakkınızda sınırlı da olsa bilgi sahibiyim.
Ne yazık ki mantıksız şeyler çikolata boyutuna ulaştığında cevap vermemek mümkün benim için, ancak çok şey anlattığına ve başka bir zümreye ait olduğuna emin uzun yazılar konusunda kendime engel olamıyorum.
Aklima aptalasik'i getirdin, bu arada, onu da ozlemisim..Gerçekten gülümsettiniz beni, teşekkür ederim.
Aslında bu sebeplerden eski üyeliğimi iptal edip forumdan ayrılmıştım zaten.
Aklima aptalasik'i getirdin, bu arada, onu da ozlemisim..
Rica ederim.. Geri dondugune cok cok sevindim.. Aramiza tekrar hosgeldin..Ne yazsam bilemedim şaşkınlıktan açıkçası ama aptalaşıklığın yeterince çok aptal kapsamadığını düşünerek aptalinsanlığa terfi ettim.
Teşekkür ederim bu arada, bana da yorumlarınızı görmek bir rahatlama hissi veriyor hala.
Amerikayı deneyimlemek konusunda yazdıklarına güldüğünüzü tahmin ettim aslında, eskiden de üyeydim ve sizin hakkınızda sınırlı da olsa bilgi sahibiyim.
Ne yazık ki mantıksız şeyler çikolata boyutuna ulaştığında cevap vermemek mümkün benim için, ancak çok şey anlattığına ve başka bir zümreye ait olduğuna emin uzun yazılar konusunda kendime engel olamıyorum.
Cumhurbaşkanı nin rezil olmasın dan mutlu olan ne kadar da cok kişi varmış hayret bu adam bizi ülkemizi temsil ediyor sevsek de sevmesek de tabi haber dogru mu o da tartışılır kaldi ki eski reisi cumhur ve Başbakan larin o ezik el pençe hallerini de unutmayın derim neden ülkemizin yıkılması ve yeniden hasta adam olmasi için ugrasan bunca düşmanı varjen birlik olamıyoruz hayret
Ben sizden sayfalarca yazı istemedim. Türk askeri Kürtleri mi katlediyor? Evet ya da hayır başka bir cevap vermenize gerek yok. Israrla soruyorum çünkü kendi anladığıma göre sizi yargılamak istemiyorum.GGsah, biz bu forumda bunlari zamaninda sayfalarca tartistik. Oyle ki konular kitlenene kadar.. Resimler koydum, yetmedi videolar koydum. Sen simdi sordun diye hepsini tekrar yazacak degilim. Acilan konularin sadece ikisinden, en kolay ulasabildiklerimden link verecegim, cevaplarin orada, bos bir vaktinde okursun. Oyle cok yazdim, yazdik ki, belki bizim de bir katkimiz oldu, hukumet sonrasinda en azindan halki bosaltip operasyon yapma yoluna gitti. Guneydogu'daki sivil halk icinden masum olumleri yok denilecek kadar azaldi. PKKli damgasi bile yedim, ama bir tek kisinin dahi cani kurtuldu ise yazdiklarimin hic birinden zerre pisman degilim. Gene yapsalar gene yazarim.. Gene yazarim..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leyen-yurttas-beyaz-bayrakla-vurdular.889250/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vap-vermek-zorunda-yalan-soyleyen-kim.900059/
Ben sizden sayfalarca yazı istemedim. Türk askeri Kürtleri mi katlediyor? Evet ya da hayır başka bir cevap vermenize gerek yok. Israrla soruyorum çünkü kendi anladığıma göre sizi yargılamak istemiyorum.
Intikamlar? Bizim terörle mücadelemizi Kürtlerı katlediyorlar diye yansıtıyorlar diyorum. Siz yoldan geçen bir adam birini öldürmüş öldüren türk ölen kürt noktasına geliyorsunuz. Kişisel hırslar intikamlarla ne alakası var dediğiminGerçekten merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın sonra.
Karşı olduğunuz kısım katletme eylemi iddiası mı, katledilen taraf mı, katleden taraf mı?
Bir şeylere hayır yok demek her zaman daha zordur. Çünkü aksi 1 örnekle ispatlanabilir. Siz şu an silahlı kuvvetlerimizin arkadaşlarının intikamı acısıyla yananları da dahil olmak üzere, her üyesinin her şehrimizin her kuytu köşesinde ne yapmadığına emin misiniz?
Böyle bir inancı önüne arkasına hangi kökeni, hangi dini koysanız da aklım almıyor.
Hz. Muhammed bile ümmetinden bu kadar emin olmamıştır, bu nasıl bir inanç böyle.
Intikamlar? Bizim terörle mücadelemizi Kürtlerı katlediyorlar diye yansıtıyorlar diyorum. Siz yoldan geçen bir adam birini öldürmüş öldüren türk ölen kürt noktasına geliyorsunuz. Kişisel hırslar intikamlarla ne alakası var dediğimin