Erdoğan'ın talebini kabul etmediler

Ne diyebiliriz ki koyun gibi bekliyoruz belki biri çıkarda kurtarır bixi

Aklınızı kiradan kurtarabilen biri olarak, belirttiğim yerde neye vurgu yaptığınızı öğrenmek isterim.

Bu paragraftaki bilgileri şu çıkarımlardan herhangi birine sahip olduğumuzu düşünerek vermediyseniz, yeteri kadar okumamış ve araya anlamsız paragraflar serpiştiriyor gibi gözüküyorsunuz.

1. Amerikanın Yahudiler tarafından yönetilmesi kötü bir şeydir.

2. Yahudilerin 4-5 çocuk yapması kötü bir şeydir.

3. Amerikayı Yahudiler yönetiyor ise bir Yahudi mantıklı şeyler söyleyemez.

Eğer bu paragrafı Yahudilerin Müslümanlara bakış açısı ile ilgili bir fikir oluşturmak için yazdıysanız, denek olarak küfür olarak Yahudiliğin kullanıldığı bir ülkede yaşayanları seçmemeliydiniz. Zaten bu durumda bile 3 cümleyi gereksiz yere yazmış gözüküyorsunuz.

Neyse ki ikimiz de biliyoruz ki, yazdığınız metinin sahibi her ne kadar özgürlüğüne kavuştuğu iddiasında bulunsa da,

1. Çocuklara Amerikan ismi koymanın kötü bir şey olduğuna emin,

2. Yahudilerin bir şeyler yönetmesinin kötü olduğuna emin,

3. Türkiye'nin daha çok tanınmasının iyi bir şey olduğuna da emin.

Sizi Ruanda'nın en çok tanındığı dönemi araştırmaya davet ediyorum. Diğer maddeler hakkında herhangi bir yorum yapmayacağım, yazdığınız metin herhangi bir şeyi destekleyebilir ve anlamlı paragraflar barındırabilir ise yapmaktan memnuniyet duyarım.

O kadar bile yazmayacaktin aslinda.. Fazla ucuk yorumlara takilmayacaksin. Bak, benim gibi bir fanatik!bile bu yorumu gormezden gelmis, gecmis.. Parmaklarini yormaya degmez.. Amerika'nin cumhurbaskanini neden sevmedigini aciklamaya basladigi yerde kahkahalar icinde okumayi biraktim.
Haa.. Bu arada ben de o "aranizda var mi" diye sordugu ve iki senede uzmani kesildigi Amerikada yillardir yasayip, gezip de duran biriyim ha..

Amerikayı deneyimlemek konusunda yazdıklarına güldüğünüzü tahmin ettim aslında, eskiden de üyeydim ve sizin hakkınızda sınırlı da olsa bilgi sahibiyim.

Ne yazık ki mantıksız şeyler çikolata boyutuna ulaştığında cevap vermemek mümkün benim için, ancak çok şey anlattığına ve başka bir zümreye ait olduğuna emin uzun yazılar konusunda kendime engel olamıyorum.

yenisin de ondan, bir süre sonra olaylara şöyle bakıyorsun..

Aklima aptalasik'i getirdin, bu arada, onu da ozlemisim..

Ne yazsam bilemedim şaşkınlıktan açıkçası ama aptalaşıklığın yeterince çok aptal kapsamadığını düşünerek aptalinsanlığa terfi ettim.

Teşekkür ederim bu arada, bana da yorumlarınızı görmek bir rahatlama hissi veriyor hala.

Rica ederim.. Geri dondugune cok cok sevindim.. Aramiza tekrar hosgeldin..

Geri döndügünüze ben de sevindim.Hatta bir kac kere merak edip bakmistim nerelerdesiniz diye.Hosgeldiniz.

Hedef neden 2023?
Lozan anlasmasi bitiyorda ondan bogazlarin hakimiyeti turkiyeye gecio ..
Ondan sonra bir paket makarna bi cuval komure talim et turkiyem ulke elden gidiuo...

Cumhurbaşkanı nin rezil olmasın dan mutlu olan ne kadar da cok kişi varmış hayret bu adam bizi ülkemizi temsil ediyor sevsek de sevmesek de tabi haber dogru mu o da tartışılır kaldi ki eski reisi cumhur ve Başbakan larin o ezik el pençe hallerini de unutmayın derim neden ülkemizin yıkılması ve yeniden hasta adam olmasi için ugrasan bunca düşmanı varjen birlik olamıyoruz hayret

Fenerbahçe'nin de çok düşmanı ve yıkılmasını bekleyen nefret edeni var. Bu yüzden Fenerbahçe şike davasında haksız bulunsa idi/ bulunduysa, Fenerbahçelisiniz diye şikeyi destekler miydiniz?

Aslında konu basit bir prensip meselesi. Hayret edilecek bir durum yok.

Eski devlet adamlarının el pençe halleri iddianıza cevap vermeyeceğim. Hiçbir eski devlet adamı sıfır resmi mevki sahibi şeyhlerin/şıhların ayak dibine oturmamıştır.

Ben sizden sayfalarca yazı istemedim. Türk askeri Kürtleri mi katlediyor? Evet ya da hayır başka bir cevap vermenize gerek yok. Israrla soruyorum çünkü kendi anladığıma göre sizi yargılamak istemiyorum.

Ben sizden sayfalarca yazı istemedim. Türk askeri Kürtleri mi katlediyor? Evet ya da hayır başka bir cevap vermenize gerek yok. Israrla soruyorum çünkü kendi anladığıma göre sizi yargılamak istemiyorum.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın sonra.

Karşı olduğunuz kısım katletme eylemi iddiası mı, katledilen taraf mı, katleden taraf mı?

Bir şeylere hayır yok demek her zaman daha zordur. Çünkü aksi 1 örnekle ispatlanabilir. Siz şu an silahlı kuvvetlerimizin arkadaşlarının intikamı acısıyla yananları da dahil olmak üzere, her üyesinin her şehrimizin her kuytu köşesinde ne yapmadığına emin misiniz?

Böyle bir inancı önüne arkasına hangi kökeni, hangi dini koysanız da aklım almıyor.

Hz. Muhammed bile ümmetinden bu kadar emin olmamıştır, bu nasıl bir inanç böyle.

Intikamlar? Bizim terörle mücadelemizi Kürtlerı katlediyorlar diye yansıtıyorlar diyorum. Siz yoldan geçen bir adam birini öldürmüş öldüren türk ölen kürt noktasına geliyorsunuz. Kişisel hırslar intikamlarla ne alakası var dediğimin

Ben sadece arkadaştan cevap bekliyorum polemik yapmayacağım.

Kişisel mi? Terörle mücadele eden grup tamamen insanlardan oluşuyor. İnsan da yanında arkadaşı vurulunca haksızlık da yapabilen, masum insan da öldürebilen bir varlıktır. Arkadaşı etnik sebeplerle öldürülürse bu durumu kişisel almaz, muhtemelen etnik alır. Önce bunu bir kabul edelim.

Tartışılan kısım Türk askeri ne kadar canavardır değil yani, herkes gibi insan olan ve suistimale açık bir durumda olan askerimizin davranışlarına eskiden ne kadar müdahale edildiği, şimdi ne kadar müdahale edildiği.

Yani eleştirilen şey her hükümetin skalasını her zaman kendi belirlediği önlemleri.

Mesela eskiden Türk askeri vuran PKKlıyı örtbas etmek için kendini vurdu denilmesi bunun bir ucudur, yardım için sokağa yaralı torununu taşıyan dedenin vurulmasına müsaade edilmesi diğer ucudur.

Hükümet ne kendi askerinin öldürülmesine müsaade etmelidir, ne masum insanların öldürülmesine izin vermelidir. Burdaki masum da tehditle ambarından terör örgütüne gıda yardımı yapmak zorunda olan köylüyü de kapsamaktadır. Çünkü bu karşılığı ölüm olan bir suç değildir. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…