Erdoğan'ın talebini kabul etmediler

ne zaman mikrofonu eline alsa bahsettiği 2 şey var, ya paralel ya esat.. oraya Muhammet Ali için gitmiş ama bahsettiği yine bu iki konudan biri.. demek ki konuşmaya fırsatı olsa bunu söyleyecekti orada :) şaka gibi ya..

Ben Kabe örtüsü ile bir boksör arasındaki bağlantıyı çözemedim.

Biz soyleyince inanmiyorlar.. Su resimde suratinin haline bak, attan yeni dusmus gibi.. Ordan cok mu mutlu gorunuyor sahi? En iyisi gelince reyiz kendi anlatsin.. Bakalim neler neler diyecek.. Cok iyi karsilandigi guzel insanlarin ulkesi Amerikadan neden apar topar kacar gibi donmus.. Eyyy amerika diyerekten..

Eheuehe çok mutlu olduk çok

Ne diyosun kuzum 7-24 dua ediyorum ve bütün siteleri tarıyorum,c.başkanı aleyhinde bir şeyler olsun da bende sevindirik olayım diye hani gerçek olmasa da bir " iddia edildi" olur ne bileyim bir " öne sürüldü" falan işimi görür yani, o derece vahim durumdayım,bu mutluluk bana bir sene yeter

Hic gazete filan okumuyor musunuz kuzum siz? Haa sahi, yandas medya var di mi.. Onlar varken baska gazete okumazsiniz siz.. Sizi sosyal medyaya alalim.. Biz hergun baska rezillik okumaktan bir adet biktik da artik.. geldi yane.. Aramaya ne hacet?

Yemişim Amerikasını Almanyasını onu ümmet seviyor ve oda gücünü ümmetten alıyor zaten.. Erdoğan da yıldı bitti zaten konuşturmadılar diye.. Muhalefet bu dandik olay için kına yaka yaka yakacak kına bırakmadı neyse yeter 1 sene artık onlara..

Bak şu son yazında haklisin.3yaşındaki bebe bile istenmediği yere gitmiyor.k aç kere kovuluyor cenaze evlerinden kılıçdaroğlu ama hissedemiyor gitmemeyi genede gidiyor..bu siyasetçiler çokmu yüzsüz oldular ne

Biz sevmiyoruz. Ummet yalnizca bunu sevenler mi oluyor?

Biz sevmiyoruz. Ummet yalnizca bunu sevenler mi oluyor?

ivit onlar ümmet derken peygamberimizin ümmetinden bahsetmiyorlar bence, aksi halde çarpılırlar zaten.. bu kadar yalana, yolsuzluğa, haksızlığa çarpılsınlar da eğer peygamberimizin adını karıştırma hadsizliğine varıyorlarsa..

aaaa bilmiyor musun canım.akepe'ye oy vermemişsen ibadetlerin de kabul olmuyor,örttüğün başörtü de rahibelerinkinden farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…