• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Adam kendine güveniyor :D :p
Bi bana mı komik geldi:))

Bu gidişlede yıkılacak
Sensiz enazından bir denemek istiyoruz
Bu adamın sıfatına birtürlü karar veremiyorum başkan cıx cumhurbaşkanı cıx ak parti lideri cıx daha global islam lideri cıx dünya lideri ak parti seçmenine göre bütün alemlerin lideri cıx
Bilemedim :KK57:

Bu gidişlede yıkılacak
Sensiz enazından bir denemek istiyoruz
Bu adamın sıfatına birtürlü karar veremiyorum başkan cıx cumhurbaşkanı cıx ak parti lideri cıx daha global islam lideri cıx dünya lideri ak parti seçmenine göre bütün alemlerin lideri cıx
Bilemedim :KK57:

Bi yikamadiniz gitti

Yok yani ulkenin kurucusu,kurtaricisi ebediyete göctünde an beklemeden ertesi gün Ismet pasa yerine gecti neyin kafasini yasiyor.Hem yakin planinda oyle bir cemberdeki ,bunlar oyle bir guruh ki adama giderse ulke yokoluru hissettiriyor..He giderse de isik hiziyla taraf degistirecek kaypak tayfa da onlar yani.Velhasil gitsen de kalsan da degisen birsey olmayacak.Biri kendisine bunu soylemeli.

Bu ülkenin. Kurucusu Rabbim onu nur içinde yatırsın.. Mustafa Kemal Paşa "Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" derken
Bu neyin kafası neyin kibiri.. Kendini köy ağası bizi de marabasi sanıyor herhal..

Biz istersek yikariz istemezsek yikmayiz hatta bakarsın başkan yaparız
Yikariz derken, başkan yaparız demek istedin sanırım.. Oy senin istediğine ver kardeşim ama bu cumhuriyeti koruyacak yiğitler doğuyor her gün bu topraklarda .. Sıkıntı yok

Hadi diyelim istediğiniz oldu gitti.Yerine kimin olmasını istersiniz,kimde o ışığı görüyorsunuz,cidden merak ettim.

Bana göre Türkiye'de siyaset yapabilecek kimse yok,olanında önü kesiliyor mesela..
Keşke birkadın olsa ama hukuka saygılı olacak,ben sen demiyecek mesela..

Muhteşem bir Anadolu lisesinde okudum. Laik, demokrat, ülkenin gün gelip bu hallere de düşebileceğini öngören, bizlere hep doğrudan şaşmamamızı öğreten ellerinden öpülesi hocalarımız vardı.
Müdürümüzün her bayrak töreninde söylediği bir söz vardı.
" Sizler şimdi küçük büyük adamlarsınız,
Büyüdüğünüzde büyük büyük adamlar olacaksınız,
Ama asla ve asla küçük büyük adamlardan olmayacaksınız "
Bu söze o Zaman çok gülerdik,şu başlığı okurken nedense o söz geldi aklıma:))

Back