Devlet yöneten siyasi bir otoritenin bunun aksini söylemesi abes olur zaten . Siyasetçi her zaman en iyisini ben yaparım iddiasıyla o koltuktadır .
Şimdi yine öyle dememiş şöyle demişçi aus geldi denilecek biliyorum da , ben ne yapayım ülkede her adım başı manipülasyon varsa .
Paralel devlet ile , teröristlerin özerklik savaşı ile en iyi biz savaşırız diyor . T.C Devleti tektir , tek kalacaktır ; içinde hiç bir derin devlete , bölünmeye göz açtırmıyacağız ... Güzel vaatler bunlar.
Ha biz gidersek yine mantar gibi biter bu oluşumlar iddiası ne kadar gerçekçi gelir , tamamen bakış açısı .
Bir muhalif bakış spoiler ı vereyim ; ben olsam Erdoğan'a : iyi güzelde başkan , zamanında devlet içinde devlet oluşmasına mahal verdiğin paralel gibi , yarında menfaatlerinizin bir olduğu bir meridyen devlet çıksa , artık kimseye güvenmeyecek kadar da göz açtınız mı diye sorarım ?
Bu arada bir dip not ; bu muhtarlar toplantısını her seferinde konu mankeni muhtarlara gülsem de , çok akıllıca buluyorum . Erdoğan sessiz Cumhurbaşkanlığı yapabilir mi ? Cıks .