• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Yo ben mesela sırf gıcıklık olsun diye evet diyecegim :)
Bir inat ugruna yani.
Apaçık diyorum.

Ablam bak seni es geçerim :)
Ama digerleri için aynı şeyi diyemem anca beraber kanca beraber öyle ayrı gayrı yok !
kontes verebilirsin.herkesin kendi tercihi.kucağında çocuğunla sığınacak ülke aradığında gıcıklığına ayağına çelme takacaklar nasıl olsa.

Erdoğan'a edilen beddualara neden bu kadar alındınız ki? Sizin düşüncenize göre o beddualar haksız yere edildi ve haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur üzülmeyin.

Erdoğan'a edilen beddualara neden bu kadar alındınız ki? Sizin düşüncenize göre o beddualar haksız yere edildi ve haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur üzülmeyin.
Erdogan'a edilen bedduadan banane :)
Sanırım o konuyu dikkatlice okumadınız

Devlet yöneten siyasi bir otoritenin bunun aksini söylemesi abes olur zaten . Siyasetçi her zaman en iyisini ben yaparım iddiasıyla o koltuktadır .

Şimdi yine öyle dememiş şöyle demişçi aus geldi denilecek biliyorum da , ben ne yapayım ülkede her adım başı manipülasyon varsa .

Paralel devlet ile , teröristlerin özerklik savaşı ile en iyi biz savaşırız diyor . T.C Devleti tektir , tek kalacaktır ; içinde hiç bir derin devlete , bölünmeye göz açtırmıyacağız ... Güzel vaatler bunlar.

Ha biz gidersek yine mantar gibi biter bu oluşumlar iddiası ne kadar gerçekçi gelir , tamamen bakış açısı .

Bir muhalif bakış spoiler ı vereyim ; ben olsam Erdoğan'a : iyi güzelde başkan , zamanında devlet içinde devlet oluşmasına mahal verdiğin paralel gibi , yarında menfaatlerinizin bir olduğu bir meridyen devlet çıksa , artık kimseye güvenmeyecek kadar da göz açtınız mı diye sorarım ?

Bu arada bir dip not ; bu muhtarlar toplantısını her seferinde konu mankeni muhtarlara gülsem de , çok akıllıca buluyorum . Erdoğan sessiz Cumhurbaşkanlığı yapabilir mi ? Cıks .

Neden bahane arayalim ki evwt diyecek olsak wn baştan soylerdik. Tipki genel seçim olacağı zaman oy vereceğimiz partiyi açıkça soyledigimiz gibi... kimden neyi saklayacagiz... benim birilerine hoş görünmek gibi bir derdim yok
Benim de birilerine hoş görünme gibi derdim yok da işimiz ortadoğu uzmanligi olunca deruni düşünüyoruz

Devlet yöneten siyasi bir otoritenin bunun aksini söylemesi abes olur zaten . Siyasetçi her zaman en iyisini ben yaparım iddiasıyla o koltuktadır .

Şimdi yine öyle dememiş şöyle demişçi aus geldi denilecek biliyorum da , ben ne yapayım ülkede her adım başı manipülasyon varsa .

Paralel devlet ile , teröristlerin özerklik savaşı ile en iyi biz savaşırız diyor . T.C Devleti tektir , tek kalacaktır ; içinde hiç bir derin devlete , bölünmeye göz açtırmıyacağız ... Güzel vaatler bunlar.

Ha biz gidersek yine mantar gibi biter bu oluşumlar iddiası ne kadar gerçekçi gelir , tamamen bakış açısı .

Bir muhalif bakış spoiler ı vereyim ; ben olsam Erdoğan'a : iyi güzelde başkan , zamanında devlet içinde devlet oluşmasına mahal verdiğin paralel gibi , yarında menfaatlerinizin bir olduğu bir meridyen devlet çıksa , artık kimseye güvenmeyecek kadar da göz açtınız mı diye sorarım ?

Bu arada bir dip not ; bu muhtarlar toplantısını her seferinde konu mankeni muhtarlara gülsem de , çok akıllıca buluyorum . Erdoğan sessiz Cumhurbaşkanlığı yapabilir mi ? Cıks .

Muhtarlari toplayarak ülkenin her köşesine nüfuz ediyor Erdoğan. Bence de çok zekice

Benim de birilerine hoş görünme gibi derdim yok da işimiz ortadoğu uzmanligi olunca deruni düşünüyoruz

Ortadoğu çok girift bir konu uzmanı olmak da kolay değil. Herkes Ortadoğu uzmanı kesilir bizim ülkede ama çoğu sacmalamaktan öteye geçemez

Erdogan cb olsun diye bir ay oruc tutan tanidiklarim var benim :) ilahi bir duyguyla seviyorlar. Bence birini bukadar sevmek her seyden once sevilene kötu kimse kral cıplak diyemiyor bu sebepten. Yanlis anlasilmasin ama askin gozu kor derler ya hani ozunde iste hep cok sevmek var.

Erdogan cb olsun diye bir ay oruc tutan tanidiklarim var benim :) ilahi bir duyguyla seviyorlar. Bence birini bukadar sevmek her seyden once sevilene kötu kimse kral cıplak diyemiyor bu sebepten. Yanlis anlasilmasin ama askin gozu kor derler ya hani ozunde iste hep cok sevmek var.
.Kaza orucu vardır,onu tutmuştur.Oruç tutmanın ,duanın kabul olmasıyla alakası yok ki.Kuran okusa ,adak adasa neyse.:cool:

Son düzenleme:
Benim Allah'a ve ilahi adalete inancım tam
Bir gün gelecek ; bu da buna oy verenlerde, teröre kurban giden o kadar garibanın, o kadar yolsuzluğun, Allah ve Resulü ile dalga geçmenin, dini ayaklar altına atmanın, tüyü bitmemiş yetim hakkının hesabını verecekler, Sultan Süleyman'a kalmayan dünya onlara da kalmayacak, kibir şeytandandır bu kadar dini bütünler bunları hiç düşünmezler. Tarihteki her diktatörün sonu felaket olmuştur, Allah ömür verirse burada buluşuruz... ;Kurban olduğum Rabbim bu memlekete bir unutulmayacak lider nasip etmiş zaten, Mustafa Kemal'in mekanı cennet olsun, dünyada ki hiç bir lider kesip attığı tırnak kadar olamamıştır, bugün meydanı boş bulanlar onun kurduğu ülkede, onun tayin ettiği bayrağın altında atıp tutuyorlar =))

Yani şuan için muhalefeti de gözönüne alıp baktığımda bence de haklı. 14 sene kolay değil. Şuan ne kadar beğenmesek de yanlışlarını konuşsak da ülkenin yönetimini, dış ilişkilerini kendisinden daha iyi bilen yok.
Ülke şuan zor bir süreçten geçiyor. Şaşkaza hükümet değişse, yeni gelecek yönetimin acemiliği bana da ülkeyi daha beter zor duruma sokar gibi geliyor.

Ben şuan aslına bakarsanız ne kadar eleştirsem de hükümetin değişmesini istemiyorum. İstediğim bu kadar kibirlenmesinin, ben tekim, ben her seyi yaparım egosunun önüne geçilmesi. Bu da ancak kendi seçmeninden tepki gördüğünde olur. Çünkü ancak o zaman kendini sorgulayabilir, yanlış mı yaptık diyebilir. Bir adım atarken acaba diye kendini sorgulayabilir.

Muhtarlari toplayarak ülkenin her köşesine nüfuz ediyor Erdoğan. Bence de çok zekice

Bizim muhtar Bilal koşa koşa gitti , bir de boy boy foto paylaştı sosyal medyada:confused:

Ama Akp li değil kendisi , bakalım görecez bire bir görmek ne kadar işlemiş içine
:rolleyes:

Arkadaş kendini ölümsüz zannediyor galiba.
Herkes gibi sen de gideceksin ve bu devlet senden aldığı darbelere ve enkazlara rağmen devam edecek.
Bunun bi adim ilerisi "Ben Mehdiyim" zaten. Bu oyle boyle iddiali bir laf degil yani. Bir de hakli diyenler var. Neremizle gulsek?

Back