Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

iyi de bana karşı çıkmanızdan aşikar. tamam tamam söylemiyorum ben anladım nasılsa

Niye sizin partinizde Melih Gökçek vardı,Bülent Arınç vardı...
Bunların kime hizmet ettigini siz benden iyi bilirsiniz.. yani bu durumda kim kiminle aynı zihniyette...

Gerilere gidelim Abdüllatif Şener vardı,Ertuğrul Günay vardı,akpli olup sonra pişmanlıkla vazgeçenler...

Ayrica Orhan Miroğlu,Galip Ensarioğlu gibi isimleri araştırmanızı öneririm,sanırım tanimiyorsunuz milletvekillerinizi yoksa bu cümleyi bu kadar rahatça kullanmazdiniz,yoksa siz de mi pkkyı terör örgütü olarak görmüyorsunuz ?

parti aynı parti daha neyi savunuyorsunuz?
1 oy chp’ye 1 oy hdp’ye diyip soktunuz meclise. daha alelen yapılmışını görmedim, pes doğrusu.
Düne kadar sizin kankanızdı. Güldürmeyin beni ..
Sayın lar havada uçuşuyordu falan. Davullu zurnalı karşılamalar, akil adamlar, açılmalar saçılmalar...
komik kontenjanından mı yazıyorsunuz ?

tek kelimeyle
‘köstebek’
umarım anlatabilmişimdir

parti aynı parti daha neyi savunuyorsunuz?
1 oy chp’ye 1 oy hdp’ye diyip soktunuz meclise. daha alelen yapılmışını görmedim, pes doğrusu.
dagindan inen ininden cikan teroristlerle sarmas dolas olup davullar caldirarak krsilayan konserler verip el ele turkulr soyleyen kimlerdi acebaa ve ardlarnda basini salayip honk honk aglayan first leydimiz degil miydi???

dagindan inen ininden cikan teroristlerle sarmas dolas olup davullar caldirarak krsilayan konserler verip el ele turkulr soyleyen kimlerdi acebaa ve ardlarnda basini salayip honk honk aglayan first leydimiz degil miydi???
vallahi size laf anlatamam ben, ban yerim yoksa.

tek kelimeyle
‘köstebek’
umarım anlatabilmişimdir

Yani şu manevra refleksiniz beni benden alıyor
20 sene Ankaranin basinda tuttugunuz adam köstebek he mi ?
Kandirildiniz yani ?

Bile isteye halkın seçtiği adamlar bunlar,siz aday gösteriyorsunuz ardindan makarnalar kömürler havada uçuşuyor ve ta-taaaaam bir bakmissin köstebek seçilmiş.

Siz bu kafayla kandirilmalara doyamazsiniz zaten,herkes kandiriyor sizi.
Fetö,barzani,ergenekon ve balyoz savcılari...

aynen bi kandırılmayan sizsiniz helal olsun.

Yalnız Selahattin 'i siz de atmadınız.
Bu ülkede adalet mekanizması var. Hakimler,savcılar falan var...
Devlet hükümetle aynı şey değildir,aradaki farkı biliyorsunuz değil mi ?
ha evet davayla ilgilenen hakim, savcı chp’liydi asla iktidar vermedi emri. doğrusunuz siz hep haklısınız

Su an hapiste olan malum kisi de akpye vermişti oysa oyunu...
yazikkkk hep kandirildilar onlar yaa masum dindar ehli musluman kardeslrimiz.Bunlar hep ameriganin oyunlari reisimiz bizi kurtaracak o basa geldi diye boyle yapiyolar bla bla blaaa ayy cehalet ne kotu bisey ya dindar ksim boyleyse artik dusunun gerisni

aynen bi kandırılmayan sizsiniz helal olsun.

Elhamdülillah biat kültüründen fersah fersah uzağız.
Doğruyu yanlışı eleştirecek mantık dogustan bahsedilmiş.

Seçeceğimiz kişi, desteklediğimiz aday yanlış yaparsa yanlış der,gerekirse sırt ceviririz.

Ama sizler,ulkeyi iflasa dahi sürüklese,yanlisa yanlis demekten kaçınıyorsunuz.

yok artık
selahattini de siz attınız hapse?
cidden mi ? Adam terör suçlusu ama CB adayı olabiliyor.. Yani seçilseydi TC ye başkan olacaktı...
Adam terörist mi değil mi ? daha buna karar veremeyenleri savunmaya devam..
Kendi içlerinde tutarlılığı olmayan bürokratlar, hükümetler ve onların seçmeni :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…