- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
ay bunları ben mi söylemisim pardon olayı kaçırdımBunu sizler söylüyorsunuz,aksi ispatlanalı çok oldu.
Hadi varsa din düşmanlığı ispatlarınız alalım sizden de. Yoksa yukarıdaki zırvalar gibi boş atalım dolu tutalım mı oldu yine
Sen öyle dıyorsun ama karikatürü çizen bildiğin dalga geçmiş .Haşa Allah demeyelim de Para Tanrısı falan diyelim.
başkanımızı savunduğum için olabilir mi?O an oyle birsey okusaydim muhtemelen ondan da rahatsiz olurdum. O sozu neden hak edesin durduk yere
ee öyle zaten?
kadere, nasibe inanıyor musunuz?
inanan da bilir pekala ne kadar engel olursan ol yazılan gerçekleşir.
kesinlikle aynı fikirdeyim. ben her şey çok güzel olacak vaadi vermiyorum neticede. ama şöyle bir şey var ki chp gelseydi iktidara muharrem incenin yüzü suyu hürmetine trump bey çıkarmayacak mıydı doları? hoş o gelseydi rahibi alma cesaretinde bulunamazdı.O zaman yerli tohum sahibisiniz , ve organik tarım ile uğraşıyorsunuz,hayvanlarınız falan var
Üretim Yok tüketim çok , bakınız hangi ideolojiyi savunursak savunalım gidişat pek de iç açıcı değil
“ Kaderinizi çabanıza bağlı kıldık “ ayeti desem..ee öyle zaten?
kadere, nasibe inanıyor musunuz?
inanan da bilir pekala ne kadar engel olursan ol yazılan gerçekleşir.
başkanımızı savunduğum için olabilir mi?
estağfurullah, partinizin geçmişi söylüyor bunu :) ama ben ona göre yargılamıyorum sizi farkındaysanızBoşverin,ben asla bu zihniyetin din ile ilgili yorumlarından alinmam.
Malum onlara göre ayni siyasi bakis acisina sahip olmayan herkes din düşmanı:)
benim de inancım tam. işte bu yüzden iktidarda olduğu vakitte müslümanlarımıza çektirdiklerini okuyup, dinleyip oy vermedim o partiye. herkesin gerekçesi farklıHerhangi bir siyasi gorus dini temsil etmemeli. Bu halk icin adaletsiz olur. Hosgorulu olmak lazim, din dusmanligi ne kadar agir bir tabirdir farkinda misin?
Benim inancim Tam ve seytanin ne suretlerle karsima cikacagini da iyi tahmin ederim
e ben de kader diyip oturmuyorum. her türlü çabayı sarfediyorum her alanda. ama bu konular ince, sen ne yaparsan yap olması gereken olaylar vardır kıyametten önce çabayla orantısız“ Kaderinizi çabanıza bağlı kıldık “ ayeti desem..
Benim Ata'm Turkiye Cumhuriyeti'nin meclisini dualarla açtıran isimdir,sizinki belli mi ?estağfurullah, partinizin geçmişi söylüyor bunu :) ama ben ona göre yargılamıyorum sizi farkındaysanız
işte bu sizsiniz, ne hoş. maalesef ki herkes böyle değil.Hicbir zaman baskanimizi savunanlara cirkin karsilik vermedim. Vermem de . Tarzim degil.
O zaman başarısızlık ama şimdi dış mihrakların oyunu. Mülümanları kıskananlar falan jdkkdodğee işte belgelemişsiniz başarısızlığınızı. sorun ne?
benim de inancım tam. işte bu yüzden iktidarda olduğu vakitte müslümanlarımıza çektirdiklerini okuyup, dinleyip oy vermedim o partiye. herkesin gerekçesi farklı
Benim Ata'm Turkiye Cumhuriyeti'nin meclisini dualarla açtıran isimdir,sizinki belli mi ?
ay bunları ben mi söylemisim pardon olayı kaçırdımşahsımın değil de bizzat aynı safta olduğum kişilerin cümlelerini getirmişsiniz. ister misiniz sizin cümlelerinizin değil de yoldaşlarınızın cümlelerini getirmemi?
ben ısrarla topluma göre kişiyi yargılamamaya çalışırken siz ısrarla istiyorsunuz.
tüp kuyruğu oldu da amerika mı yaptık dedik?O zaman başarısızlık ama şimdi dış mihrakların oyunu. Mülümanları kıskananlar falan jdkkdodğ
konuya yorum yapacağım da, tam olarak aynı mevzuattan ban yemiştim mune abladan. o yüzden yorumsuz
Neden kutsal kitapta Emirler yapma ile değil “yaklaşma “ diye başlıyor o halde.. Ve kitabımızda sıkça tekrarlanan iradeden kast edilen nedir ?e ben de kader diyip oturmuyorum. her türlü çabayı sarfediyorum her alanda. ama bu konular ince, sen ne yaparsan yap olması gereken olaylar vardır kıyametten önce çabayla orantısız
şaka mı buSiz az önce din düşmanı diyerek yaptiniz zaten,neyse tamamen boş atıp dolu tutmaya çalıştığınız veremediğiniz dinsizlik örneklerinden belli oluyor.
Chpnin dinsizlik misyonu yok ama sizin safınızın dini kullanmak gibi çok üzücü bir misyonu var