Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Yahu 1929 yılında yaşamış bir adamın sözünün güya aktarıldığı bir fb sayfasını belge diye sunuyorsunuz.

Tam olarak hangi kısmı anlamadınız?
Diyorum ki bakın tane tane...

Şu an chpnin mevcut kadrosunda din düşmanı kim var ? Ne yapmış da din düşmanı olmuş ?

Siz benden şu an akpde yer alan ve tüp kuyruğunun, karneyle ekmek alımının eleştirildiği sözleri istediniz,yazdım.

Ben de sizden şu an chpde kim var dinsiz ve neden böyle etiketliyorsunuz dedim,kalkmış bana 1900lerin başında aslı var mı yok mu belli değil birinin sözlerini, kanıt diye sunuyorsunuz.

Verdigin linki acmadim da birsey diyecegim. Soylem diye birsey vardir. Medya okuyanlar soylem analizi dersi almistir. Bircok sey bundan ibaret. Sen daha bagimsiz ve objektif kaynaklara yonel, tabi varsa..
bunların hepsi birebir söylenmiş şeyler. objektiflikle ilgisi yok. farklı bir siteden de verebilirim kaldı ki bunu sizin parti bile inkar etmiyor.

tövbe haşa alim değilim. Kuranı sorgulamaya yeltenmedim, yeltenmem.
O vakit insanlara” din düşmanı “ demeden önce 2 kere düşünün. Değişmeyen kader Doğum ve ölüm noktalarıdır. Sonrasında Kadersel yol ayırımları verilir. Seçtiğimiz yol bizim cüzi irademizdir..
Artık din alimi de kalmadı zaten. Hepsi paraya tabi :)))

parti aynı parti. aksini düşünen adam tutup bu partiye üye olmaz. tıpkı sizin erdoğanla aynı düşünceye sahip olmayıp onun partisini savunmadığınız gibi. bu kadar basit. o partiye üye olması demek söylemlerin onu rahatsız etmemesi demek. hepsi aynı sonuç.

çarpıttınız iyice. arkadaş benim tuttuğum partinin söylemleriyle beni yargıladı, ben de dedim o halde sizin tutttuğunuz partiyle sizi yargılayıp din düşmanı mı demeliyim? demedim farkındaysanız. şayet söyleyecek olsam “sana din düşmanı diyebilir miyim?” izni almam.

Tam da şu an Falih Rıfkı nın Zeytindağı kitabını 10 yıl aradan sonra tekrar okuyorum..
Ona ait olduğu yazılan sözlerin öncesi ve sonrası var. Bütünün anlatmak istediğine bakmadan cımbızlanmış sözler... işte o yüzden “ oku oku oku” denmiş de.. neyse :)))

İşte öyle demenizi gerektirecek bir söylem de yok.. paylaştığınız linkteki gibi de söylemler yok.. bütüne bakınca bu anlamlar çıkmıyor :))

tuttuğunuz parti?

Ailemde dahi agzimdan tek bir Parti lafi cikamamistir. Konusmam zaten politika insani da degilim. Cevremde ailemde cesit cesit Parti taraftari var. Ben sadece mevcut partiler arasinda kotunun iyisini secmeye calisirim. Kimseden taraf degilim. Halkin refahindan, mutlulugundan yanayim. Iyi olalim da basimizdakinin bir onemi yok. Bu kadar aciklama yeter. Benim agzimdan hangi partili oldugum lafi cikmaz asla, ozel seyler degil Mi ya bunlar. Oldu olacak acik acik basalim damgalari

İşte öyle demenizi gerektirecek bir söylem de yok.. paylaştığınız linkteki gibi de söylemler yok.. bütüne bakınca bu anlamlar çıkmıyor :))
parti aynı parti daha neyi savunuyorsunuz?
1 oy chp’ye 1 oy hdp’ye diyip soktunuz meclise. daha alelen yapılmışını görmedim, pes doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…