Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Elhamdülillah biat kültüründen fersah fersah uzağız.
Doğruyu yanlışı eleştirecek mantık dogustan bahsedilmiş.

Seçeceğimiz kişi, desteklediğimiz aday yanlış yaparsa yanlış der,gerekirse sırt ceviririz.

Ama sizler,ulkeyi iflasa dahi sürüklese,yanlisa yanlis demekten kaçınıyorsunuz.
cok sukur elhamdulillah

ha evet davayla ilgilenen hakim, savcı chp’liydi asla iktidar vermedi emri. doğrusunuz siz hep haklısınız

Offf ben de siyasetten anliyorsunuz sandim da yaziyorum habire...
Iktidar emir vermez,anayasa diye bir kitapçık var orada kanunlar falan var boyle madde madde yazıyor, bilmiyorum hiç gördünüz mü.
Hah işte o kitaba göre devlete karşı
-hükümete degil yalniz devlete-
işlenen suçların karşılıkları, cezai yaptırımları oluyor.
Bilmem anlayabildiniz mi ?

Screenshot_20180810-141321.png

Iktidar emir vermez,anayasa diye bir kitapçık var orada kanunlar falan var boyle madde madde yazıyor, bilmiyorum hiç gördünüz mü.
Kişiye bağımlı olunca, herşeyi o yaptı sanmak çok normal oluyor tabi :))

eh çemkirenin de kim olduğu gayet aşikar. tek bir mesajımla toplandı 10kişi. kaldı ki birinizin teşekkür ettiğini göremiyorum :KK70:
vallahi de sizin sığ düşünceniz beni aşar, ilerlersem ban yerim kalsın zirvede. Allah hidayet etsin sizi de ne diyebilirim ki.

Anlamıyor arkadaşım boşuna yorulma. Ya da anlamak istemiyor. Anlamaya gerek duymuyor. Onun dünyasında herşey yerli yerinde.

eh çemkirenin de kim olduğu gayet aşikar. tek bir mesajımla toplandı 10kişi. kaldı ki birinizin teşekkür ettiğini göremiyorum :KK70:
vallahi de sizin sığ düşünceniz beni aşar, ilerlersem ban yerim kalsın zirvede. Allah hidayet etsin sizi de ne diyebilirim ki.

Zirvedesin canım,dolarla aynı yerdesin, seni göremiyoruz,selametle.. :KK66:

Tek kafadan dikte edilenleri sorgulamak da çemkirmek oluyor.. bu üsluba cevabım olamaz.
Ben ağzıma geleni söyleyeyim ama siz susun :))pekiiii
Selametle :))

sig dusuncelermis ayy hic gulecegim yoktu siz baya derin saniyorsunuz galiba kendinizi..şu %51 in sosyokulturel durumuna egitim seviyelirine,ahlaki deger ve inanc sitemine bakarak mi derin buluyorsunuz?? saf cikarci ahlaki degeriniz mi sizleri derin, evrensel ahlak duzeyinde olmamiz mi bizleri sig yapiyor? Keske a haber beyaz haber gibi dikte ve beyin yikama formatindaki kanallari izlemeyi birakip bi nefes alsaniz tek tip kolemen guruhtan uzalassaniz ama nerdeeee nato kafa nato tas!!

Elhamdülillah biat kültüründen fersah fersah uzağız.
Doğruyu yanlışı eleştirecek mantık dogustan bahsedilmiş.

Seçeceğimiz kişi, desteklediğimiz aday yanlış yaparsa yanlış der,gerekirse sırt ceviririz.

Ama sizler,ulkeyi iflasa dahi sürüklese,yanlisa yanlis demekten kaçınıyorsunuz.
Ama az kaldi herkes pisman olacak o oy verenler kufur edecek. biz bunu ulkece hakettik bile gore oy verdiler nedense ben uzulmuyorum bu halimize.

%50 'nini eğitim seviyelerine bakın, sonucu zaten çok açık şekilde göreceksiniz, adamlar eğitim seviyesi değişir kaygısıyla seçmen kaybetmekten kokruyor siz burda karşıt düşüncedekiler sığ düşünceli diyorsunuz, etrafınızda ki seçmenlerın %80'i zaten sığ ötesi, bu konuda hiç mütevazi olamayacağım kusura bakmayın, kaldı ki çalmaktan bıkmayan usanmayan bir devlet kurumuna dönüştü, ailesini cevresıni besleye besleye doyurdu, ayrıca benım de en cok tuhafıma giden şey nasıl olurda bu kadar ''müslüman'' halkın çalan bir adama böylesine amade oluşudur......

yok vallahi dolar ile doymuyorum.

Bal gibi de dolarla doyuyorsun bugdayin bile ithal yerli tohum kullanman yasak, dogal gaz ithal. At arabasiyla seyahat etmediğine göre arabana koydugun benzin dolara endeksli. Bulaşık yıkadığın leğen bile Çin den geliyor. Piyasalar dolara endeksli. Her şeye zam geliyor dolar çıkınca. Insan su dolar kullanmiyorum saçmalığını söylemeye utanır biraz ülkenin ekonomisinden bi haber misiniz, bu kadar cahil olamazsınız.

X