Olmasi gerekliydi,kısmen hala saglam birkac kurum var ama ne demek istediginizi üzülerek anladigimi belirteyimArada fark var mi sizce :)
%51 dindar gerisi fasa fiso demeyeceksin...benim sana anlatmak istediğim bu...oyle bir mantık yok....Allah Allah yav
sırf okları bu yöne çekmek için vermiş olmasın?
cok sukur elhamdulillahElhamdülillah biat kültüründen fersah fersah uzağız.
Doğruyu yanlışı eleştirecek mantık dogustan bahsedilmiş.
Seçeceğimiz kişi, desteklediğimiz aday yanlış yaparsa yanlış der,gerekirse sırt ceviririz.
Ama sizler,ulkeyi iflasa dahi sürüklese,yanlisa yanlis demekten kaçınıyorsunuz.
ha evet davayla ilgilenen hakim, savcı chp’liydi asla iktidar vermedi emri. doğrusunuz siz hep haklısınız
Gelişmekte değil gerilemekte olan bir ülkeyiz.biz henüz gelişmekte olan bir ülkeyiz. amerika ise gelişmiş bir ülke. o yüzden onların elinde. gelişmekte olduğumuz için bu saydığınız nedenler gün yüzüne çıkıyor.
Kişiye bağımlı olunca, herşeyi o yaptı sanmak çok normal oluyor tabi :))Offf ben de siyasetten anliyorsunuz sandim da yaziyorum habire...
Iktidar emir vermez,anayasa diye bir kitapçık var orada kanunlar falan var boyle madde madde yazıyor, bilmiyorum hiç gördünüz mü.
Hah işte o kitaba göre devlete karşı
-hükümete degil yalniz devlete-
işlenen suçların karşılıkları, cezai yaptırımları oluyor.
Bilmem anlayabildiniz mi ?
Anlamıyor arkadaşım boşuna yorulma. Ya da anlamak istemiyor. Anlamaya gerek duymuyor. Onun dünyasında herşey yerli yerinde.Offf ben de siyasetten anliyorsunuz sandim da yaziyorum habire...
Iktidar emir vermez,anayasa diye bir kitapçık var orada kanunlar falan var boyle madde madde yazıyor, bilmiyorum hiç gördünüz mü.
Hah işte o kitaba göre devlete karşı
-hükümete degil yalniz devlete-
işlenen suçların karşılıkları, cezai yaptırımları oluyor.
Bilmem anlayabildiniz mi ?
eh çemkirenin de kim olduğu gayet aşikar. tek bir mesajımla toplandı 10kişi. kaldı ki birinizin teşekkür ettiğini göremiyorum
vallahi de sizin sığ düşünceniz beni aşar, ilerlersem ban yerim kalsın zirvede. Allah hidayet etsin sizi de ne diyebilirim ki.
Tek kafadan dikte edilenleri sorgulamak da çemkirmek oluyor.. bu üsluba cevabım olamaz.eh çemkirenin de kim olduğu gayet aşikar. tek bir mesajımla toplandı 10kişi. kaldı ki birinizin teşekkür ettiğini göremiyorum
vallahi de sizin sığ düşünceniz beni aşar, ilerlersem ban yerim kalsın zirvede. Allah hidayet etsin sizi de ne diyebilirim ki.
sig dusuncelermis ayy hic gulecegim yoktu siz baya derin saniyorsunuz galiba kendinizi..şu %51 in sosyokulturel durumuna egitim seviyelirine,ahlaki deger ve inanc sitemine bakarak mi derin buluyorsunuz?? saf cikarci ahlaki degeriniz mi sizleri derin, evrensel ahlak duzeyinde olmamiz mi bizleri sig yapiyor? Keske a haber beyaz haber gibi dikte ve beyin yikama formatindaki kanallari izlemeyi birakip bi nefes alsaniz tek tip kolemen guruhtan uzalassaniz ama nerdeeee nato kafa nato tas!!eh çemkirenin de kim olduğu gayet aşikar. tek bir mesajımla toplandı 10kişi. kaldı ki birinizin teşekkür ettiğini göremiyorum
Ama az kaldi herkes pisman olacak o oy verenler kufur edecek. biz bunu ulkece hakettik bile gore oy verdiler nedense ben uzulmuyorum bu halimize.Elhamdülillah biat kültüründen fersah fersah uzağız.
Doğruyu yanlışı eleştirecek mantık dogustan bahsedilmiş.
Seçeceğimiz kişi, desteklediğimiz aday yanlış yaparsa yanlış der,gerekirse sırt ceviririz.
Ama sizler,ulkeyi iflasa dahi sürüklese,yanlisa yanlis demekten kaçınıyorsunuz.
Vatandas bile gore oy verdi o yuzden hic debelenmesinler.Olan yine vatandaşa olacak arkadaşlar..Zam da zam zam da zam..!
yok vallahi dolar ile doymuyorum.
inan küfür etmezler yalayıp yutarlar. Bakınız 2008 Amerikadaki ekonomik kriz. Bu da postpostmodern tepki. sessiz çığlık.Ama az kaldi herkes pisman olacak o oy verenler kufur edecek. biz bunu ulkece hakettik bile gore oy verdiler nedense ben uzulmuyorum bu halimize.