- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
At arabasıyla gezsek atın yediği saman da ithal :)))Bal gibi de dolarla doyuyorsun bugdayin bile ithal yerli tohum kullanman yasak, dogal gaz ithal. At arabasiyla seyahat etmediğine göre arabana koydugun benzin dolara endeksli. Bulaşık yıkadığın leğen bile Çin den geliyor. Piyasalar dolara endeksli. Her şeye zam geliyor dolar çıkınca. Insan su dolar kullanmiyorum saçmalığını söylemeye utanır biraz ülkenin ekonomisinden bi haber misiniz, bu kadar cahil olamazsınız.
battık.CNN Türk'te canlı konuşma var Erdoğan konuşuyor ve dolar bir anda 6.05 den 6.11 oluyor yemin ederim korkuyorum artık BATIYORUZ resmen
Haklisiniz hipnoz olmus gibilerinan küfür etmezler yalayıp yutarlar. Bakınız 2008 Amerikadaki ekonomik kriz. Bu da postpostmodern tepki. sessiz çığlık.
umrunda mı sence gözü bağlı kulakları tıkalı insanlar. ne isterse onu görür gerisi boş.Bal gibi de dolarla doyuyorsun bugdayin bile ithal yerli tohum kullanman yasak, dogal gaz ithal. At arabasiyla seyahat etmediğine göre arabana koydugun benzin dolara endeksli. Bulaşık yıkadığın leğen bile Çin den geliyor. Piyasalar dolara endeksli. Her şeye zam geliyor dolar çıkınca. Insan su dolar kullanmiyorum saçmalığını söylemeye utanır biraz ülkenin ekonomisinden bi haber misiniz, bu kadar cahil olamazsınız.
Saman demeyeydin iyiydi. Zira en çok bu ürün ithalatı kanıma dokunuyor... yılların ithalatçısıyımAt arabasıyla gezsek atın yediği saman da ithal :)))
kullanici 10 ziyretci 12 okuyor kinuyu okuyun okuyun da az fakli pencereden bakmayi ogrenin sevgili mor.. kabeyi alet ederler dini alet derlr din elden gidiyor falan okuyun ufleyin de dolar dussun muska yazdir. tobe yarabbi cehalette sinir tanimayin sakinnnnMini Kabe yapmışlar. Akşam duaya gidilecekmiş.
Erken çıkabilirsem ben de gideyim..
Biraz da şey ile şey olayım belki hayr ondadır :)))
Not: şey kısmını hayalgücünüze havale ettim. Kafanıza göre doldurun gari
yerli sermaye bitirildi pzarimiz peskes cekiliyor neye elimi atsam ithal.. ee simdu dolar oldu 6 ithal urun birimi dolar 1600 le gecinen %51 icun oy veren kardesim ne yiceksin??köyden fasulye patates getimeye devammSaman demeyeydin iyiydi. Zira en çok bu ürün ithalatı kanıma dokunuyor... yılların ithalatçısıyım((
ELHAMDÜLİLLAH..Fren patlamiş, yokuş aşağı hızla ucuruma giden kamyonun arka yazısı;
“ onların doları varsa, bizimde Allahımız var be güzeliiiim...”
ama reyizimiz bu soz ustunden gidiyor o ne olcekk??ELHAMDÜLİLLAH..
Bence bu söz üzerinden gitmeyın .
izliyorum daha bişey konuşmadı ki.Berat albayrak konusuyor sanki dalga geciyor guluyor adam ya saka gibi.
hazine benden sorulur mu diyorBerat albayrak konusuyor sanki dalga geciyor guluyor adam ya saka gibi.
Yalnız o dalga geçmiyor.ama reyizimiz bu soz ustunden gidiyor o ne olcekk??
ELHAMDÜLİLLAH..
Bence bu söz üzerinden gitmeyın .
15 dakikalık açıklamalarından anlaşılan ; Durum felakethazine benden sorulur mu diyor
Bizim yok sanki. Kim kötü göreceğiz. Kötüye Allah yardım etmeyecek sonuçta.Yalnız o dalga geçmiyor.
Bu söz buyuk bır söz.
Bir sürü caps paylaşılıyor.
Allahımız var Elhamdülillah .
Bunu paylaşarak neyi ima ediyorsunuz ?
Bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denır. Adamda ona istinaden birşey söylemiş . Dalga konusu olsun dıye değil .