- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
tövbe haşa alim değilim. Kuranı sorgulamaya yeltenmedim, yeltenmem.Neden kutsal kitapta Emirler yapma ile değil “yaklaşma “ diye başlıyor o halde.. Ve kitabımızda sıkça tekrarlanan iradeden kast edilen nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tövbe haşa alim değilim. Kuranı sorgulamaya yeltenmedim, yeltenmem.Neden kutsal kitapta Emirler yapma ile değil “yaklaşma “ diye başlıyor o halde.. Ve kitabımızda sıkça tekrarlanan iradeden kast edilen nedir ?
dikkat ediyorum ben de umarım ban yememFarkli seylerdenbahsediyoruz galiba tatlim .Ayni frekansta degiliz. Din ve devlet islerine karismamayi tercih ediyorum. Ben kaccam da Ban yemesem durduk yerde
şaka mı bu uğraşsam bal gibi de bulurdum. buyrun okuyun
https://m.facebook.com/notes/faysal-şavlığ/chp-nin-din-düşmanı-sözleri/463345463753470/
şaka mı bu uğraşsam bal gibi de bulurdum. buyrun okuyun
https://m.facebook.com/notes/faysal-şavlığ/chp-nin-din-düşmanı-sözleri/463345463753470/
bunların hepsi birebir söylenmiş şeyler. objektiflikle ilgisi yok. farklı bir siteden de verebilirim kaldı ki bunu sizin parti bile inkar etmiyor.Verdigin linki acmadim da birsey diyecegim. Soylem diye birsey vardir. Medya okuyanlar soylem analizi dersi almistir. Bircok sey bundan ibaret. Sen daha bagimsiz ve objektif kaynaklara yonel, tabi varsa..
O vakit insanlara” din düşmanı “ demeden önce 2 kere düşünün. Değişmeyen kader Doğum ve ölüm noktalarıdır. Sonrasında Kadersel yol ayırımları verilir. Seçtiğimiz yol bizim cüzi irademizdir..tövbe haşa alim değilim. Kuranı sorgulamaya yeltenmedim, yeltenmem.
bunların hepsi birebir söylenmiş şeyler. objektiflikle ilgisi yok. farklı bir siteden de verebilirim kaldı ki bunu sizin parti bile inkar etmiyor.
parti aynı parti. aksini düşünen adam tutup bu partiye üye olmaz. tıpkı sizin erdoğanla aynı düşünceye sahip olmayıp onun partisini savunmadığınız gibi. bu kadar basit. o partiye üye olması demek söylemlerin onu rahatsız etmemesi demek. hepsi aynı sonuç.Yahu 1929 yılında yaşamış bir adamın sözünün güya aktarıldığı bir fb sayfasını belge diye sunuyorsunuz.
Tam olarak hangi kısmı anlamadınız?
Diyorum ki bakın tane tane...
Şu an chpnin mevcut kadrosunda din düşmanı kim var ? Ne yapmış da din düşmanı olmuş ?
Siz benden şu an akpde yer alan ve tüp kuyruğunun, karneyle ekmek alımının eleştirildiği sözleri istediniz,yazdım.
Ben de sizden şu an chpde kim var dinsiz ve neden böyle etiketliyorsunuz dedim,kalkmış bana 1900lerin başında aslı var mı yok mu belli değil birinin sözlerini, kanıt diye sunuyorsunuz.
çarpıttınız iyice. arkadaş benim tuttuğum partinin söylemleriyle beni yargıladı, ben de dedim o halde sizin tutttuğunuz partiyle sizi yargılayıp din düşmanı mı demeliyim? demedim farkındaysanız. şayet söyleyecek olsam “sana din düşmanı diyebilir miyim?” izni almam.O vakit insanlara” din düşmanı “ demeden önce 2 kere düşünün. Değişmeyen kader Doğum ve ölüm noktalarıdır. Sonrasında Kadersel yol ayırımları verilir. Seçtiğimiz yol bizim cüzi irademizdir..
Artık din alimi de kalmadı zaten. Hepsi paraya tabi :)))
Tam da şu an Falih Rıfkı nın Zeytindağı kitabını 10 yıl aradan sonra tekrar okuyorum..Yahu 1929 yılında yaşamış bir adamın sözünün güya aktarıldığı bir fb sayfasını belge diye sunuyorsunuz.
Tam olarak hangi kısmı anlamadınız?
Diyorum ki bakın tane tane...
Şu an chpnin mevcut kadrosunda din düşmanı kim var ? Ne yapmış da din düşmanı olmuş ?
Siz benden şu an akpde yer alan ve tüp kuyruğunun, karneyle ekmek alımının eleştirildiği sözleri istediniz,yazdım.
Ben de sizden şu an chpde kim var dinsiz ve neden böyle etiketliyorsunuz dedim,kalkmış bana 1900lerin başında aslı var mı yok mu belli değil birinin sözlerini, kanıt diye sunuyorsunuz.
tuttuğunuz parti?Sizin Parti derken?
reis diyorsa dogrudurYani, sizi Allah kurtarsın ben bir şey yapamıyorum diyor
Yok su cevabim ustune beyin error verdi daha fazla sacmalamaniza izin vermeyecegim :)siz de siyaset meydanındasınız, künfeyekün ismiyle dualar topigine gidin.
saçmalığa bak
nedense kısasa kısas yapınca bi saçmanıza gidiyor. ben de böyle tepkiler veriyorum işteYok su cevabim ustune beyin error verdi daha fazla sacmalamaniza izin vermeyecegim :)
İşte öyle demenizi gerektirecek bir söylem de yok.. paylaştığınız linkteki gibi de söylemler yok.. bütüne bakınca bu anlamlar çıkmıyor :))çarpıttınız iyice. arkadaş benim tuttuğum partinin söylemleriyle beni yargıladı, ben de dedim o halde sizin tutttuğunuz partiyle sizi yargılayıp din düşmanı mı demeliyim? demedim farkındaysanız. şayet söyleyecek olsam “sana din düşmanı diyebilir miyim?” izni almam.
o vakit %51 baya dindar ehli musluman kesim oyle mipeki buna dayanarak ben de sizi din düşmanı ilan edeyim o halde, ne dersiniz? din düşmanlarıyla aynı saftasınız çünkü.
tuttuğunuz parti?
parti aynı parti daha neyi savunuyorsunuz?İşte öyle demenizi gerektirecek bir söylem de yok.. paylaştığınız linkteki gibi de söylemler yok.. bütüne bakınca bu anlamlar çıkmıyor :))
ee evet?o vakit %51 baya dindar ehli musluman kesim oyle mi