Erdoğan muhtarlara balkabağında aşure ikram etti

O kabak ne kadar güzel görünüyor çok hoş bi sunum.
Usenmedim evdeki kabakimizin fotosunu çektim:) yapacam ama tutturacagimi sanmam

Nasılda canınız çekti dimi Kakao ve Ben bir tarif püf noktası varsa saklama yani:)netten bakacam ama bi kere yaptım hamur gibi oldu

Tatlisi bosver sutlu kabak yap tadindan vazgecemezsn

kabakta güzelmiş.. tatlım yaptığım tarif buu...

2, kg balkabağı
1,5 su bardağı toz şeker (kabağın cinsine göre değişir, tatsız ise daha fazla şeker eklenebilir)
1, su bardağı dövülmüş ceviz

Kabağı ince ince dilimledikten sonra soyup çekirdeklerini çıkart. Yıkadıktan sonra 2-3 parmak genişliğinde dilediğin uzunlukta doğra. Büyük ve yayvan bir tencereye kabakları, aralarına şeker serperek kat kat diz. 2-3 saat ya da bir gece ağzı kapalı olarak beklet. Bu bekleme sırasında kabak su salacağı için pişirirken ayrıca su koymaya gerek yok. Geceden bekletilen kabak orta ateşte yumuşayana kadar pişirilir. Kabağın şerbetinin koyulaşması için bir sürede kapağı açık olarak pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alınarak üzerine dövülmüş ceviz serpilerek servis edilir. Aynı şekilde fırında pişirerek de çok hoş bir tat elde edebilirsiniz....ben fırındada yapıyorum bu tarifi çok lezzetli oluyor..

Oy bebişim helal olsun, sen bakma bana ben oburum herşeyi ister canım hamilelikten önce de öyleydim öpüyorum kakao'm
bilirim canım o hamileyken canının çekme hissini bilirim.. mümkün mertebe canınızın çektiklerini erteleme.. RABBİME şükürler olsun elimden geldiğince kıyısından ,köşesinden yedim.. ama görümcem 5aylıkmış böğürtlen çekmiş canı önemsememiş kızı bir doğdu sol kolunun dirseğinin ön kısmında bildiğin bögürtlen lekesiyle doğdu herkes şaşırdı tabi sonradan kendisi anlattı böyle ,böyle 2 gün canıçekmiş ama önemsemedim dedi..gerçi çok tatlı bir doğum lekesi oldu kızda bildiğin böğürtlen görümünde kırmızı bir leke..hakkınızdır şımarın ve yiyin ve isteyin canımm.. hayırlı doğumlar ve sağlıklı ,huzurlu doğumlar diliyorum canım..

Seni sevmiyorum kakao

Hayır aglamiyorum gözüme bi sey kaçtı
ayy demeyin öyle valla kızlar keşke gelseniz yeminlen neler yaparım size ve bu tatlıda çok güzel olur öff sanal aleminde sıkıntısı bu ..sen bide şu anda börekler yarışması var oralara bir girsen resmen pc nin ekranını yalayacak gibi oluyorum

uleeennn
siyaset topiği burası
ağzımın suyu aktııııı
kakao kötüsünnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…