- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of kakao nasilda güzel görünüyor o öyleee...Antakya mutfağı yaptım canım ve lokum gibi tadı olur.. te böyle olur görüntüsü..
![]()
Aynen bi kaç gündür canim nasil çekiyor. :/Offfff nereye baksam hep asure ya ...
Bir yapan olmadi yiyelim![]()
Hamilesin yakında olsam yapar getirirdim:) ben hamileyken yiyemediğim herşey için ağlıyordumOfffff nereye baksam hep asure ya ...
Bir yapan olmadi yiyelim![]()
Allah (c.c.) razi olsun canim yapmis kadar oldun inan ...Hamilesin yakında olsam yapar getirirdim:) ben hamileyken yiyemediğim herşey için ağlıyordum![]()
Oyy Can'ımın içide burdaymiş. Kıyamam sanaCanım istedi
Afiyetolsun :)Allah (c.c.) razi olsun canim yapmis kadar oldun inan ...
Canim nasil cekmisti ama kp sagolsun asure dagitmislar kendisi yemeyip bana getirmis![]()
Kurban olurum sanaOyy Can'ımın içide burdaymiş. Kıyamam sana
Evet canım lokum gibi olur tadı... Tarif isterseniz yarın veririm kızlar su an tam mevsimi...Of kakao nasilda güzel görünüyor o öyleee...![]()
Ayyyy yapma bee..lütfen ye aklında kalmasın anne Offf bazen ne düşüncesiz oluyoruz.. Hakkını helal et.Canım istedi
Oy bebişim helal olsun, sen bakma bana ben oburum herşeyi ister canımAyyyy yapma bee..lütfen ye aklında kalmasın anne Offf bazen ne düşüncesiz oluyoruz.. Hakkını helal et.
O kabak ne kadar güzel görünüyor çok hoş bi sunum.
Usenmedim evdeki kabakimizin fotosunu çektim:) yapacam ama tutturacagimi sanmam Eki Görüntüle 1669211
Nasılda canınız çekti dimi![]()
Kakao ve Ben bir tarif püf noktası varsa saklama yani:)netten bakacam ama bi kere yaptım hamur gibi oldu
![]()
kabakta güzelmiş.. tatlım yaptığım tarif buu...O kabak ne kadar güzel görünüyor çok hoş bi sunum.
Usenmedim evdeki kabakimizin fotosunu çektim:) yapacam ama tutturacagimi sanmam Eki Görüntüle 1669211
Nasılda canınız çekti dimi![]()
Kakao ve Ben bir tarif püf noktası varsa saklama yani:)netten bakacam ama bi kere yaptım hamur gibi oldu
![]()
Seni sevmiyorum kakaoŞu güzelliktenmi bahsediyorsun.
![]()
bilirim canım o hamileyken canının çekme hissini bilirim.. mümkün mertebe canınızın çektiklerini erteleme.. RABBİME şükürler olsun elimden geldiğince kıyısından ,köşesinden yedim.. ama görümcem 5aylıkmış böğürtlen çekmiş canı önemsememiş kızı bir doğdu sol kolunun dirseğinin ön kısmında bildiğin bögürtlen lekesiyle doğdu herkes şaşırdı tabi sonradan kendisi anlattı böyle ,böyle 2 gün canıçekmiş ama önemsemedim dedi..gerçi çok tatlı bir doğum lekesi oldu kızda bildiğin böğürtlen görümünde kırmızı bir leke..hakkınızdır şımarın ve yiyin ve isteyin canımm.. hayırlı doğumlar ve sağlıklı ,huzurlu doğumlar diliyorum canım..Oy bebişim helal olsun, sen bakma bana ben oburum herşeyi ister canımhamilelikten önce de öyleydim
öpüyorum kakao'm
![]()
ayy demeyin öyle valla kızlar keşke gelseniz yeminlen neler yaparım size ve bu tatlıda çok güzel olurSeni sevmiyorum kakao
Hayır aglamiyorum gözüme bi sey kaçtı![]()