- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
Buda haber mi![]()
Dün senin Kılıçdaroğlu heykelinde haber değildi.. dünde söylemiştim..
Ayrım yapmayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda haber mi![]()
Karatay diyeti yapiyorum tatli niyetine sadece uc tane gun kurusu yiyorum bu dediklerin reva mi banaayy demeyin öyle valla kızlar keşke gelseniz yeminlen neler yaparım size ve bu tatlıda çok güzel oluröff sanal aleminde sıkıntısı bu ..sen bide şu anda börekler yarışması var oralara bir girsen resmen pc nin ekranını yalayacak gibi oluyorum
![]()
acaba ne konuşuyorlaranaaa yine muhtarları mı toplamış
Çok seviyor muhtarlara konuşmayı![]()
imzanin tarifi varmi bi yerlerdecidden çok egzotik olmuş ama bal kabağıda pişmiş galiba dur bi inceleyeyim şunu
işin ilginç yanı hangi topluluk olduğu önemli değil, konuşmak amaç..acaba ne konuşuyorlar![]()
işin ilginç yanı hangi topluluk olduğu önemli değil, konuşmak amaç..
yani ben hiç bir cumhurbaşkanını bu kadar konuşurken görmedim şimdiye kadar.
Saray'ı paso davet verip, konuşmak için yaptırdı sanırım.Hiç susmuyor ki,sürekli konuşuyor..
Saray'ı paso davet verip, konuşmak için yaptırdı sanırım.![]()
ben bugün bizim muhtara sormayı düşünüyorum,saraya gitti mi diye.gittiyse ne konuştuklarını açıklar mı acabaişin ilginç yanı hangi topluluk olduğu önemli değil, konuşmak amaç..
yani ben hiç bir cumhurbaşkanını bu kadar konuşurken görmedim şimdiye kadar.
oyy kıyamam valla ama zayıflıkta candır,, spor candır, fit olmak candır,, o pantolanların içinde , o elbiselerin içinde , şık duracaksak, seksi duracaksak rejime devamm. yaparsın,, başarırsın....Karatay diyeti yapiyorum tatli niyetine sadece uc tane gun kurusu yiyorum bu dediklerin reva mi bana![]()
var canım nefisyemek tariflerindeimzanin tarifi varmi bi yerlerde
ohh ellerine sağlıkk afiyet şifa olsun ...Aşure pişiriyorum bugün,ellerime sağlık![]()
ohh ellerine sağlıkk afiyet şifa olsun ...![]()
İmzanda ne güldürdü beni daha önce görmüştüm şimdi yeniden görünce bu caps cuk oturanlardan valla..keleşim..Çok mersi sağol![]()
İmzanda ne güldürdü beni daha önce görmüştüm şimdi yeniden görünce bu caps cuk oturanlardan valla..keleşim..![]()
deli hatun yaaa..Çok hoş demi,![]()
deli hatun yaaa..kız sen hiç yaşlanmassın vallaa..