Çok egzotik olmuş.
HemenKakao ve Ben den balkabağında aşuıre sunumu istiyoruz...
cidden çok egzotik olmuş ama bal kabağıda pişmiş galiba dur bi inceleyeyim şunuÇok egzotik olmuş.
cidden çok egzotik olmuş ama bal kabağıda pişmiş galiba dur bi inceleyeyim şunu
kız inan bulamadım nette aşure tarifi var ama kabak içinde bir tarif yok istesek verirlermi aceba tarifini..Çok egzotik olmuş.
Buda haber mi
evet bacım haklısın minik kabaklar var yap aşureyi doldur at fırına oh misss.. kesinEvet o kabakta pişmiş ama içine koca kabağı atıp pişireceğin bir fırının olabildiğini sanmıyorum tabi evinde sanayi tipi fırının yoksa
Boşver sen pişirmeden de olur dicem de kabağı oymak yürek işi değil bilek işi.
Sen bence minik kabak bul boşver böyle büyük kabakla uğraşılır mı allasen. Baksana kabağa RTE kadar nerdeyse =)
kız inan bulamadım nette aşure tarifi var ama kabak içinde bir tarif yok istesek verirlermi aceba tarifini..çünkü burada kabak pişmiş bak şimdi çatlarım meraktan nasıl yapmışlar acabaaa..
Şu güzelliktenmi bahsediyorsun.Al şöyle yarıçapı 10-15 cmlik bi kabak, koy fırına, içini oy, tök aşureyi işte al sana tarif.
Üfffffs hem kabak tatlısı hem aşure manyağı biri olarak çıldırmak üzereyim.
Al şöyle yarıçapı 10-15 cmlik bi kabak, koy fırına, içini oy, tök aşureyi işte al sana tarif.
Üfffffs hem kabak tatlısı hem aşure manyağı biri olarak çıldırmak üzereyim.
Bal kabağında aşureyi hiç duymadımevet bacım haklısın minik kabaklar var yap aşureyi doldur at fırına oh misss.. kesinNevreste bilir bu tarifii..
tadını açıkçası merak ettim aşure zaten lezzetli bir tatlıdır.. ama kabağın içinde eminim daha lezzetli olmuştur.. baksana kabakta pişmiş çünkü..aynı görüşteyim ikisi bir arada bende bayıldım.Sunuma ayrıca bayıldım yalnız.tekrar belirteyim.
ama hala aşurenin mantığına ters diye düşündüm
aşevi çorbası gibi dağıtılırmı?
meydanlarda koca kazanlarla yapıp dağıtıyorlar hadi o zamansızlık yer yok vs ama bu tuhaf geldi ?
kireçte kabak kakaooooŞu güzelliktenmi bahsediyorsun.
Şu güzelliktenmi bahsediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?