• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan muhtarlara balkabağında aşure ikram etti

Bal kabağında aşureyi hiç duymadım:KK57:Çok ilginç olmuş:KK45:O kabak ancak ekmek fırınında o şekilde pişer:KK39:Mutlaka içini oyup içine şeker doldurup bekletmişlerdir daha sonra fırına:KK45:Şekersiz pek tatsız olur:KK66:Tabi çok şekerli olmaz:KK48:Aşurede şekerli :KK48:
merak ettim ve aşure yapacaktım pazardan küçük kabaklar alayım ve dediğini yapacağım nevreste en azından bir kabağa deneyebilirim..

Ah canm benm ya .k.bakma senin ustunden seslencem ama oyle denk geldi . TekraR k.bakma . hic kimse hic kimsenin actgi habere karışmayacak haber niteliği taşısın veya tasimasin. Su anda sende cok sinirlendin biliyorum cunku ben ne haber acsam pof buda haber mi , yok efendim cocuk zihniyeti vs vs deniyor ! O yuzden kim ne konu acarsa acsin kimse karismasin lutfen !! Haber olarak gormuyorsaniz okumayin yorum yapmadan başka size gore haber niteligi tasiyan konulara yorum yapin lutfen .

Cunku bu konuda @Kazen De @Mune de gerekli aciklamalari yaptı ama arkadaslar hala devam ediyorlar .

Kito tekrar soyluyorum senin konuna denk geldi k.bakma . Sadece sana kkasitli bisey degl canm .

iyide bugüne kadar haber beğenmemezlik yapmadım ki ben
neyse bana denk gelmiş ,aynı zamanda sana denk geldi benim lafımda
şu seçim bitsede gerçek sorunlara odaklansa keşke siyasiler.

kireçte kabak kakaoooo
yaptınmı hiç bacım?
Antakya mutfağı yaptım canım ve lokum gibi tadı olur.. te böyle olur görüntüsü..
37160390138e2cd8b5c0.jpg

merak ettim ve aşure yapacaktım pazardan küçük kabaklar alayım ve dediğini yapacağım nevreste en azından bir kabağa deneyebilirim..

lütfen fotoğrafla,çok merak ettim
bizim için zor ama kuvvetli bir fırında kolay olacak birşeydir belki tüm kabak pişirmek
ayrıca dağılmamış sıcak aşureyi görünce
kabak biraz diri kalmış olmalı değil mi ?

iyide bugüne kadar haber beğenmemezlik yapmadım ki ben
neyse bana denk gelmiş ,aynı zamanda sana denk geldi benim lafımda
şu seçim bitsede gerçek sorunlara odaklansa keşke siyasiler.

Yok onemli degil insallah arkadaslar bundan sonra karismazlar kimin ne haber actigina ..

Aynen oyle . Gerçekten ne olacaksa olsun . Kim hayirli olacaksa bu ulkeye gecsin basa insallahda su belirsizlikler sona ersin.

lütfen fotoğrafla,çok merak ettim
bizim için zor ama kuvvetli bir fırında kolay olacak birşeydir belki tüm kabak pişirmek
ayrıca dağılmamış sıcak aşureyi görünce
kabak biraz diri kalmış olmalı değil mi ?
çekicem canım bakalım nasıl olacak nevrestenin dediği gibi içi oyulmuş ve şeker serpiştirip bekletmişlerdir aşureyi biraz sulu bırakmışlardır ve hop fırına.. resmini atıp etiketlicem canım..

Back