Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm enlerde kesin varsındır.. hemde bir kaç kategoride...Yaşlanırsam enlerde tahtımı kaptırım yoksa![]()
hımmm enlerde kesin varsındır.. hemde bir kaç kategoride...![]()
alemsin kız hahahahcidden çok egzotik olmuş ama bal kabağıda pişmiş galiba dur bi inceleyeyim şunu
Dün senin Kılıçdaroğlu heykelinde haber değildi.. dünde söylemiştim..
Ayrım yapmayalım![]()
Msjlarin devamini oku . Sana gore haber değeri tasiyan konulara yorum yap . Haber degeri tasimiyorsa okumadan es gec . Lutfen. ..
Sakin ol atarlı ergen.. Ben sana öylemi konuşmuşum.. O seviyenin sonuna da "lütfen"i kondurmuşsun ya , takım elbisenin altında ki spor ayakkabı gibi , yalnız kalmış
emrin olur gülüm baaaş üstüne![]()
Msjlarin devamini oku . Sana gore haber değeri tasiyan konulara yorum yap . Haber degeri tasimiyorsa okumadan es gec . Lutfen. ..
Uslublariniza sizde dikkat edn . Cunku sıktı
keleşim ellerine sağlık... komşumuyduk kız bizzz...Ahanda benim aşurem bakalım hangisinin tadı daha güzel
Araya reklam alayım dediydim
Eki Görüntüle 1669670
keleşim ellerine sağlık... komşumuyduk kız bizzz...![]()
sağol canımm az önce yedim bende iş yerine getirdiler buradaki arkadaşın annesi yaptı ..ellerine sağlıkk ...şifa olsun sizee..Afiyet olsun yarasın,yok değiliz istersen yollayım hemen
sağol canımm az önce yedim bende iş yerine getirdiler buradaki arkadaşın annesi yaptı ..ellerine sağlıkk ...şifa olsun sizee..