- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
N'oluyor be burada yine ?
Olmaması gereken ne varsa oluyor işte kontes .
Yapma diyoruz ama cıks .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N'oluyor be burada yine ?
köpeğin kaçması nede özele giriyor ya. senin ad vermen annesine kötü demen iç çamaşırlı fotoların yanında çok özelNiye?
Siyasette özelde konuşulanı ifşa etmek çok mu ahlaklı bir davranış
Valla ben sizin kadar detaylı incelemiyorumAllah aşkına saf mısınız hepiniz?
Nasıl bulmuşmuşum...
E herşeyini yazmış ulu orta...ayrıca çaba sarfetmedim yani...müneccimmiyim ki kendi kendime bulayım...
Herşeyi yaz yaz sonra ühühühüüüüü
Yazmasaydın arkadaş bu kadar rahatsız oluyorsan
Ne cezası yaa hapse mi atacaklar...Koş durma..bakalım kim ne ceza alacak..
Aus sitkim sıyrıldi suan ve bu bölüme çizik atacağım resmenOlmaması gereken ne varsa oluyor işte kontes .
Yapma diyoruz ama cıks .
Ne cezası yaa hapse mi atacaklar...
En çok 2-3 bin para cezası olur o da muhtemelen tekrarlamamda....
Eh yeni yıl hediyem olsun ayakkabı alırsın 5 tane :)
kontes bu tarz belaltı vuruşlar neden hep karşı görüşlülerden çıkıyor bana de heleAus sitkim sıyrıldi suan ve bu bölüme çizik atacağım resmen
Ne cezası yaa hapse mi atacaklar...
En çok 2-3 bin para cezası olur o da muhtemelen tekrarlamamda....
Eh yeni yıl hediyem olsun ayakkabı alırsın 5 tane :)
apranax ve medcezir ikiniz gibi çok olay gördük daha ortada dava yok....
bekliyorum hala. külotlu olanları . hadi ama çok naz ettinBekle biraz bulayım...eski estetik konuşarında vardı
Kazen fotolar forumda mevcut zaten :)ooooo sadece laf ne med dava açar nede apranax foto koyar ikisi de tırıvırı
reisle görüşüyorsa devlet memurlarına yapılan zammı az bulduğumuzu da iletsin sevabına .Med bence bu apranaxla ugrasma reisine telefon açıverir valla, ne de olsa telefonda görüşüyorlarmış kendisiyle. Dur bi kahkaha da ben atcam puhahahahha
Sanki gaza getirmeye mi calisiosun kazen beyooooo sadece laf ne med dava açar nede apranax foto koyar ikisi de tırıvırı
Kazen fotolar forumda mevcut zaten :)
Yatak odasına girip çekmedim...
Bulmak zor geldi ama arayayım bakalım..
Sen de müşteri kızıştırıyorsun haa :)