Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

sana göre normal olabilir ama ben sırf siyasi çekişme yaşadım diye çocuklarımın videosunun sapık gibi eklenmesini hoş bulmayabilirim değil mi? bu kişiye göre değişir.bunu normal bir şey gibi göstermeye çalışma.

sana koca bir alkış.
aynen ben de öyle düşünüyorum.
ama biliyormusun insan cidden kaptırıyor kendini dur ona sataşayım buna sataşayım cengaver kesiliyoruz mübarek .halbuki tanımıyoruz birbirimizi .tanısak börekler yesek, pastalar yesek.sanki reeldeki hayatımızda şu sataştığımız ,tartıştığımız kişilerde arkadaşlığımız yok ,,var ayol var benim sevdiğim nice arkadaşlarım var öyle önce yeriz birbirimizi hayır ayşenur o öyle değil böyle diye sonrada gider mutfağa çay koyarız börekler hazırda bekler, o çayı koyarkende tartışırız haa.. tee Allahım biz kadınların hiç bitmez tartışmaları..

hiç değil. siyasi konuda karşı karşıya geldiğin kişinin çocukların videosunu eklemek nasıl bir ruh haliyse artık

hiç değil. siyasi konuda karşı karşıya geldiğin kişinin çocukların videosunu eklemek nasıl bir ruh haliyse artık

anneye babaya laf atmak,çocukları kullanıp yalan söylemek,kişinin kendisine namussuz gibi yakıştırmalar yapmak ve bunu normal bulmak hiç normal bir ruh hali değil.

Bu bölümde sadece polemik ve konu dışı uyarı sebebi olmaktan çıkarıldı.
Size üslup uyarı olmaktan çıktı denilmedi.

Kaldı ki okypete burada anne, baba, çocuklar yorumlara katılıyor diye tepki veriyorken, bel altı vuruyorlar diye şikayet ediyorken bu yorum :
Bel altıdır. Bu bölümde istediğiniz kadar polemik yapıyorsunuz, birde hepinizde ben bantlandıysam bu da banlanmalı tavrı var.

Bu bölüm herkesin sayesinde kavga gürültü bölümü oldu, herkeste bir hadi hadi baş işine lafları.
Karşılıklı kışkırtmalar olduğu aşikar, kimse ben kışkırtıyorum demez ama zira herkes kendi tarafından bakıyor, bunlar profillerinize bile yansıyor, yazıp sonra siliyorsunuz fakat görülüyor, okunuyor.
Siyaset konuşmuyorsunuz, karşılıklı hesaplaşma ve hınç alıyorsunuz. Hepiniz birbirinin açığını arıyor, birbirinizi sevmediğiniz ortada ama bari saygı duyulsun o da yok.

Bakalım bir dahaki büyük kavga kimle kim arasında olacak.

insan oğlunun her yerde bir sınırı olmalı ama biz insanlar o sınırları aşmayı pek seviyoruz.. ya sevdiğimizden, ya sıkıştığımızdan,

anneye babaya laf atmak,çocukları kullanıp yalan söylemek,kişinin kendisine namussuz gibi yakıştırmalar yapmak ve bunu normal bulmak hiç normal bir ruh hali değil.
şu yaşıma geldim hiç başıma gelmedi ama bende yapmadım .. yapmamaya çalıştım ama o siyasetin büyüsümüdür nedir ne tartışmalar yaşandı burada hele o seçim zamanları şimdi anlıyorumki boşmuş bana göre tabi..

git çocuğunlla ilgilen uslupsuzluk değildir mune kusura bakma aynı düşünmüyorum senle. bel altıda değildir
buda benim görüşüm. hoş ban yemekten mutlu oldum o ayrı. çok gerilmiştim. ama sebep bu olmamalıydı. istedim banlanmayı hatta. neyse farklı düşünüyoruz bu konuda senle
dipnot. çocuğunla ilgilen demekle,çocukların kişiden izinsiz videosunu koymayı aynı kefeye koymak.
birşey diyemeyeceğim sana mune. benimkki öneri,
diğeri hak gaspı ve taciz..

Son düzenleme:

yoo yaptın.biz gider gitmez yüzümüze demediğin şeyleri arkamızdan bir güzel söyledin.şimdi yazsam beni linç ediyor diyeceksin ama sen de o iğrenç olaya dahil oldun.

sorunu varsa keşke buradayken yazsaydın çok farklı olrdu.

Ayy ben hayvan çiftliği kitabını örnek verdiğimde banlanmıştım.
İki kitap da benim için baş ucu kitabı dediklerimizdendir. Ara sıra alır okurum.

Y yesil_zeytin_ ve @olivia

Zülfü Livaneli-Kardeşimin hikayesi . Okuyun derim.

Zülfü Livaneli okumayı çok severim. Ama kardeşimin hikayesini ben de beğenmedim.
Sonu çok belli ve livaneli tarzına yakın olmayan bir kitap bence. Pek üzerinde düşünülmemiş, özenilmemiş hissi uyandırdı bende.
Bence livaneli serenad ile zirve yaptı. Sonrasında ne yazarsa yazsın onun gölgesinde kalacak gibi geliyor bana.

Mune benim ve bircok kisinin hatirladigi sadece hakarete ban.

Sunu cok iyi hatirliyorum. Secim sonrasiydi ve artik banlarin geri gelmesi gerektigi konusuluyordu. Siyasilere hakaret zaten ban sebebiydi birbirinize de hakaret ban sebebi polemik vs serbest dediniz. Uslupdan hic bahsedilmedi.

aynen öyleydi. kaç kere okudum bu bölümde farklı diye. diğer bölümler gibi değil diye. sadece hakarete ban var yazıldı.. tek ban sebebi hakaret dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…