şaka gibi ya:).parkon ve benim yüzümden sürgün olmuşsunuz ya öyle dedi arkadaş hahahaha :)
biz o zaman kk da bile yoktuk be,o zaman siyaset bölümü mü vardı sanki?
çok lüzumsuz bir banlama olmuşaa med neden banlı.
vallahi bu işten para kazanan insanlar bu kadar tartışmıyordurTartışmanın da bir adabı olur.
Meclisi geçti burası :)
ben sana asla kırılmamm..Aranızda bana kırılan var mı ? :)))
yazdım ya zaten ilk sayfalarda.vallahi bu işten para kazanan insanlar bu kadar tartışmıyordur
evet aslında doğru ama biz fikir alışverişi yerine kendi doğrumuza karşımızdakini inandırmaya çalışıyoruz cebrenyazdım ya zaten ilk sayfalarda.
siyasetçiler için kalp kırmaya değmez
@_asmunikal_ ve@_asmunikal_ aynen sana katiliyorum. Bu arada kitap tavisyeni not ettim, en yakin zamanda okuyacagim.
Isin kötü yani, herseyi bilsekde konusmak yasak.
Senin gibi üyelerin olmasi beni cok mutlu ediyor, zekali ve bilgili oldugun belli. Seni klonlamak lazim
şu kızın mesajlarını bile kiblemişsiniz ya. sizin annenize kirli düşünceli deseler olay çıkarırdınız. birde kalkıp kib yapmışsınız. hakkaniyetinizi seveyim siz kibleyenlerin
nasıl yani.o kitap ömrümü yedi benim.özellikle ortalara doğru bir baygınlık hali oluyor insanda.
ama son ada gerçekten güzel.bence siyasetle azıcık ilgiliyim diyen herkes okumalı.
nasıl yani.
beğenmedin mi?
ben bir solukta okudum
onu bilemem. ama şu mesajlarda kiblenmesi olmuşsa hiç hoş değilözelden bir şeyler olmuş olmasın?
sana koca bir alkış.Vuuu ben pastalarla ,yemeklerle uğraşırken neler olmuşş buralarda tek, tek okudum 45 sayfayı anca bitirdim..ama itiraf edin hatunlarr bu tarz adranalini seviyorsunuz.. bayılıyorsunuz hemde.. ad soyad resimlere gelince benim için hiççç önemli değil..herkesler bilebilir adımı oğluşumu kuzumuda görebilirler.. ne oolcakki.. ay hele ben oğluşum tek saçı çıkmış çek resim at sanal aleme ay kabız olmuş üzgünüm yaz at sanal alemeneydi o yaa görmemişin olmuş bir kuzusu çek babam çek at sanal aleme ve arkadaşlar ben kimleri kırdıysam ÖZÜR dilerim.. yapmayın etmeyin dicem yapmayada etmeyede devam edeceksiniz. şu sanal alemde birbirinizi tanımadan yapılan şu hakaretler o kadar fuzuliki
herkes adıyla sanıyla bilinmek istemeyebilir. sen istersin başkası hoşlanmaz. kocası istemez. rahatsız olur.Vuuu ben pastalarla ,yemeklerle uğraşırken neler olmuşş buralarda tek, tek okudum 45 sayfayı anca bitirdim..ama itiraf edin hatunlarr bu tarz adranalini seviyorsunuz.. bayılıyorsunuz hemde.. ad soyad resimlere gelince benim için hiççç önemli değil..herkesler bilebilir adımı oğluşumu kuzumuda görebilirler.. ne oolcakki.. ay hele ben oğluşum tek saçı çıkmış çek resim at sanal aleme ay kabız olmuş üzgünüm yaz at sanal alemeneydi o yaa görmemişin olmuş bir kuzusu çek babam çek at sanal aleme ve arkadaşlar ben kimleri kırdıysam ÖZÜR dilerim.. yapmayın etmeyin dicem yapmayada etmeyede devam edeceksiniz. şu sanal alemde birbirinizi tanımadan yapılan şu hakaretler o kadar fuzuliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?