varmış demek..polemiğe de ban mı var şimdi? anam öyleyse yandık,vedalaşalım
polemiğe de ban mı var şimdi? anam öyleyse yandık,vedalaşalım
aldım haberlerini adım geçmişti orada o yüzden gelip yazmıştım o ateşle dedimya o siyesetin büyü saçmalığımıdır nedir.. aslında çevremizde ,iş yerimizde dede siyaset zamanı tartışıyoruz ama tanıştığımız için birbirimizin güzel yanlarını bildiğimiz için o tartışma geçerliliğini kaybediyor..valla kadesa buyrun tartışın ben oğlumun ameliyatından sonra şu tarz konuların boşluğunu daha çok anladım..yoo yaptın.biz gider gitmez yüzümüze demediğin şeyleri arkamızdan bir güzel söyledin.şimdi yazsam beni linç ediyor diyeceksin ama sen de o iğrenç olaya dahil oldun.
sorunu varsa keşke buradayken yazsaydın çok farklı olrdu.
kaç, kaç ama bu kakaodan kurtulamiyacaksınniye mi hahaha :) koptum :)) evet bana geliyolar yine.hoşçakal kako.
polemikle uslup çok yakın bana göre. polemikte, kibar olmazsan üslupsuzluk diye gidersin bencebiz polemiğe girmedik, açıklama yaptık.. poelmiklerde bu kadar kibar olmam artık
mümkünse peşimi bırak.sonra linç ettiler diye coşuyorsun.kaç, kaç ama bu kakaodan kurtulamiyacaksın
polemikle uslup çok yakın bana göre. polemikte, kibar olmazsan üslupsuzluk diye gidersin bence
oda var. madem gidiyoruz . yardıralım gidelim dermişimmmm:)değsin banımıza... git çocuğunla ilgilen dedik diye gitmeyelimen azından artık gittiğime değsin okişim
cıks bırakmam bırakmayacağımm..mümkünse peşimi bırak.sonra linç ettiler diye coşuyorsun.
cıks bırakmam bırakmayacağımm..pek girmiyorum siyasete ama girdiğim zamanda görürsem seni çakarım bir selam
güzeldi.Kakao Kadiş le sen ayrı dünyaların insanısınız...
Kakao Kadiş le sen ayrı dünyaların insanısınız...
okypete insanları yanlış yönlendirme.varmış demek..
değiliz bacım değilizzz hiç evime geldimi misafirim oldumu soframa oturdumu.yüzeysel dertleştikmi .ne kadar tanıyoruzki birbirimizi dedim yaa bu siyaset topiği insanı farklılaştırıyor ama bir bakıyorum bu siyaset gerçek hayatıda farklılaştırıyor. ve insanlar olarak kendimizi gaza getiriyoruz.Kakao Kadiş le sen ayrı dünyaların insanısınız...
tamam. oldu... bunu bilelimki öyle yazalım bundan sonra.okypete insanları yanlış yönlendirme.
Aynı kefeyi mi koymuşum bazı şeyleri? Neyse polemik ve konu dışı serbest ama üslup, hakaret serbest değil.
Oldu mu?
karnım açıktı sofra falan. bakayım buzdolabinda neler vardeğiliz bacım değilizzz hiç evime geldimi misafirim oldumu soframa oturdumu.yüzeysel dertleştikmi .ne kadar tanıyoruzki birbirimizi dedim yaa bu siyaset topiği insanı farklılaştırıyor ama bir bakıyorum bu siyaset gerçek hayatıda farklılaştırıyor. ve insanlar olarak kendimizi gaza getiriyoruz.
diyete devammıkii..karnım açıktı sofra falan. bakayım buzdolabinda neler var
değiliz bacım değilizzz hiç evime geldimi misafirim oldumu soframa oturdumu.yüzeysel dertleştikmi .ne kadar tanıyoruzki birbirimizi dedim yaa bu siyaset topiği insanı farklılaştırıyor ama bir bakıyorum bu siyaset gerçek hayatıda farklılaştırıyor. ve insanlar olarak kendimizi gaza getiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?