Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

aldım haberlerini adım geçmişti orada o yüzden gelip yazmıştım o ateşle dedimya o siyesetin büyü saçmalığımıdır nedir.. aslında çevremizde ,iş yerimizde dede siyaset zamanı tartışıyoruz ama tanıştığımız için birbirimizin güzel yanlarını bildiğimiz için o tartışma geçerliliğini kaybediyor..valla kadesa buyrun tartışın ben oğlumun ameliyatından sonra şu tarz konuların boşluğunu daha çok anladım..

Kakao Kadiş le sen ayrı dünyaların insanısınız...
değiliz bacım değilizzz hiç evime geldimi misafirim oldumu soframa oturdumu.yüzeysel dertleştikmi .ne kadar tanıyoruzki birbirimizi dedim yaa bu siyaset topiği insanı farklılaştırıyor ama bir bakıyorum bu siyaset gerçek hayatıda farklılaştırıyor. ve insanlar olarak kendimizi gaza getiriyoruz.

okypete insanları yanlış yönlendirme.
Aynı kefeyi mi koymuşum bazı şeyleri? Neyse polemik ve konu dışı serbest ama üslup, hakaret serbest değil.
Oldu mu?
tamam. oldu... bunu bilelimki öyle yazalım bundan sonra.

Son düzenleme:
karnım açıktı sofra falan. bakayım buzdolabinda neler var

Herkes herkesin evine gitmez misafiri olmaz. Arkadaşlık kriteri diye bir şey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…