• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

biz o zaman kk da bile yoktuk be,o zaman siyaset bölümü mü vardı sanki?

o değil de ben birilerinin "kesin korktukları bir şey var, o yüzden gittiler" mesajına kahkaha attım ya la :27: he senden korkuyoruz o yüzden banlanınca arkadan yazıyoruz bebeğim diyesim geldi, içimde kalmasın şimdi diyeyim sonra şişkinlik yapıyor :27:

@_asmunikal_ aynen sana katiliyorum. Bu arada kitap tavisyeni not ettim, en yakin zamanda okuyacagim.
Isin kötü yani, herseyi bilsekde konusmak yasak.
Senin gibi üyelerin olmasi beni cok mutlu ediyor, zekali ve bilgili oldugun belli. Seni klonlamak lazim :KK19:
@_asmunikal_ ve olivia olivia

Zülfü Livaneli-Kardeşimin hikayesi . Okuyun derim.

Vuuu ben pastalarla ,yemeklerle uğraşırken neler olmuşş buralarda tek, tek okudum 45 sayfayı anca bitirdim..ama itiraf edin hatunlarr bu tarz adranalini seviyorsunuz.. bayılıyorsunuz hemde.. ad soyad resimlere gelince benim için hiççç önemli değil..herkesler bilebilir adımı oğluşumu kuzumuda görebilirler.. ne oolcakki.. ay hele ben oğluşum tek saçı çıkmış çek resim at sanal aleme ay kabız olmuş üzgünüm yaz at sanal aleme :KK70:neydi o yaa görmemişin olmuş bir kuzusu çek babam çek at sanal aleme:KK70:ve arkadaşlar ben kimleri kırdıysam ÖZÜR dilerim.. yapmayın etmeyin dicem yapmayada etmeyede devam edeceksiniz.:KK53::KK53:şu sanal alemde birbirinizi tanımadan yapılan şu hakaretler o kadar fuzuliki:63::63:

Vuuu ben pastalarla ,yemeklerle uğraşırken neler olmuşş buralarda tek, tek okudum 45 sayfayı anca bitirdim..ama itiraf edin hatunlarr bu tarz adranalini seviyorsunuz.. bayılıyorsunuz hemde.. ad soyad resimlere gelince benim için hiççç önemli değil..herkesler bilebilir adımı oğluşumu kuzumuda görebilirler.. ne oolcakki.. ay hele ben oğluşum tek saçı çıkmış çek resim at sanal aleme ay kabız olmuş üzgünüm yaz at sanal aleme :KK70:neydi o yaa görmemişin olmuş bir kuzusu çek babam çek at sanal aleme:KK70:ve arkadaşlar ben kimleri kırdıysam ÖZÜR dilerim.. yapmayın etmeyin dicem yapmayada etmeyede devam edeceksiniz.:KK53::KK53:şu sanal alemde birbirinizi tanımadan yapılan şu hakaretler o kadar fuzuliki:63::63:
sana koca bir alkış.
aynen ben de öyle düşünüyorum.

herkes adıyla sanıyla bilinmek istemeyebilir. sen istersin başkası hoşlanmaz. kocası istemez. rahatsız olur.

Back