Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

bu arada M minnakkelebekim
hoşgeldin mesajımı geri alıyorum. neden aldığımı biliyorsun sen. yanılmışlıklarımdan bir tanesi daha

Valla ben de çok yanilmisim okypete sorma. Ben şok ben vefat.

Boş ver zaten akepeliyim ben. Günün birinde şantaj falan yaparım sana. Malum ' bizim taraf' hep böyle.

Valla ben de çok yanilmisim okypete sorma. Ben şok ben vefat.

Boş ver zaten akepeliyim ben. Günün birinde şantaj falan yaparım sana. Malum ' bizim taraf' hep böyle.
ne alaka şimdi. sen daha benim ne demek istediğimi bile anlamamışsın

tekrar yazıyorum.
3427897634 kere.
diyorumki,
neden,
neden hep bu özele bel altı saldırılar,hakaretler karşı görüşten oluyor. karşı görüşte herkes aynı diyormuyum hayır. ama neden bunu yapanlar karşı görüştekiler.
bir durum tespiti bu.
buluttan nem kapmak isteyen kapabilir.
malum kış geldi devamlı nem var heryerde. yağmur yağıyor . kapma olasılığı artıyor elbet

Oky karşı görüş diye diye bertaraf olacaksın birgün
Olaya kimse aferin demedi

Bize ne yahu milletin yediği haltin seceresinden !
N'apalim durum tespiti mi yapalım oturup ?
Şimdi iki taraf bir karşı görüş ne yapar ne yapmaz munazarasina mi girelim

Ha girilecekse öyle bir munakasaya sivayayim kollarımi heeec sorun değil yani

Bulut nem olayında ise bizden çok sen yağdın gürledin biz ise yapılan harekete etik değil deyip geçtik bence nem olayını birkez daha düşün derim

Git çocuğuna ilgilen dediğin kişiyle gireceğin muhtemel laf carpma arenasında alacağın her karşılık bana göre reva mesela (küfür haric)

Niye ?

Çünkü kasindin derler adama

Yani bu tip bir olayda sana senin yaptığın gibi yazsaydi o kişi sen yine ortaya düşüp baakinnn bana neler yazdı karşı görüş diye diklenecektin iki kere iki dört yani Oky

Olayı muhataplarindan daha fazla kaşiyorsun yapma derim kapanmış gitmiş olay

Offf ne çok yazdım be

Son düzenleme:
hadi deyin bana benle aynı görüşte kim burada devamlı yazan üyelerden, kim
çocuğunuzun videosunu koydu. kim örnek vererek anneyle hayat kadını örneğini aynı cümlede kullandı.
kim külotlu fotoğraflardan bahsetti,

kim bir anneye kirli düşünceli dedi.
ve kimler bu tarz mesajları mutlulukla beğendi.

Pişirip pişirip ortaya getiriyoruz lafları . Kalp kirmaktan sinir ziplatmaktan başka bişey değil . Herkes herşeyin farkında. .

git çocuğuna ilgilen bir öneridir içinde taciz hakaret,hak gaspı yoktur.sadece öneridir. ama
bir çıocuğun adını yazmak,ve videosunu konuya koymak işte gasp budur. ki ben bunu dediğim için bile pişman oldumki,olmamam gerektiğinide ANLADIM.
Peki yanlış yaptım diyen oldumu diğer kşiilerde. hayır

Git bunu onlarla birebir tartış olayın muhatapları olmayanlarla değil

Yaz nickerini gelsinler madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…