• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Y yesil_zeytin_ aynen sana katiliyorum. Bu arada kitap tavisyeni not ettim, en yakin zamanda okuyacagim.
Isin kötü yani, herseyi bilsekde konusmak yasak.
Senin gibi üyelerin olmasi beni cok mutlu ediyor, zekali ve bilgili oldugun belli. Seni klonlamak lazim :KK19:

biri kalkıp senin ailene eşine laf etse
kalkıp onu beğenmek değil kafagöz girerim sare. senle karşı görüşte olsamda.

ama git o mesajlara bak onlarca beğeni var o mesajlarda ve hepsi aynı görüşte
Begenileri gec oky. Resmen o kisiye hak verildi. "Onaylamiyorum ama beyazgrinin ustune cok gittiler"," yok dalgacilara iyi oldu" yazanlar vardı.

O kisi gunlerdir hakaret ediyordu ama bunu gormezden gelip yalnizca dalgalara odaklananlar oldu.

Begenileri gec oky. Resmen o kisiye hak verildi. "Onaylamiyorum ama beyazgrinin ustune cok gittiler"," yok dalgacilara iyi oldu" yazanlar vardı.

O kisi gunlerdir hakaret ediyordu ama bunu gormezden gelip yalnizca dalgalara odaklananlar oldu.
ya annemle hayat kadını örneği yanyana verildi ben tabi tepki verdim. karşıt görüşten biri onu destekledi.birde beğenilerle doldu o mesajları. ne var bunda diye..
etkiye tepki yaptım. aynını sana diyeyim bu örneği annene ben vereyim dedim. direkt gayri ihtiyari tepkisi anneme kurban ol sen diye bana kızmak oldu.
diyorum ya. kendilerine olunca ortalık ayağa kalkar bize olunca ay ne var bunda

Y yesil_zeytin_ hayvan ciftligi ? Animal farm degilmi George Orwell `In. Onun kitabi inanilmaz güzel tabi anlayana. Burada okullarda zorunlu okutuyorlar, Hemde orta okullarinda.
Keske bu kitap Türkiye`dede zorunlu okutulsa.
Zülfü Livanelliden hic okumadim.

ya annemle hayat kadını örneği yanyana verildi ben tabi tepki verdim. karşıt görüşten biri onu destekledi.birde beğenilerle doldu o mesajları. ne var bunda diye..
etkiye tepki yaptım. aynını sana diyeyim bu örneği annene ben vereyim dedim. direkt gayri ihtiyari tepkisi anneme kurban ol sen diye bana kızmak oldu.
diyorum ya. kendilerine olunca ortalık ayağa kalkar bize olunca ay ne var bunda
Evet sana yapilan da cok çirkindi. Allah islah etsin ne diyeyim

O okypete isin kötüsü ne biliyormusun ? Hic kimsede gelip sana yardim etmez. Herkes okur ve sesiz kalir. Hatta begenilir o yorum. Iste böyle destek gördükleri zamanda bir yerleri kalkar onlarin.
Cok terbiyesizceydi gercekten.

olay açıldıkça yazıyorum.o kişi günlerce ofis ve benim ile dalga geçti,hakaret etti. dönek bile dedi.en son dur bakalım biz de ona yapalım aynısını deyince kışkırtmış olduk olaya bak.

ayrıca bizim hakkımızda yazdığı bunlar çete bilmem kaç kişiyi kk dan yolladılar bilmem ne olayları ise tamamen uydurma.oky kk da iken ben ve parkon üye bile değildik üstelik ilk iki yıl ben hep ikiz anneleri bölümünde takılıyordum.yani hepsi yalan,hepsi uydurma.sadece tepkiler gelince kendini haklı çıkarma arayışı.ben bu kişinin ne eski nikmini ne başka bir şeyini bilmem.tek bir geçmişim bile yoktur.o beni tanıyormuş iki yıl takip etmiş ciddi söylüyorum böyle bir durum yok.okuyunca şok oldum bu ne uyduruyor diye.
O okypete de bilir.

sadece geyik grubumuz vardı o kadar.onda da kimseyi linç etmedik.

evet bazılar leş kargası gibi üşüştü.hepsi aynı benim gözümde.

Y yesil_zeytin_ hayvan ciftligi ? Animal farm degilmi George Orwell `In. Onun kitabi inanilmaz güzel tabi anlayana. Burada okullarda zorunlu okutuyorlar, Hemde orta okullarinda.
Keske bu kitap Türkiye`dede zorunlu okutulsa.
Zülfü Livanelliden hic okumadim.
evet George Orwell in. kısa ve çok çabuk okunabilecek bir kitap..
çok güzel bir dille anlatışmış. insanlar zaman içinde herşeyi nasıl kabul ettikleri ve önüne sunulanı yaşamakta olduklarının güzel bir örneği

EDİT: oralar neresi. yurt dışındamısınız

O okypete isin kötüsü ne biliyormusun ? Hic kimsede gelip sana yardim etmez. Herkes okur ve sesiz kalir. Hatta begenilir o yorum. Iste böyle destek gördükleri zamanda bir yerleri kalkar onlarin.
Cok terbiyesizceydi gercekten.
işte diyorum ya görüşü geçelim,böyle bir saldırı özele vuruş anne baba çocuklu video vs araya sokup özeline saldırı varsa,görüş ne olursa olsun karşı çıkalım. ama gördüğüm karşı görüşteki bazı kişilerin, resmen bunları onaylaması.. beğenilerle ödüllendirmesi üstüne

olay açıldıkça yazıyorum.o kişi günlerce ofis ve benim ile dalga geçti,hakaret etti. dönek bile dedi.en son dur bakalım biz de ona yapalım aynısını deyince kışkırtmış olduk olaya bak.

ayrıca bizim hakkımızda yazdığı bunlar çete bilmem kaç kişiyi kk dan yolladılar bilmem ne olayları ise tamamen uydurma.oky kk da iken ben ve parkon üye bile değildik üstelik ilk iki yıl ben hep ikiz anneleri bölümünde takılıyordum.yani hepsi yalan,hepsi uydurma.sadece tepkiler gelince kendini haklı çıkarma arayışı.ben bu kişinin ne eski nikmini ne başka bir şeyini bilmem.tek bir geçmişim bile yoktur.o beni tanıyormuş iki yıl takip etmiş ciddi söylüyorum böyle bir durum yok.okuyunca şok oldum bu ne uyduruyor diye.
O okypete de bilir.

sadece geyik grubumuz vardı o kadar.onda da kimseyi linç etmedik.

evet bazılar leş kargası gibi üşüştü.hepsi aynı benim gözümde.

bana sonradan düştü jeton.. Office bunlar yüzünden kk dan üyeliğini sildirdi dediği olay benim @Saraylım ile tartışmamdı.. evet tartıştık ama ben kimse için üyelik falan sildirmedim.. Beni kazen kendisiyle başka bir site hakkında tartıştığım için üyelik iptali yaptı, kapının önüne koydu yani :KK53: o da 2009 senesinde oldu, daha siyaset topiğinin "s" si bile yoktu..

daha sonrasında saraylım'ın ne kadar haklı olduğunu da gördüm, nitekim tartıştığımız insanlara, üsluplara bakarsak sonuna kadar da haklıymış.. kadiş buraya üye olduğunda ben banlıydım hangi çete :) dep ile de 10 senelik bir dostluğum var..

edit: Saralım yazacağıma sevde yazdım :KK53: S sevde kusura bakma sen de bulaştın yavrım :KK70:

Siyasetin bizi birbirimize bu denli düşman kılmasının sebebi , forum ortamında pervasızca edilen sözler . Sanmıyorum ki reelde her farklı görüşteki insan böyle linç ediliyor olsun .
Cümlelerin ayarı kaçtıkça kişisel kinde büyüyor . Sonrada böyle yuh yani bunu burda yazmanın anlamı ne ki dediğimiz olaylar yaşanıyor.
Dün apranxx a da yazdım , med le ben birbirimizin epey özelini biliriz . Ama siyaset tartışırken bunlardan nemalanmak aklımızdan geçmemiştir , geçmemelidir .
Biraz daha sağ duyudan kimse ölmez , altta kalanında canı çıkmaz.
Foruma dur en güzel lafı ben sokayım , üç beş like fazla alırım olarak bakmazsak sanki daha sakin fikir tartışabiliriz .

bana sonradan düştü jeton.. Office bunlar yüzünden kk dan üyeliğini sildirdi dediği olay benim @Saraylım ile tartışmamdı.. evet tartıştık ama ben kimse için üyelik falan sildirmedim.. Beni kazen kendisiyle başka bir site hakkında tartıştığım için üyelik iptali yaptı, kapının önüne koydu yani :KK53: o da 2009 senesinde oldu, daha siyaset topiğinin "s" si bile yoktu..

daha sonrasında saraylım'ın ne kadar haklı olduğunu da gördüm, nitekim tartıştığımız insanlara, üsluplara bakarsak sonuna kadar da haklıymış.. kadiş buraya üye olduğunda ben banlıydım hangi çete :) dep ile de 10 senelik bir dostluğum var..

edit: Saralım yazacağıma sevde yazdım :KK53: S sevde kusura bakma sen de bulaştın yavrım :KK70:
ahh kaderdaşım benim. neler yaşadık senle sürgünlerde, tam 3 seneye yakın. pehh:KK14:

Back