• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Ben de İsrail ile ilişkilerin düzelmesine sıcak bakmıyorum .

Ama olayı gün muhabbetine çevirip ''aaa şekerim sen o kadınla küstün , arkasından neler söyledin , şimdi kanka mı oldunuz ? '' minvalinde yorumlamak manasız .

Siyasi konjonktürde o günkü şartlar ne gerektiriyorsa ve elden ne geliyor ise ! ona göre tepki verilir . Bazen istemeye istemeye tepkisiz bile kalınabilir ya da verdiğin tepkiden sonra bu güne döner ve önüne bakarsın .

Bunun adı döneklik , kaypaklık vs değildir , buna bir ad aramaya da gerek yok , seneler önce konulmuş zaten ''siyaset''

Ama olayı gün muhabbetine çevirip ''aaa şekerim sen o kadınla küstün , arkasından neler söyledin , şimdi kanka mı oldunuz ? '' minvalinde yorumlamak manasız .

Siyasi konjonktürde o günkü şartlar ne gerektiriyorsa ve elden ne geliyor ise ! ona göre tepki verilir . Bazen istemeye istemeye tepkisiz bile kalınabilir ya da verdiğin tepkiden sonra bu güne döner ve önüne bakarsın .

Bunun adı döneklik , kaypaklık vs değildir , buna bir ad aramaya da gerek yok , seneler önce konulmuş zaten ''siyaset''

Dur ya daha oraya gelmedik. Once bi ne savundugunu ogrenelim sonra siyasetin mantigina ve felsefesine gelecegiz. Temsili yonetimin, demokrasinin ve bireysel/toplumsal ahlak ile devlet ahlaki arasindaki farklar... vs. Bunlara gelecem ama henuz hazir degil. 1500 tirajli gazete yazisindan hallice bir seyler yazmakla mesgul su an.

Erken baslamayalim :D urkecek simdi.

elbet yorulacaksın !!!

İkna olmamak için direnen" birisi ile boşa cedelleşmeyin... Bilgimizin eninde sonunda bir sonu vardır, ama cahilliğin asla sonu yoktur.

unutma ...............

Olsun. Yazarken ben de ogreniyorum. Velev ki ogrenmiyorum, seviyorum :KK49: Ikna cabasinda degilim aslinda, ben tartismanin bizzat kendisini severim.

Haaah soyle iste... en basta dedigim ozete geldin.

"Biz Turkiye olarak disa bagimliyiz, biz rezil kepaze haldeyiz bizden bi b.k olmaz, igrenciz lanet olsun bize. Surekli olarak ona buna yalakalik pesinde kosmaliyiz"

Iste senin dedigin bu.

Ve daha hala laf salatasi hahahahaa. Saraylim... dandik gazete yazilarindan ote degil yazdiklarin. Bir sey bildigin yok senin, dost aci soylermis uzulmek yok.

Sevgilli AKPnin kendine verilen 13 senelik iktidar kredisinde ulkeyi getirdigi nokta. Once kendini dev aynasinda gor, efelen, bugune dek yapilmis herseyi yik, sonra git yeniden anlasmaya ugras politikasi..
Disa bagimli bir ulke oldugumuz yalan mi? Sen daha yeni Araplara nasil bel bagladigini anlatmadin mi burada uzun uzun fantazilerinle de birlestire birlestire.. Araplar bizi kurtaracaksa, daha dun katilsiniz siz diye hoykurdugu Israil ile bugun neden el sikisma pesinde senin reis? Bagimliyiz bagimli.. Maalesef.. Seninki bunu en bastan gorebilse bugun masa masa dolasmak zorunda kalmazdi. Sizin gaziniza geldi o da..:KK53: Cag atladik ya, super ekonomimiz var..

Katılıyorum ama ;
Malum Akp dindar bir parti(bunu da her fırsatta belli etmeye çalışıyorlar zaten),İslam dinine göre Müslümana zulüm edene yardım edilmez yani direk dinin mantığına ters,resmen kardeşimin katili ile anlaşmam gibi bir şey oluyor,ee şimdi madem siyasete göre mecburuz öyleyse neden bu adamlara hala ''dindar'' diyoruz ve kendilerini böyle tanıtmalarına izin veriyoruz ?
Benim sorunum İsrail ile dost olmasında falan değil.Üzerinde taşıdıkları o sıfatta ve halkın bu partiyi sadece dinden ibaret görüşünde.Dinin adının geçtiği yerlerde siyasetin olmayacağının en net kanıtı bu bence.
İsrail ile anlaşılmalı bana göre.Hatta bence bütün Ortadoğu İsrail'i kabullenmeli.Çünkü cidden bir barış istiyorsak İsrail Ortadoğu'da olmak zorunda.

Katılıyorum ama ;
Malum Akp dindar bir parti(bunu da her fırsatta belli etmeye çalışıyorlar zaten),İslam dinine göre Müslümana zulüm edene yardım edilmez yani direk dinin mantığına ters,resmen kardeşimin katili ile anlaşmam gibi bir şey oluyor,ee şimdi madem siyasete göre mecburuz öyleyse neden bu adamlara hala ''dindar'' diyoruz ve kendilerini böyle tanıtmalarına izin veriyoruz ?
Benim sorunum İsrail ile dost olmasında falan değil.Üzerinde taşıdıkları o sıfatta ve halkın bu partiyi sadece dinden ibaret görüşünde.Dinin adının geçtiği yerlerde siyasetin olmayacağının en net kanıtı bu bence.
İsrail ile anlaşılmalı bana göre.Hatta bence bütün Ortadoğu İsrail'i kabullenmeli.Çünkü cidden bir barış istiyorsak İsrail Ortadoğu'da olmak zorunda.

Günümüz siyasetinin üzerine din olgusunu yapıştırmaya kalkışırsak , elimizde anlamsız ve yukarıda sorduğun soruların cevabını arayan bir dizi metin sıralanır .

O yüzden bugünkü yönetim şeklinde atılan her adımın inançlar çizgisiyle paralel olmasını beklemiyorum ben . Bu bahsi geçen siyasetçileri ''dinsiz'' yapmıyor , siyaseti dinsizleştiriyor doğal olarak . Olması gereken de bu değil mi laik sistemde .

Neyse ben ise gidiyorum, yazdiklarimda anlasilmayacak birsey de yok. Bu anlasma olacak, mecbur olacak, olmali da diyorum. Dunyada gucler dengesi var, sen istedigin kadar haykir, "en buyuk ben, benden baska buyuk yok" deyi, kendini aldattiginla kalirsin. Turkiyenin dunyadaki yeri belli. Dunya ekonomisi ise bir avuc kalmis Yahudinin elinde, Israil bosuna bu kadar guclu degil.. Bastan hic bir menfaatimiz yokken, hatta bu ulkenin zararina bir sekilde ters gitmek hata idi. Hatadan donmeye ugrasiyoruz bugun, yapilan odur.

Sevgilli AKPnin kendine verilen 13 senelik iktidar kredisinde ulkeyi getirdigi nokta. Once kendini dev aynasinda gor, efelen, bugune dek yapilmis herseyi yik, sonra git yeniden anlasmaya ugras politikasi..
Disa bagimli bir ulke oldugumuz yalan mi? Sen daha yeni Araplara nasil bel bagladigini anlatmadin mi burada uzun uzun fantazilerinle de birlestire birlestire.. Araplar bizi kurtaracaksa, daha dun katilsiniz siz diye hoykurdugu Israil ile bugun neden el sikisma pesinde senin reis? Bagimliyiz bagimli.. Maalesef.. Seninki bunu en bastan gorebilse bugun masa masa dolasmak zorunda kalmazdi. Sizin gaziniza geldi o da..:KK53: Cag atladik ya, super ekonomimiz var..

Daldan dala atlama cabalari simdi de hahaha yok Akp kredisini bitirmis yok Araplar falan... Israil diyorum heyooo
AKP napsa memnun olursun diyorm hala bisey yok. Eger aralarini duzeltmeleri gerekiyorsa bak iste yapiyorlar... ne huysuzlaniyirsun?

Ekonomi kismina ve Araplara da gireriz baska zaman... oyle Araplara bagimli falan degiliz, adamlarin parasini kullanacagiz ve bu isten max karli cikacagiz. Ama ekonomiyi konusmazsin sen, slogan atarsin anca. Ekonomi falan da bilmiyorsun ustelik.

Senin surekli bize kakalamaya calistigin sey bizim disa bagimli oldugumuz (bu konuda da seni fena eziklerim hic suphen olmasin), hocbir halt yapamadigimiz, hicbir seye burnunu sokmadan yasamamaiz gereken sunepe ve sinmis bi ulke olmamiz... ama bunlar gercekler degil sadece senin temennilerinden ibaret seyler. Temennilerin gercek olmadigi icin mi bu sinirin? Gercekten istedigin gibi bi ulke olarak kalmaya devam edelim de sen de gelip bize elitlik kas, sozde aydinlanmis insan gibi vaaz ver bize... dimi? Yemiyiruz ya bunlari kusura bakma.

Evet cvp ver. Akp Israil ile iliskileri duzeltiyor su anda. Iyi mi yapiyr kotu mu? Lafi uzatmadan cevap yaz.

Günümüz siyasetinin üzerine din olgusunu yapıştırmaya kalkışırsak , elimizde anlamsız ve yukarıda sorduğun soruların cevabını arayan bir dizi metin sıralanır .

O yüzden bugünkü yönetim şeklinde atılan her adımın inançlar çizgisiyle paralel olmasını beklemiyorum ben . Bu bahsi geçen siyasetçileri ''dinsiz'' yapmıyor , siyaseti dinsizleştiriyor doğal olarak . Olması gereken de bu değil mi laik sistemde .

Evet bu zaten ama işte bu olay hep böyle gitmiyor.
Mesela bu olayda dine paralel gitmemişler ama bizim siyasetçilerimiz çoğu zaman dini katıyor işin içine.Her laflarında bir Allah,kitap bunun partisi yok ayrıca ben genel konuşuyorum.
Ama iş böyle konular olunca hepsi dini,kitabı unutup ''siyaset böyle ne yapalım'' moduna geçiyorlar.Aslında şimdi bakınca herhalde bu da siyasetin bir gereğio_O

20 sayfayı okudum bu forumda ilk kez :KK14:

hayır hangi taraf olursa olsun neden özel hayatı karıştırıyorsunuz ,insanların kutsalı ile burada gövde gösterisi yapıyorsunuz ,ve neden kışkırtıyorsunuz alttan alta laf vurup can sıkıyorsunuz ...ve neden biz bunları görmek zorundamıyız özel meselenizi özel de halletsenize :cool:

ee neyse ben bişey sordum buradak herkes israil ile anlaşma yapmamızı istiyor mu bişey merak edip sorduk kimse cevap yazmadı

hee bişey daha SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU ?:KK53::KK53::KK53::KK53:hani göre sallıcamda :KK59::KK59::KK59:

biliyosanız neden bu sitenin güvenlik açığı giderilmiyor, e mail adreslerimiz herkes görebiliyor mu? ben görülmüyor zannediyorum :KK14:

birde kim neye göre ceza alıyor üsluptan ceza alınıyor diye biliyorum siyasette ,ama almayanlar var yazdım :KK14::p

Sitenin güvenlik açığı yok, forumda kendi isim soyad, Facebook vb adreslerini, telefon numaralarını birbirine veriyorsa bu sitenin değil üyelerin kişisel sorumluluğu.
İnsanlara isminizi yazmayın, adresinizi vermeyin, neden telefonunu yazdın diyemeyiz değil mi? Herkes erişkin, isteyen istediği kişiye bilgilerini verir ve sonrasında sonuçları da kendisini ilgilendirir.

Ceza almayanlar kiblerine "henüz" bakılmayanlar veya sizlerce üslupsuzluk sayılan ama aslında site kurallarına aykırı olmayan yorumlardır.

Zira site genelinde "siz iyi misiniz, şaka gibisiniz" tarzı bir yorum bile hakaret olarak KİB'lenebiliyor ve üye bu yorumu yüzünden banlanmayınca da kibleyen kişi site kurallarıyla alakalı bir konuda hakaret etti diye kibledim ama banlanmadı, çifte standart var bu sitede diyebiliyor.
Eleştiri ve üslup, hatta hakaret kavramları birbirine karıştırılıyor.

Mesela bu yorumun bir eleştiri lamelif ama biri kalkar bunu üslup diye kiblerse kiblendiğinden haberin bile olmadan ve hiçbir işlem görmeden yorum yazmaya devam edersin.

Ay forumun kerizi ben olmuşum iyi mi? Her sorana adımı söylüyorum zart diye. Millet cayır cayır gizliyormuş kendini. Saflığıma denk gelmiş gene:KK48:

merak etme zaten bu zamanda bilgisayar cep teli kullanan herkesin 5 dak kim oldugu nerde yasadigi ortaya cikiyor....

Ay forumun kerizi ben olmuşum iyi mi? Her sorana adımı söylüyorum zart diye. Millet cayır cayır gizliyormuş kendini. Saflığıma denk gelmiş gene:KK48:
Ben bile biliyorum adını o kadar diyim :)))

Yalnız millet gizlemekte haklı etraf garip ruhlu insan dolu.örneğin benim başıma ya da med in başına gelen sey.üstelik kadinlara hitap eden bir sitede tüp bebek hikayemi anlattığım bir konuda çocuklarımın adını yazdım diye o da yazmasaydi o zaman minvalinde suçlandım bile düşün

O yüzden herkesler gizlesin kendini

Ne kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor

Ölsem de kurtulsaniz toptan bu ne be:KK70:

Töbe de kızzzzzz Allah korusunnn.

Yine bir apranaxx klasiği . Banlar geri geldiğinde az normale dönmüştü ama öz neyse ona dönüyor insan.

Bi de Saraylimla basa cikamayinca neden hemen kisisel saldiriyosunuz kadına? Sen de siteden kovuldun, sen de soyle yaptin boyle yaptın. Varsa karsi fikrin söyle yoksa sus cok mu zor?

Töbe de kızzzzzz Allah korusunnn.

Yine bir apranaxx klasiği . Banlar geri geldiğinde az normale dönmüştü ama öz neyse ona dönüyor insan.

Bi de Saraylimla basa cikamayinca neden hemen kisisel saldiriyosunuz kadına? Sen de siteden kovuldun, sen de soyle yaptin boyle yaptın. Varsa karsi fikrin söyle yoksa sus cok mu zor?
Tövbe haha :)

Bu bel altı vurma olayı güzel işliyor ya biri ile başa çıkamayan hop sen de söylesin sana da bunu dediler diye başlıyor.

Back