- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
elbet yorulacaksın !!!Cekelim ya spor olsun.
İkna olmamak için direnen" birisi ile boşa cedelleşmeyin... Bilgimizin eninde sonunda bir sonu vardır, ama cahilliğin asla sonu yoktur.
unutma ...............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbet yorulacaksın !!!Cekelim ya spor olsun.
Cekelim ya spor olsun.
Ben de İsrail ile ilişkilerin düzelmesine sıcak bakmıyorum .
Ama olayı gün muhabbetine çevirip ''aaa şekerim sen o kadınla küstün , arkasından neler söyledin , şimdi kanka mı oldunuz ? '' minvalinde yorumlamak manasız .
Siyasi konjonktürde o günkü şartlar ne gerektiriyorsa ve elden ne geliyor ise ! ona göre tepki verilir . Bazen istemeye istemeye tepkisiz bile kalınabilir ya da verdiğin tepkiden sonra bu güne döner ve önüne bakarsın .
Bunun adı döneklik , kaypaklık vs değildir , buna bir ad aramaya da gerek yok , seneler önce konulmuş zaten ''siyaset''
elbet yorulacaksın !!!
İkna olmamak için direnen" birisi ile boşa cedelleşmeyin... Bilgimizin eninde sonunda bir sonu vardır, ama cahilliğin asla sonu yoktur.
unutma ...............
Haaah soyle iste... en basta dedigim ozete geldin.
"Biz Turkiye olarak disa bagimliyiz, biz rezil kepaze haldeyiz bizden bi b.k olmaz, igrenciz lanet olsun bize. Surekli olarak ona buna yalakalik pesinde kosmaliyiz"
Iste senin dedigin bu.
Ve daha hala laf salatasi hahahahaa. Saraylim... dandik gazete yazilarindan ote degil yazdiklarin. Bir sey bildigin yok senin, dost aci soylermis uzulmek yok.
Ben de İsrail ile ilişkilerin düzelmesine sıcak bakmıyorum .
Ama olayı gün muhabbetine çevirip ''aaa şekerim sen o kadınla küstün , arkasından neler söyledin , şimdi kanka mı oldunuz ? '' minvalinde yorumlamak manasız .
Siyasi konjonktürde o günkü şartlar ne gerektiriyorsa ve elden ne geliyor ise ! ona göre tepki verilir . Bazen istemeye istemeye tepkisiz bile kalınabilir ya da verdiğin tepkiden sonra bu güne döner ve önüne bakarsın .
Bunun adı döneklik , kaypaklık vs değildir , buna bir ad aramaya da gerek yok , seneler önce konulmuş zaten ''siyaset''
Katılıyorum ama ;
Malum Akp dindar bir parti(bunu da her fırsatta belli etmeye çalışıyorlar zaten),İslam dinine göre Müslümana zulüm edene yardım edilmez yani direk dinin mantığına ters,resmen kardeşimin katili ile anlaşmam gibi bir şey oluyor,ee şimdi madem siyasete göre mecburuz öyleyse neden bu adamlara hala ''dindar'' diyoruz ve kendilerini böyle tanıtmalarına izin veriyoruz ?
Benim sorunum İsrail ile dost olmasında falan değil.Üzerinde taşıdıkları o sıfatta ve halkın bu partiyi sadece dinden ibaret görüşünde.Dinin adının geçtiği yerlerde siyasetin olmayacağının en net kanıtı bu bence.
İsrail ile anlaşılmalı bana göre.Hatta bence bütün Ortadoğu İsrail'i kabullenmeli.Çünkü cidden bir barış istiyorsak İsrail Ortadoğu'da olmak zorunda.
Sevgilli AKPnin kendine verilen 13 senelik iktidar kredisinde ulkeyi getirdigi nokta. Once kendini dev aynasinda gor, efelen, bugune dek yapilmis herseyi yik, sonra git yeniden anlasmaya ugras politikasi..
Disa bagimli bir ulke oldugumuz yalan mi? Sen daha yeni Araplara nasil bel bagladigini anlatmadin mi burada uzun uzun fantazilerinle de birlestire birlestire.. Araplar bizi kurtaracaksa, daha dun katilsiniz siz diye hoykurdugu Israil ile bugun neden el sikisma pesinde senin reis? Bagimliyiz bagimli.. Maalesef.. Seninki bunu en bastan gorebilse bugun masa masa dolasmak zorunda kalmazdi. Sizin gaziniza geldi o da..Cag atladik ya, super ekonomimiz var..
Günümüz siyasetinin üzerine din olgusunu yapıştırmaya kalkışırsak , elimizde anlamsız ve yukarıda sorduğun soruların cevabını arayan bir dizi metin sıralanır .
O yüzden bugünkü yönetim şeklinde atılan her adımın inançlar çizgisiyle paralel olmasını beklemiyorum ben . Bu bahsi geçen siyasetçileri ''dinsiz'' yapmıyor , siyaseti dinsizleştiriyor doğal olarak . Olması gereken de bu değil mi laik sistemde .
20 sayfayı okudum bu forumda ilk kez
hayır hangi taraf olursa olsun neden özel hayatı karıştırıyorsunuz ,insanların kutsalı ile burada gövde gösterisi yapıyorsunuz ,ve neden kışkırtıyorsunuz alttan alta laf vurup can sıkıyorsunuz ...ve neden biz bunları görmek zorundamıyız özel meselenizi özel de halletsenize
ee neyse ben bişey sordum buradak herkes israil ile anlaşma yapmamızı istiyor mu bişey merak edip sorduk kimse cevap yazmadı
hee bişey daha SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU ?hani göre sallıcamda
biliyosanız neden bu sitenin güvenlik açığı giderilmiyor, e mail adreslerimiz herkes görebiliyor mu? ben görülmüyor zannediyorum
birde kim neye göre ceza alıyor üsluptan ceza alınıyor diye biliyorum siyasette ,ama almayanlar var yazdım![]()
Ay forumun kerizi ben olmuşum iyi mi? Her sorana adımı söylüyorum zart diye. Millet cayır cayır gizliyormuş kendini. Saflığıma denk gelmiş gene![]()
asalet giyimde kuşamda ,makyajda değildir .Asalet davranıştadır.konuyla hiç alakası yok ama ne kadar kibar birisin, yorumların ikidir dikkatimi çekiyor :) umarım senin gibi insanların sayısı artar bu forumda..
Ben bile biliyorum adını o kadar diyim :)))Ay forumun kerizi ben olmuşum iyi mi? Her sorana adımı söylüyorum zart diye. Millet cayır cayır gizliyormuş kendini. Saflığıma denk gelmiş gene![]()
Bu tavırlarına da ayrı bir hastayımBir kaciniz bana laf dokundurmus ama vaktim yok. Geldigimde konu hala acik olursa hepinizle tek tek ilgilenecegim..![]()
Ne kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor
Ölsem de kurtulsaniz toptan bu ne be![]()
Tövbe haha :)Töbe de kızzzzzz Allah korusunnn.
Yine bir apranaxx klasiği . Banlar geri geldiğinde az normale dönmüştü ama öz neyse ona dönüyor insan.
Bi de Saraylimla basa cikamayinca neden hemen kisisel saldiriyosunuz kadına? Sen de siteden kovuldun, sen de soyle yaptin boyle yaptın. Varsa karsi fikrin söyle yoksa sus cok mu zor?