• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Bos konusuyorsun ve hala daha cevap vermedin. Ben sana 2 şık sundum birini sececeksin. Ama ikisi de isine gelmiyor cunku en basta da dedigim gibi senin veya seninle ayni gorusu paylasanlarin bir dusuncesi falan yok, savundugunuz hicbir sey yok.

Siyasetin ne demek oldugundan zerre haberin yok. O olmamaliydi, bu olmamaliydi... bence hirosimaya atom bombasi da atilmamaliydi... dinozorlar yok olmamaliydi... ali riza beyin agzinin tadi kacmamaliydi... vs.

Cevap veremedigin icin tskrler. Savindugun birseyinin olmadigini teyit etmis olduk.
Iki sik mi sundun?:KK70:Keske ayni soruyu iki defa daha kopyalayip alt alta yapistirsaydin, 4 sik sunmus olurdun..:KK70:
Sen benle dalga mi geciyorsun?

gözlemim bu.. özele giren hep karşı görüşten insanlar. benim bahsettiğim seçimdeki hakaretler değil.
benim değindiğim özelle ,bel altı saldırılar.
özeli kullanarak.
ve bunu yapan hep karşı görüş. ilginç değilmi

Firsati da hic kacirmamissin yani. Hemen karsi gorus bel alti vuruyor muhabbeti. Bana da bel alti vurmaya calisir cogu kisi hepsi de cehapeliiiiii!!!!! Onu napacaz?

Firsati da hic kacirmamissin yani. Hemen karsi gorus bel alti vuruyor muhabbeti. Bana da bel alti vurmaya calisir cogu kisi hepsi de cehapeliiiiii!!!!! Onu napacaz?
sen gizemlisin. özelini bilen yok adını ,sanını yada şortlu bir fotonuda..

özeline kimse giremez
çünkü özelin yok senin.

Sama akp nin su an ne yapmasi gerektigini sordum basitce ama ii iihhh. Konuyu sabote etmeye kalktikca yere batiyorsun da farkinda degilsin. Bossun booosss
Yav AKP istese de istemese de, ister size bak ben ne boyyuk adamim diye diye, ister de bize gorundugu gercek yuzu ile Israil ile arayi duzeltecek.. Buna mecbur.. Baska yolu yok.. Biz disa bagimli bir ulkeyiz, hem askeri techizat bakimindan, hem baska yonlerden.. Adamlarin jet motorlarini kullaniyor, Adamlarin tohumu ile tarim yapiyoruz hala yav.. Sen saka misin?
Bana bugun bu soruyu soruyorsun ya.. Yarin ayni soruyu Rusya ile masaya oturduklarinda soracaksin. Ben de sana gene ayni cevabi verecegim. Yaz simdiden bir kenara.. RUSYA ILE ARAMIZ HIC BOZULMAMALI IDI. Nokta. Daha ne deyim sana yav?

sen gizemlisin. özelini bilen yok adını ,sanını yada şortlu bir fotonuda..

özeline kimse giremez
çünkü özelin yok senin.

Ben dedim zaten burada kimse arkadasim degil, kimseyi arkadasim olarak gormuyorum diye. Tabi dusmanim olarak da gormuyorum. Ismine bakmam, sadece yazdigina bakarim... Benim icin buradaki herkes yazdiklarindan ibaret ve ben de o kadarim. Bu anonymus halim hosuma gidiyor. Size de tavsiye ederim, kafaniz rahat eder.

Gizemli olma konusunda... Instagram hesabimda da var boyle bir suru yorum. Yuzumu goren yok, meraktalar. Gizemli olmayi goz onunde olmaya tercih ederim. Asalet, karizma ve gizem... superdir. Kendimi ovuyorum zannetme, gereksiz mutevazilikten kaciniyorum sadece :KK57:

Ben dedim zaten burada kimse arkadasim degil, kimseyi arkadasim olarak gormuyorum diye. Tabi dusmanim olarak da gormuyorum. Ismine bakmam, sadece yazdigina bakarim... Benim icin buradaki herkes yazdiklarindan ibaret ve ben de o kadarim. Bu anonymus halim hosuma gidiyor. Size de tavsiye ederim, kafaniz rahat eder.

Gizemli olma konusunda... Instagram hesabimda da var boyle bir suru yorum. Yuzumu goren yok, meraktalar. Gizemli olmayi goz onunde olmaya tercih ederim. Asalet, karizma ve gizem... superdir. Kendimi ovuyorum zannetme, gereksiz mutevazilikten kaciniyorum sadece :KK57:
işte bu yüzden yazdığım şeyle ilgili değil verdiğin örnek. ben her iki taraftanda hakaret edenleri gördüm. ama özeline saydıranları sadece karşı taraftan gördüm bu bölümde.yani özeli kullanarak bel altı vuranları

Yav AKP istese de istemese de, ister size bak ben ne boyyuk adamim diye diye, ister de bize gorundugu gercek yuzu ile Israil ile arayi duzeltecek.. Buna mecbur.. Baska yolu yok.. Biz disa bagimli bir ulkeyiz, hem askeri techizat bakimindan, hem baska yonlerden.. Adamlarin jet motorlarini kullaniyor, Adamlarin tohumu ile tarim yapiyoruz hala yav.. Sen saka misin?
Bana bugun bu soruyu soruyorsun ya.. Yarin ayni soruyu Rusya ile masaya oturduklarinda soracaksin. Ben de sana gene ayni cevabi verecegim. Yaz simdiden bir kenara.. RUSYA ILE ARAMIZ HIC BOZULMAMALI IDI. Nokta. Daha ne deyim sana yav?

Haaah soyle iste... en basta dedigim ozete geldin.

"Biz Turkiye olarak disa bagimliyiz, biz rezil kepaze haldeyiz bizden bi b.k olmaz, igrenciz lanet olsun bize. Surekli olarak ona buna yalakalik pesinde kosmaliyiz"

Iste senin dedigin bu.

Ve daha hala laf salatasi hahahahaa. Saraylim... dandik gazete yazilarindan ote degil yazdiklarin. Bir sey bildigin yok senin, dost aci soylermis uzulmek yok.

Back