• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Sitenin güvenlik açığı yok, forumda kendi isim soyad, Facebook vb adreslerini, telefon numaralarını birbirine veriyorsa bu sitenin değil üyelerin kişisel sorumluluğu.
İnsanlara isminizi yazmayın, adresinizi vermeyin, neden telefonunu yazdın diyemeyiz değil mi? Herkes erişkin, isteyen istediği kişiye bilgilerini verir ve sonrasında sonuçları da kendisini ilgilendirir.

Ceza almayanlar kiblerine "henüz" bakılmayanlar veya sizlerce üslupsuzluk sayılan ama aslında site kurallarına aykırı olmayan yorumlardır.

Zira site genelinde "siz iyi misiniz, şaka gibisiniz" tarzı bir yorum bile hakaret olarak KİB'lenebiliyor ve üye bu yorumu yüzünden banlanmayınca da kibleyen kişi site kurallarıyla alakalı bir konuda hakaret etti diye kibledim ama banlanmadı, çifte standart var bu sitede diyebiliyor.
Eleştiri ve üslup, hatta hakaret kavramları birbirine karıştırılıyor.

Mesela bu yorumun bir eleştiri lamelif ama biri kalkar bunu üslup diye kiblerse kiblendiğinden haberin bile olmadan ve hiçbir işlem görmeden yorum yazmaya devam edersin.
mune geçenlerde
hadi sen git çocuğunla ilgilen
lafım yüzünden ban yedim. sebep uslupsuzluk.
şimdi burada kavramlar evet karışıyor.
çocuğuna bakmıyorsun ihmal ediyorsun bile demedim.
git çocuğunla ilgilende bir uslupsuzluk göremiyorum ben.
hoş değildi belki, dememem gerekirken bile kusura bakma dedim ben.(.ki etki feciydi ve bu tarz bir tepki verilirdi o saldırıya. nitekim o kişinin hitap şeklini okuyan herkes gördü,)..
en yumuşağıyla cevap verildi ben tarafından aslında.
ama bu üslupsuzluk değildi. ve bir gün ceza nedenide değildi.
git çocuğunla ilgilen.
cceza nedeni olamaz.
artık yazarken resmen tırsıyorum. bunun için ban yersem eğer ne dersem yemem diye tedirginlik yaşıyorum.

Son düzenleme:
şimdi mune geçenlerde
hadi sen git çıocuğunla ilgilen
lafım yüzünden ban yedim. sebep uslupsuzluk.
şimdi burada kavranmlar evet karışıyor. çocuğuna bakmıyorsun ihmal ediyorsun bile demedim.
git çocuğunla ilgilende bir uslupsuzluk göremiyorum ben. hoş değildi belki dememem gerekirken bile kusura bakma dedim ben..
ama bu üslupsuzluk değildi. ve bir gün ceza nedenide değildi.
git çocuğunla ilgilen.
cceza nedeni olamaz.
artık yazarken resmen tırsıyorum. bunun için ban yersem eğer ne dersem yemem diye tedirginlik yaşıtyorum.
Onu gectim bu bolumde yalnizca hakaret ban denilmisti. Uslup vs ban almiyordu ki.

Onu gectim bu bolumde yalnizca hakaret ban denilmisti. Uslup vs ban almiyordu ki.
aynen. ben hatırlıyorum. bir tek hakarete ban vardı.. bu konuda bilgilendirmeliydik. ben kaç kere okudum. burada sadece hakarete ban var. onun dışında herşey serbest diye.
diğer bölümlerden farkklı burası diye..
birde dini yorumlarda israr edimeside ban sebebiydi.bunuda uyarı şeklinde mune belirtti konularda.
ama uslup yoktuki.
ha, ben hala o mesajımda uslupsuzluk göremiyorum.
git çocuğunla ilgilen, ban sebebi olursa burada tek kelime yazamayız . herşeyden ban gelmesi söz konusu olur çünkü

ne olmuş ne olmuş o_O kaçırmışım ben olayı kim kimi dava ediyor

vay anasını! konu ya bak hele.
med'in korkup, saklayacağı bişi olsaydı fotolarını koymazdı zaten en başında, o yüzden apranaxın yazdığı absürd ve gereksiz olmuş, kendi koyduğu fotoylamı korkacak, annesi mevzusu da çok çirkin, annesi hakkında ne biliyor ki bu tarz yorum yapabiliyor.
bende paylaştım fotolarımı bir kaç kişiyle, çünkü instagramda facede zaten var fotoğraflarım, kim ne yapabilir benim fotoğraflarımla alla sen en fazla adım soyadımla buraya ekler :)
ha gelelim başka konuya, "bunlar hep böyle" tarzı konuşmalar yaşanan bu olaydan daha çirkin, beni sadece burada yazdıklarımdan tanıyıp böyle bi genelleme yapamazsınız, hepi topu siyasi görüşümüz aynı, kişiliğimiz değil.
ama karşıt görüşler hep böyle diyorsanız bir bir yazın madem kime ne yapmışız bu tarzda?

bu arada @2KediAnnesi hafızanı sil beni unut! tırstım :D

vay anasını! konu ya bak hele.
med'in korkup, saklayacağı bişi olsaydı fotolarını koymazdı zaten en başında, o yüzden apranaxın yazdığı absürd ve gereksiz olmuş, kendi koyduğu fotoylamı korkacak, annesi mevzusu da çok çirkin, annesi hakkında ne biliyor ki bu tarz yorum yapabiliyor.
bende paylaştım fotolarımı bir kaç kişiyle, çünkü instagramda facede zaten var fotoğraflarım, kim ne yapabilir benim fotoğraflarımla alla sen en fazla adım soyadımla buraya ekler :)
ha gelelim başka konuya, "bunlar hep böyle" tarzı konuşmalar yaşanan bu olaydan daha çirkin, beni sadece burada yazdıklarımdan tanıyıp böyle bi genelleme yapamazsınız, hepi topu siyasi görüşümüz aynı, kişiliğimiz değil.
ama karşıt görüşler hep böyle diyorsanız bir bir yazın madem kime ne yapmışız bu tarzda?

bu arada @2KediAnnesi hafızanı sil beni unut! tırstım :KK70:
Bunlar hep böyle demedim.
dediğim şu..
neden böyle kişinin özeline saldıranlar ve özele bel altı vuranlar hep karşı görüşten oluyorlar.
bir soru sordum. cevabınıda hala bekliyorum.
bana aaa ama sizlerde hakaret ediyorsunuz diye gelmesin kimse. ben onu demiyorum. kişinin özeline girerek onun özelini kullanarak bel altı vuranlardan bahsediyorum ben

örnekleri yapılan arkadaşlar tek tek versin bence.

kişinin özeline saldıranlar ve özele bel altı vuranlar hep karşı görüşten oluyorlar.
diyerek sana tüm karşıt görüş olanları zan altında bırakıyosun.
neden mi öyle? herkesin kişiliği farklı bunun cevabını ben verememki sana. bu siyasi görüşe göre şekillenen bişi değilki

diyerek sana tüm karşıt görüş olanları zan altında bırakıyosun.
neden mi öyle? herkesin kişiliği farklı bunun cevabını ben verememki sana. bu siyasi görüşe göre şekillenen bişi değilki
hayır. okuduğunu anlamak çok önemliymiş. onuda anladım şu an... .
demek istediğim neden insanların özeline girerek saldıranlar bu bölümde hep karşşı görüştekiler.
soru basit.. .
bunu daha fazla açamayacağım. bunu anlamayana neyi açayım artıık.
kimseyi zan altında bırakmıyorum. görüleni söylüyorum. neden

Benim gördüğüm iki kişi bu şekilde çirkinleşti iki senedir burdayım az bi süredir siyasete bakıyorum. Kim olduklarını biliyoruz zaten. Yinede genelleme yanlıştır. Kabul edin.

hayır. okuduğunu anlamak çok önemliymiş. onuda anladım şu an... .
demek istediğim neden insanların özeline girerek saldıranlar bu bölümde hep karşşı görüştekiler.
soru basit.. kimseyi zan altında bırakmıyorum. görüleni söylüyorum. neden
al sana neden; bu siyasi görüşle kıyaslanacak bişi değil, evet yapılanlar çok çirkin burda hemfikiriz, ama x görüşünde olanlar böyle demek çok yanlış, çünkü sen kendi açından bakıyosun, gel bide burdan bak karşı görüştekiler pürü pak mı görünüyor?
evet bana göre karşıt görüşten olanlar da kimsenin özeline saldırmıyor ama bel altı vuruyor. bunun sonu yokki

Hakaretler havada uçmuş yine,konu anneye geliyorsa orada duracaksın kimsenin haddi değildir aileye saldırmak nedir arkadaş..
Ayıp denen bir kavram vardır,bel altı vurulmaz yazık diyorum..
Neden böyle abla? Mesela benimde sevmediğim tamamen karşı olduğum fikirlerini bildiğin saçma bulduğum kişiler var ama aklımın ucuna gelmez annesine laf söylemek veya çocuğuna. Korkarım dilimi ısırırım. İnsanlara bu cüret nerden gelir?

Back