• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

tabi yaaa sen calısma gez buralarda ondan sonra kara mayıs kara mayıs calışsanda ak mayıs olsa nolur sankı?ben anlamam kazansanda kazanamasanda bana iskender ısmarlıycaksın conem:p
hahh kazanamasam hiç ısmarlayamam :-) evet bu sene mağdurum demicem :-) yüzünü bile açmak istemiyorum kitapların isyan ediyorum bu düzene :p

Tarafların konuya yorumu, alintilasmalar, çirkinleşmeler, konudan bi haberlerin konuyu keşfi ve soru işaretleri, bayatlama dönemi sonrasında karşılıklı muhabbet, minik minik espriler, gülüşmeler ve kapanış. :KK45:

Ooo hala konuya sadık kalıp mücadele edenleri görüyorum. :KK45:

Gecenin en güzel tespit ve esprileri de senden geldi :)))

Sana basit bir soru sordum ve hala cevap alamadim. Yine soruyorum;

Akp hukumeti Israil ile ilgili nasil bir siyaset izlemeli? Ne yapsinlar istersin?

1 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltmesin mi isterdin, bu mu seni memnun ederdi? Eger oyleyse neden?

2 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltsib mi isterdin, eger oyleyse neden bunu isterdin?

".....karsidakinin anladigi kadardir...." gibi laflari da hic bos yere soyleme. Kendini baya bir sey biliyor zannediyorsun buyuk ihtimalle ama gazetelerin uyduruk kose yazilarindan hallice yazdiklarin...

Devlet nedir, siyasetin ve temsili yonetimin temel mantigi nedir gibi konular hakkinda zerre dusundugunu zannetmiyorum. Soylemek istemezdim, simdiye kadar baskasina da bu tarz bir sey soylemedim ama... aslinda, bu konular senin boyunu baya bi asiyor.

Neyse sen soruma cevap ver.
Soruna cevap verdim ya.. HIC BOZULMAMALI IDI.. Ne demek? Anlattiklarin, karsindakinin anlayabildigi kadardir lafini begenmedin ama hala ayni yerdesin, bak..
Onlar anlasma yapmiyorlar, onlar verdikleri zarari toparlamaya calisiyorlar. Turk halkinin menfaatlerini hice sayip efelik yaptilar, onu toparliyorlar. Dunyaya kafa tuttuk ya, o hikaye.. Yanlis hesap Bagdattan doner.. Ama biz israrla yanlisi da alkislar, yeni yanlislara yelken acariz desteklerimizle, di mi?

he işi biliyosun yok öyle çekiştirmedik hiç sevinme :))

:KK59::KK59::KK59::KK59: lütfen yahu profillerinizde bari çekiştirin alttan alta:p günlük birer porsiyon alıyorum ben profillerden :-)

ben bılmez sınav sonucları acıklanınca ekşirim basına haberın ola:p:p:p

:KK59::KK59::KK59::KK59:bulursan ekşirsin :-):-):-) ama gel bize tarhana yapayım sana:-):-)

xaysex xaysex kız burdan yazayım cevabı yok bebek falan artık küsüm ben ona :KK34::-)

:KK59::KK59::KK59::KK59: lütfen yahu profillerinizde bari çekiştirin alttan alta:p günlük birer porsiyon alıyorum ben profillerden :-)

:KK59::KK59::KK59::KK59:bulursan ekşirsin :-):-):-) ama gel bize tarhana yapayım sana:-):-)

xaysex xaysex kız burdan yazayım cevabı yok bebek falan artık küsüm ben ona :KK34::-)
Kız küsme her şeyin vakti saati vardır içini ferah tut neyse ya yazmıyıyam dedim ama duramadım yine...

Kız küsme her şeyin vakti saati vardır içini ferah tut neyse ya yazmıyıyam dedim ama duramadım yine...
kız kocaya küstüm ben:63: aman yaz konunun cırkı çıktı zaten :-)

bu arada istiyomuyuz anlaşmayı ?hala soruma kimse cevap vermedi bu 3.soruşum:KK34:

Soruna cevap verdim ya.. HIC BOZULMAMALI IDI.. Ne demek? Anlattiklarin, karsindakinin anlayabildigi kadardir lafini begenmedin ama hala ayni yerdesin, bak..
Onlar anlasma yapmiyorlar, onlar verdikleri zarari toparlamaya calisiyorlar. Turk halkinin menfaatlerini hice sayip efelik yaptilar, onu toparliyorlar. Dunyaya kafa tuttuk ya, o hikaye.. Yanlis hesap Bagdattan doner.. Ama biz israrla yanlisi da alkislar, yeni yanlislara yelken acariz desteklerimizle, di mi?

Bos konusuyorsun ve hala daha cevap vermedin. Ben sana 2 şık sundum birini sececeksin. Ama ikisi de isine gelmiyor cunku en basta da dedigim gibi senin veya seninle ayni gorusu paylasanlarin bir dusuncesi falan yok, savundugunuz hicbir sey yok.

Siyasetin ne demek oldugundan zerre haberin yok. O olmamaliydi, bu olmamaliydi... bence hirosimaya atom bombasi da atilmamaliydi... dinozorlar yok olmamaliydi... ali riza beyin agzinin tadi kacmamaliydi... vs.

Cevap veremedigin icin tskrler. Savindugun birseyinin olmadigini teyit etmis olduk.

Back