- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
he işi biliyosun yok öyle çekiştirmedik hiç sevinme :))sevinirim herkeşler çekiştirebilir beni
benden sonsuz yetki ve izin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he işi biliyosun yok öyle çekiştirmedik hiç sevinme :))sevinirim herkeşler çekiştirebilir beni
benden sonsuz yetki ve izin![]()
hahh kazanamasam hiç ısmarlayamamtabi yaaa sen calısma gez buralarda ondan sonra kara mayıs kara mayıs calışsanda ak mayıs olsa nolur sankı?ben anlamam kazansanda kazanamasanda bana iskender ısmarlıycaksın conem![]()
ben bılmez sınav sonucları acıklanınca ekşirim basına haberın olahahh kazanamasam hiç ısmarlayamamevet bu sene mağdurum demicem
yüzünü bile açmak istemiyorum kitapların isyan ediyorum bu düzene
![]()
Tarafların konuya yorumu, alintilasmalar, çirkinleşmeler, konudan bi haberlerin konuyu keşfi ve soru işaretleri, bayatlama dönemi sonrasında karşılıklı muhabbet, minik minik espriler, gülüşmeler ve kapanış.![]()
Ooo hala konuya sadık kalıp mücadele edenleri görüyorum.![]()
erol büyükburç sayesindeSanada saksı olmayan bacı deriz bacım ne sıkıyon canın merak etme
Bu nicki nereden nasıl buldun kız![]()
Tarafların konuya yorumu, alintilasmalar, çirkinleşmeler, konudan bi haberlerin konuyu keşfi ve soru işaretleri, bayatlama dönemi sonrasında karşılıklı muhabbet, minik minik espriler, gülüşmeler ve kapanış.![]()
Ooo hala konuya sadık kalıp mücadele edenleri görüyorum.![]()
Soruna cevap verdim ya.. HIC BOZULMAMALI IDI.. Ne demek? Anlattiklarin, karsindakinin anlayabildigi kadardir lafini begenmedin ama hala ayni yerdesin, bak..Sana basit bir soru sordum ve hala cevap alamadim. Yine soruyorum;
Akp hukumeti Israil ile ilgili nasil bir siyaset izlemeli? Ne yapsinlar istersin?
1 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltmesin mi isterdin, bu mu seni memnun ederdi? Eger oyleyse neden?
2 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltsib mi isterdin, eger oyleyse neden bunu isterdin?
".....karsidakinin anladigi kadardir...." gibi laflari da hic bos yere soyleme. Kendini baya bir sey biliyor zannediyorsun buyuk ihtimalle ama gazetelerin uyduruk kose yazilarindan hallice yazdiklarin...
Devlet nedir, siyasetin ve temsili yonetimin temel mantigi nedir gibi konular hakkinda zerre dusundugunu zannetmiyorum. Soylemek istemezdim, simdiye kadar baskasina da bu tarz bir sey soylemedim ama... aslinda, bu konular senin boyunu baya bi asiyor.
Neyse sen soruma cevap ver.
he işi biliyosun yok öyle çekiştirmedik hiç sevinme :))
ben bılmez sınav sonucları acıklanınca ekşirim basına haberın ola![]()
Hım anladım canım izlerim bir ara...erol büyükburç sayesinde
saksı değilim ben yaz izle![]()
Kız küsme her şeyin vakti saati vardır içini ferah tut neyse ya yazmıyıyam dedim ama duramadım yine...lütfen yahu profillerinizde bari çekiştirin alttan alta
günlük birer porsiyon alıyorum ben profillerden
bulursan ekşirsin
ama gel bize tarhana yapayım sana
xaysex kız burdan yazayım cevabı yok bebek falan artık küsüm ben ona
![]()
Espri falan bilmiyorum şuan soluksuz okunmuş 28 sayfa :/ kafamdan dumanlar yükseliyor şuan. :/Gecenin en güzel tespit ve esprileri de senden geldi :)))
Yok yok gayet kaliteli ve güzeldi :)Espri falan bilmiyorum şuan soluksuz okunmuş 28 sayfa :/ kafamdan dumanlar yükseliyor şuan. :/
kız kocaya küstüm benKız küsme her şeyin vakti saati vardır içini ferah tut neyse ya yazmıyıyam dedim ama duramadım yine...
tarhanayı ben bıle yapıyorum yanılütfen yahu profillerinizde bari çekiştirin alttan alta
günlük birer porsiyon alıyorum ben profillerden
bulursan ekşirsin
ama gel bize tarhana yapayım sana
xaysex kız burdan yazayım cevabı yok bebek falan artık küsüm ben ona
![]()
Soruna cevap verdim ya.. HIC BOZULMAMALI IDI.. Ne demek? Anlattiklarin, karsindakinin anlayabildigi kadardir lafini begenmedin ama hala ayni yerdesin, bak..
Onlar anlasma yapmiyorlar, onlar verdikleri zarari toparlamaya calisiyorlar. Turk halkinin menfaatlerini hice sayip efelik yaptilar, onu toparliyorlar. Dunyaya kafa tuttuk ya, o hikaye.. Yanlis hesap Bagdattan doner.. Ama biz israrla yanlisi da alkislar, yeni yanlislara yelken acariz desteklerimizle, di mi?
olurtarhanayı ben bıle yapıyorum yanıfellah koftesı yap bana
![]()
Konu alevli olunca erken bitmişdir.Vereyim ben sana:)E ne oldu şimdi çitleğimde erken bitti bugün:)
Ay çok teşekkür ederim memleketim insanı ya hemşom benim...Konu alevli olunca erken bitmişdir.Vereyim ben sana:)