• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

al sana neden; bu siyasi görüşle kıyaslanacak bişi değil, evet yapılanlar çok çirkin burda hemfikiriz, ama x görüşünde olanlar böyle demek çok yanlış, çünkü sen kendi açından bakıyosun, gel bide burdan bak karşı görüştekiler pürü pak mı görünüyor?
evet bana göre karşıt görüşten olanlar da kimsenin özeline saldırmıyor ama bel altı vuruyor. bunun sonu yokki
ama bakıldığında görülen bu. yalan değil. benimle aynı görüştte kim birinin bu bölümde bu şekilde özeline saldırdı. özelden bel altına kim girdi. yok.
fark bu aradaki işte

Neden böyle abla? Mesela benimde sevmediğim tamamen karşı olduğum fikirlerini bildiğin saçma bulduğum kişiler var ama aklımın ucuna gelmez annesine laf söylemek veya çocuğuna. Korkarım dilimi ısırırım. İnsanlara bu cüret nerden gelir?

Hadsizlik bu bence,nereden vurayım düşüncesi..
Bende sevmediğim haz almadığım kişiler var ama,hiç bir zaman aileye saldırmak vurmak tarzım değildir Allah'tan korkarım..
Ben kınarsam saldırırsam benide vurur derim..

ama bakıldığında görülen bu. yalan değil. benimle aynı görüştte kim birinin bu bölümde bu şekilde özeline saldırdı. özelden bel altına kim girdi. yok.
fark bu aradaki işte
sevgili oky, özeline girilmedi demiyorum, evet bunlar malesef oldu ama bunu siyasi görüşe bağlamak yanlış.
bak diyorum ki seninle aynı görüşteki bi kişi kimsenin özeline girmedi ama bel altı vurdu, ne bilim hakaret etti, yada ne bileyim yanlış bişi söyledi vs vs, bunları hep yaşadık, bunu sizin taraf bizim taraf diye ayırmak yanlış, bu direkt kişilikle, karakterle alakalı bi durum diyorum görüşle alakalı değil.

şurada video paylaşan ailesine laf eden kişiler oldu. banada yapıldı o arkadaşşlarada. ayrıca medede..
kim yaptı söyleyin bana. anneye babaya kimler girdi. videoyu kimler kıoydu. özel çamaşır olayını kimler dedi. ad kimler verdi.

Hanımlar ne kadar karşıt görüşlü olursak olalım burada bel altı yaparak kimsenin eline birşey geçmez.
Olsa olsa kişi kendini tatmin eder burada,nefretini kinini açığa çıkarır.
Aile denilen kutsala dil uzatılmaz,o dil döner kendine gelir..
Yapmayın böyle çirkince şeyleri,içinizde tutun nefretinizi lütfen..
Resmen midem bulandı okudukça..

şurada video paylaşan ailesine laf eden kişiler oldu. babnada yapıldı o arkadaşşlarada. ayrıca medede..
kim yaptı söyleyin bana. anneye babaya kimler girdi. videoyu kimler kıoydu. özel çamaşır olayını kimler dedi. ad kimler verdi.
apranax ve beyazgri yaptı, ikisinide tanımam, yaptıklarıda çok yanlış.
buna kimsenin itirazı yok zaten, bu karaktlerle kişilikle alakalı bi durum diyorum

sevgili oky, özeline girilmedi demiyorum, evet bunlar malesef oldu ama bunu siyasi görüşe bağlamak yanlış.
bak diyorum ki seninle aynı görüşteki bi kişi kimsenin özeline girmedi ama bel altı vurdu, ne bilim hakaret etti, yada ne bileyim yanlış bişi söyledi vs vs, bunları hep yaşadık, bunu sizin taraf bizim taraf diye ayırmak yanlış, bu direkt kişilikle, karakterle alakalı bi durum diyorum görüşle alakalı değil.
özele girmek özelden vurmak,sıradan bel altı vurmaktan dahada fecidir. kıyas kabulettmez.
olayı anne babaya getirnmek hele fecinin fecisi.
gelsin bana demediğini bırakmasın.
ama özelime girmesin ,anama babbama gelmesin konu. birinin videosu konmasın. yada adı verilmesin konuda. annesine kirli düşünceli denmesin

şurada video paylaşan ailesine laf eden kişiler oldu. babnada yapıldı o arkadaşşlarada. ayrıca medede..

Video olayı çok çirkindi,heleki rahmetli annene laf söylenmesi affedilecek şey değildi.
Son olarakta iç çamaşırı olayı,olacak şey değil..

Benim gördüğüm iki kişi bu şekilde çirkinleşti iki senedir burdayım az bi süredir siyasete bakıyorum. Kim olduklarını biliyoruz zaten. Yinede genelleme yanlıştır. Kabul edin.

dombik bir şey soracağım o iki kişiyi o konularda beğenileri ile destekleyenler de aynı çirkinliğe sahip değil mi sence?

beğenmek seninle aynı düşünüyorum,haklısın demek değil midir?

bence aynıdır.o yüzden sadece iki kişi çirkinleşti diyemiyorum.bu haksızlık olur.

özele girmek özelden vurmak,sıradan bel altı vurmaktan dahada fecidir. kıyas kabulettmez.
olayı anne babaya getirnmek hele fecinin fecisi.
gelsin bana demediğini bırakmasın.
ama özelime girmesin ,anama babbama gelmesin konu. birinin videosu konmasın. yada adı verilmesin konuda. annesine kirli düşünceli denmesin
denmesin tabi, burda bunlar yapıldı oh iyide oldu diyen kimse yok, olamazda zaten

dombik bir şey soracağım o iki kişiyi o konularda beğenileri ile destekleyenler de aynı çirkinliğe sahip değil mi sence?

bence aynıdır.o yüzden sadece iki kişi çirkinleşti diyemiyorum.bu haksızlık olur.

aynen, beğenenler de "benim diyemediğimi dedin" diye düşündüğü için daha bile beter bence..

şurada video paylaşan ailesine laf eden kişiler oldu. banada yapıldı o arkadaşşlarada. ayrıca medede..
Bunları apranaxx ve beyazgri denen kişilikler yaptı. Akp yandaşı, Atatürk düşmanı, cumhuriyet yanlısı chp lisi mhp lisi vs değil. O kişiler yaptı. Bu kadar

Video olayı çok çirkindi,heleki rahmetli annene laf söylenmesi affedilecek şey değildi.
Son olarakta iç çamaşırı olayı,olacak şey değil..
evet dediğin gibi banada oldu..
kızkurusu yaptı mesela. yapıldı .
bir anneyle hayat kadını örneği yanyana verildi
.anne baba adı ağza alınmamalı haklısın

Evet beğeni demek budur zaten. Haklısın.

bir de bir şey demek istiyorum lütfen bunu yazanı ben değil de ne bileyim başka biri yazmış gibi okuyun karşıt görüşlü arkadaşlar,burada bana,saraylıma,oky e,med e çok çirkin şeyler yapıldı ve bizler bırakın farklı görüşte olmayı birer kadın olarak bunları desteklememeliyiz.bu böyle olmaz.

bugün chp lilere yapılır yarın akp lilere öbür gün mhp lilere.

siyasette bunlara alet olmayalım lütfen.

:KK9::KK9::KK9:

Back