• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Bi de bi sey sorucam yanlis anlamazsan bu kadar anlasmiyorsunuz o olayda neden apranaxa mesaj attin ki??

valla biri bir gün Bilgece ye katılacaksın dese gülerdim ama bu soruyu bende çok merak ettim.. arkamızdan o kadar sallayan apranax'a ne yazdın çok merak ettim med?

valla biri bir gün Bilgece ye katılacaksın dese gülerdim ama bu soruyu bende çok merak ettim.. arkamızdan o kadar sallayan apranax'a ne yazdın çok merak ettim med?
ben aşağı yukarı tahmin ediyorum. yine apranaxx Atatürke laf etmiştir bir konuda onu okuyan meddte dayanamamış özelden ona gerekeni demiştir

Eee, kisisel hakaret ettin, beni yumusak karnımdan vurup kasındın, ben de kasıdım..

Evet kacmıs kurtarmıs kendini senden, umarım empn ellerdedir..hayvanları cok seviyorum..kimin yanında durup kpmden kacacaklarını iyi biliyorlar..
Ooofffff çok konuştun med :KK14:

Screenshot_2016-01-05-22-34-17.webp Screenshot_2016-01-05-22-34-26.webp

Konu neydi hatırlamıyorum ama bunları yazmısım..muhtemelen kilitlenmisti konu, ozele yazmısım..yoksa ne isim olur bunla..cok ta hanfendi yazmısım, yakıstıramadım kendime..

SUPHE Mİ ediyosun benden ofis? Hayır tam alınma modundayım cok pis alınıcam yani..

Ne kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor

Ölsem de kurtulsaniz toptan bu ne be:KK70:

Yaa bunlar nedir? Yorum diye tuttun bunlari mi yazdin? Aslinda anlamsiz ve amacsiz cumleler toplulugu olmus. Yine de bi anlami var... ozet olarak sunu diyorsun;

"Turkiye pis ve rezalet bir halde. Abd avrupa ulkeleri falan hepsi pur-i pak mukkkemmel devletler. Cok da super cok da iyiler. Hukumetleri inanilmaz superler ama Turk hukumeti hep yanlis hep yanlis...". Yani anlatmak istedigin bu ama onu da pek becerememissin. Baya bildigin kendi devletine dusman baska devletlere ise sevgi yumagisin. Baya bildigin sosyalist solcu hezeyanlari.

Her neyse... senin boyle laf salatalari ile konuyu sabote etmene izin vermeyecegim. Simdilik bu yorumlarini geciyorum, gerektiginde cevap yazacagim ama once Konumuza donelim...

Gayet acik, net ve basit bir sekilde soracagim soruya cevap ver;

Akp hukumeti Israil ile ilgili nasil bir siyaset izlemeli? Ne yapsinlar istersin?

1 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltmesin mi isterdin, bu mu seni memnun ederdi? Eger oyleyse neden?

2 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltsib mi isterdin, eger oyleyse neden bunu isterdin?

Evet cevabini bekliyorum. Konumuzu bu cunku. Diger yazdiklarina daha sonra deginiriz. Simdi hic hik mik etmeden sordugum soruya cevap ver.
Ozetin komik olmus, ama bosver, hani bir laf vardir ya, anlatacaklarin karsindakinin anlayabildigi kadardir diye, o hesap olmus, sen de o kadar anlamissin demek ki..

Sorularina gelince.. Turkiye ile Israil'in arasi hic bir zaman bozulmamali idi zaten, o bir hata idi. Nokta. AKPnin her zamanki siradanlasan, artik milletin de alistigi, hatta senin bile normal diye burada bize kakalamaya calistigin hatalarindan biri.. Govde gosterisi, alkis, fiyasko zincirlerinden sadece biri.. Senin bayildigin AKP dis politikasi.

Neden bozulmustu aramiz? Bir dusun bakalim.. Iki ulkenin arasinda ne gibi bir sorun olusmustu da bozulmustu aramiz, Israilde butun Turk mali satan marketler Turk mallari satmaz oldular, Turk ihracatcisi cereme odedi.. Niye? Israil Turk halkindan birinin tavuguna kist mi demisti? Sonunda karimiz ne oldu adamlara "one minute" diye efelendik(hani yarim saat sonra Perez'e birsey demedigini, lafinin moderatore oldugunu acikladigi olay..:KK48:) Pesinden Mavi Marmarayi butun ikazlara ragmen yolladik ablukadaki Gazzenin gobegindeki limana.. Ne oldu? Ne kazandik? Benim halkimin bundan ne gibi bir menfaati oldu? Kardes Filistin icin diyorsan (zaten ne zaman kardes ne zaman dusman, oyleyse bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu simdi?:KK57:), onlar bu isten ne kazandi? Sen once bunlara bir cevap ver de sonra "olur boyle seyler, normaldir" de. Hic bir ulke yoktur ki halkinin menfaatine aykiri bir savas cikartsin durduk yere.. O sizinkilere ozel birsey. Simdi de aynisini Rusyaya yapiyor. Bakalim ne zaman ayni seyleri burada Rus Turk iliskileri icin yazip ayni sorulari Rusya icin soracaksin.. Hep beraber gorecez.. O da bir hata idi.. Hani o benim gibi Sevgi yumagi olmadigin dis ulkelerde goremeyecegin bir diger hata..:KK66:

Tükürdüğünü yalamak mı ?
Siteden sahibi tarafından kovulsaydım bu kadar kendimden emin konuşmazdım :KK14:
Ben ne demisim de tukurdugumu yalamisim simdiye dek? Haddini bil. Durup dururken kendini niye simdi komik duruma dusurdun ki? :rolleyes:

Simdi sen bana mi hakaret ettin, yoksa caktirmadan Kazene mi? Sence Kazen kovdugu uyeleri UI bile yapmaktan aciz bir site sahibi mi? Ve hatta banlamaktan? :KK57:
Yoksa ben oradan, gaipten yazilar yazan bir forum hayaleti gibi mi gorunuyorum?:KK53:

Screenshot_2016-01-05-22-46-16.webp

Yani siz yazın çizin sonra etik değil....ayrıca fotoya tekrar baktım şort falan değil :KK53:

Back