Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bi sey sorucam yanlis anlamazsan bu kadar anlasmiyorsunuz o olayda neden apranaxa mesaj attin ki??
Bi de bi sey sorucam yanlis anlamazsan bu kadar anlasmiyorsunuz o olayda neden apranaxa mesaj attin ki??
ben aşağı yukarı tahmin ediyorum. yine apranaxx Atatürke laf etmiştir bir konuda onu okuyan meddte dayanamamış özelden ona gerekeni demiştirvalla biri bir gün Bilgece ye katılacaksın dese gülerdim ama bu soruyu bende çok merak ettim.. arkamızdan o kadar sallayan apranax'a ne yazdın çok merak ettim med?
Ooofffff çok konuştun medEee, kisisel hakaret ettin, beni yumusak karnımdan vurup kasındın, ben de kasıdım..
Evet kacmıs kurtarmıs kendini senden, umarım empn ellerdedir..hayvanları cok seviyorum..kimin yanında durup kpmden kacacaklarını iyi biliyorlar..
Ooofffff çok konuştun med![]()
valla biri bir gün Bilgece ye katılacaksın dese gülerdim ama bu soruyu bende çok merak ettim.. arkamızdan o kadar sallayan apranax'a ne yazdın çok merak ettim med?
Eki Görüntüle 1736515 Eki Görüntüle 1736516
Konu neydi hatırlamıyorum ama bunları yazmısım..muhtemelen kilitlenmisti konu, ozele yazmısım..yoksa ne isim olur bunla..cok ta hanfendi yazmısım, yakıstıramadım kendime..
SUPHE Mİ ediyosun benden ofis? Hayır tam alınma modundayım cok pis alınıcam yani..
kadesa nın anlamı nedir?Ne kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor
Ölsem de kurtulsaniz toptan bu ne be![]()
Ne kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor
kayseri desa mağazasnın kısaltılmışı dermişimmm:)kadesa nın anlamı nedir?
Ozetin komik olmus, ama bosver, hani bir laf vardir ya, anlatacaklarin karsindakinin anlayabildigi kadardir diye, o hesap olmus, sen de o kadar anlamissin demek ki..Yaa bunlar nedir? Yorum diye tuttun bunlari mi yazdin? Aslinda anlamsiz ve amacsiz cumleler toplulugu olmus. Yine de bi anlami var... ozet olarak sunu diyorsun;
"Turkiye pis ve rezalet bir halde. Abd avrupa ulkeleri falan hepsi pur-i pak mukkkemmel devletler. Cok da super cok da iyiler. Hukumetleri inanilmaz superler ama Turk hukumeti hep yanlis hep yanlis...". Yani anlatmak istedigin bu ama onu da pek becerememissin. Baya bildigin kendi devletine dusman baska devletlere ise sevgi yumagisin. Baya bildigin sosyalist solcu hezeyanlari.
Her neyse... senin boyle laf salatalari ile konuyu sabote etmene izin vermeyecegim. Simdilik bu yorumlarini geciyorum, gerektiginde cevap yazacagim ama once Konumuza donelim...
Gayet acik, net ve basit bir sekilde soracagim soruya cevap ver;
Akp hukumeti Israil ile ilgili nasil bir siyaset izlemeli? Ne yapsinlar istersin?
1 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltmesin mi isterdin, bu mu seni memnun ederdi? Eger oyleyse neden?
2 - Akp hukumeti Israil ile iliskileri duzeltsib mi isterdin, eger oyleyse neden bunu isterdin?
Evet cevabini bekliyorum. Konumuzu bu cunku. Diger yazdiklarina daha sonra deginiriz. Simdi hic hik mik etmeden sordugum soruya cevap ver.
Çocuklarımın adıkadesa nın anlamı nedir?
Ay hadi işşillihNe kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor
selena gibiÇocuklarımın adı
tövbe de be.. hem ne demişler, bir ölür bin doğarız mıydı neydi o![]()
Ay hadi işşillih![]()
Ben ne demisim de tukurdugumu yalamisim simdiye dek? Haddini bil. Durup dururken kendini niye simdi komik duruma dusurdun ki?Tükürdüğünü yalamak mı ?
Siteden sahibi tarafından kovulsaydım bu kadar kendimden emin konuşmazdım![]()
Kadesa üzdüysem özür dilerim niyetim kötü bişey değil di çok çok özür dilerim...Töbe töbe...Ne kadesa imis ya her olay dönüp dolaşıp bana bağlanıyor