• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

20 sayfayı okudum bu forumda ilk kez :KK14:

hayır hangi taraf olursa olsun neden özel hayatı karıştırıyorsunuz ,insanların kutsalı ile burada gövde gösterisi yapıyorsunuz ,ve neden kışkırtıyorsunuz alttan alta laf vurup can sıkıyorsunuz ...ve neden biz bunları görmek zorundamıyız özel meselenizi özel de halletsenize :cool:

ee neyse ben bişey sordum buradak herkes israil ile anlaşma yapmamızı istiyor mu bişey merak edip sorduk kimse cevap yazmadı

hee bişey daha SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU ?:KK53::KK53::KK53::KK53:hani göre sallıcamda :KK59::KK59::KK59:

biliyosanız neden bu sitenin güvenlik açığı giderilmiyor, e mail adreslerimiz herkes görebiliyor mu? ben görülmüyor zannediyorum :KK14:

birde kim neye göre ceza alıyor üsluptan ceza alınıyor diye biliyorum siyasette ,ama almayanlar var yazdım :KK14::p

20 sayfayı okudum bu forumda ilk kez :KK14:

hayır hangi taraf olursa olsun neden özel hayatı karıştırıyorsunuz ,insanların kutsalı ile burada gövde gösterisi yapıyorsunuz ,ve neden kışkırtıyorsunuz alttan alta laf vurup can sıkıyorsunuz ...ve neden biz bunları görmek zorundamıyız özel meselenizi özel de halletsenize :cool:

ee neyse ben bişey sordum buradak herkes israil ile anlaşma yapmamızı istiyor mu bişey merak edip sorduk kimse cevap yazmadı

hee bişey daha SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYONUZ MU ?:KK53::KK53::KK53::KK53:hani göre sallıcamda :KK59::KK59::KK59:

biliyosanız neden bu sitenin güvenlik açığı giderilmiyor, e mail adreslerimiz herkez görebiliyor mu ben görülmüyor zannediyorum :KK14:

birde kim neye göre ceza alıyor üsluptan ceza alınıyor diye biliyorum siyasette ,ama almayanlar var yazdım :KK14:
Ben senin ismini biliyom sus bakem sen yazarım bak ismini ulu ortaya:KK67:

E ne oldu şimdi çitleğimde erken bitti bugün:)

neyse ben bikinlii fotomu koyup kaçayım:)
victorias-secret-angels-4.webp

Özelden yazdıklarınızı sakliyormusunuz çok tuhaf gerçekten
Aranız bozulduğunda silah olarak mı kullanıyorsunuz :KK57::KK57:
Yaptığınız çok ayıp hiç yakışmıyo :KK20:

Yazmam kızım neme lazım sonra ortaya çıkarsın adımı çıkardılar diye aman başıma bela almıyım ben kalsın he he biliyom 3 harflisin sus evde yalnızım zaten validem yok...
:KK53:yazdım mı hakkaten ya merak ettim şimdi :-)bi bu sitenin kadın Administratorüne yazmıştım adımı ve özel ne varsa da ona
şu an kendisine küsüm oda dökmez inşallah benim bilgileri:KK59:

Back