• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Ben de bilitorum adini. Nerden bil bakalim. Hem ad hem soyad yandin sen :KK53:

:KK53: instagram :-) nerden olacak :-)tahmin ettim zaten o gün :confused:
Benden kaçmaz diyeyim...
Muneye küsmüşün şimdi ne oldu...

o da kim tanımıyorum kendisini bu sitedemi çalışıyor o_O

hakkaten be yazdımmı ne zaman yazdım niye yazdım gerçi yazmışımdır ne çekincem yahu:-)

:KK53: instagram :-) nerden olacak :-)tahmin ettim zaten o gün :confused:

o da kim tanımıyorum kendisini bu sitedemi çalışıyor o_O

hakkaten be yazdımmı ne zaman yazdım niye yazdım gerçi yazmışımdır ne çekincem yahu:-)
Ayyy mune abla hakkında böyle konuşman hiç olmamış lamelif o bizim bir tanemizin çağırsak mı acep demin burlardaydı...
Evet bir yere yazdın ama nereye hatırlamıyorum kızım nasıl tutam kafamda...

Ayyy mune abla hakkında böyle konuşman hiç olmamış lamelif o bizim bir tanemizin çağırsak mı acep demin burlardaydı...
Evet bir yere yazdın ama nereye hatırlamıyorum kızım nasıl tutam kafamda...
tanısam severdim belki o_O

yazsana adımı özelden he yazsana :-) şaka bi yana hakkaten dua istemişimdir kesin aman be adım fatoş ama göbek adım :rolleyes:kendi adımızı deşifre etmekte suçmu

rengi beyaz yaptım görüncekmi bakalım:-) görülüyo yahu:KK45:anam herkesler öğrendi adımı:p

Niye buraya üye olduğundan eşin haberi yok mu ?Bilemem artık bana sorma...

Ney? Ne alaka esimin haberi olmasindan? Esimin haberi var da isimle ne alaka? Eger ismim bilinsin isteseydim nickimi ismim olarak alirdim.. Guvenip de ismimi soyledigim kisiler haberim olmadan baskasina ismimi yaymislarsa da hakkimi helal etmiyorum.. Ne gereksiz bir sey..

Back